Wednesday 28 December 2011

Slikarstvo kuhinja countertops

Kada ste nisko na sredstva, ali želim način kako bi se uvelo novi život u vaše kuhinje, slikarstvo kuhinja countertops je rješenje koje treba razmotriti. Pregradnja can be preskup i dugotrajan, a slikarstvo može transformirati dosadnom radnom mjestu ni u kojem trenutku, u djeliću troškova. Uz inovacije u slikarske tehnike, postoji obilje mogućnosti za svaki mogući ste završili mogao želju i dovoljno nijanse kako bi se osiguralo ste ga dobili samo pravo. Kuhinja countertop slikarstvo treba malo priprema, nekoliko materijala i puno strpljenja, ali naoružani s tim, ti si dobar to ići.
Da slikam kuhinja countertops
Postoji niz razmatranja uzeti u obzir prilikom uređenja kuhinje, jedna od kojih je najvažniji cilj želiš. Ovisno o površini koju počinje sa, tehnikama slikanja će se razlikovati s obzirom na pripreme, i alate kako bi se postigla željeni izgled. Laminat, drva i Formica sve mogu imati koristi od kaput boje, a postoje čak i načini of promašaj countertops slikarstvo kuhinja izgledati poput kamena. Sljedeće su koraka da biste dobili ste ga počeli na countertop kuhinji slikarstvo:; prvi korak u slikarstvo bilo je osigurati da površina je čist. Ako propustite na ovaj korak ili ako površina nije potpuno čista, boje će pokriti prljavštine u splotches, ili još lošije, a ne pridržavati na sve, što vam daje pjegav završiti. U idealnom slučaju, koristeći sredstvo za čišćenje poput TSP (Trisodium fosfat) će se pobrinuti za taj korak najbolje, međutim, dok je površina čista, da ste spremni za korak dva. ; Koristiti samoljepljiva traka za pokrivanje svake površine koje ne želite da se boje uzimajući u. ; Sada, koristite medij razreda šmirgl papir i neke dobre stare fizički napor. Pijesak dolje na površini, a zatim usisati prašinu off vrhu. ; Sljedeća na popisu je primjena fitilj. Primer priprema površina za slikanje, pa dok je svibanj činiti se poput besmisleno, preskakanje taj korak će rezultirati daleko od savršenog završiti. Dok većina početnice dolaze u bazi, neutralne boje, koristiti primer koji je obojena su u hladu ste slikarstvo s, za najbolje rezultate. Pustiti da se potpuno osuši. , Jednom kad je suh, pijesak površinu tretiranu primerom vrlo lagano, kako bi se osiguralo potpuno glatka i čekić free završiti. You kuhinja countertops su konačno spremni da preuzmu na boje. ; Slikarstvo kuhinja countertops
Slikarstvo Countertops Kuhinja izgledati Granit, Slikarstvo Formica kuhinja countertops da izgledaju kao granit je odličan način da se u potpunosti transformirati vaše kuhinje. To je prilično jednostavan za napraviti - spužva na kombinaciji crne i bijele akrilne boje na uzorku slike kao vodič. Neka ovaj suhi u potpunosti, a onda slijede s četiri ili pet premaza jasno katu poliuretana, ostavljajući svaki kaput suha u potpunosti prije nego što počnete na sljedećoj.
Pljusak Slikarstvo Countertops Kuhinja, dok je svibanj biti prestrašen o toj metodi, nakon spreja slikarstvo savjeta i tehnika bi trebao pomoći prigušiti svoje strahove. Slijedite iste gore navedene korake da se pripremi za sprej countertops slikarstvo kuhinju. Shake "Mogu" boja u spreju dobro, a zatim ga drži oko 12 cm od površine, nježno magla to tijekom countertop, koristeći spor naprijed-natrag kretanja, da pokrije cijelu površinu. Ponovite ovaj postupak najmanje 3 puta, kako bi se osiguralo da ste ne propustite na bilo mjesta, a zatim pričekajte da se potpuno osuši. Jednom kad je suh, koristite jasan zaštitni sprej do kraja.
Slikarstvo kuhinja crijep Kniženje, Slikarstvo crijep je malo više nezgrapan nego drugim površinama zbog razlika površine dubine. Za početak morate popraviti bilo kakve pukotine ili nepravilnosti u pločice, i čekati da se potpuno osuši. Koristite polu sjaj i visoki sjaj boja na bazi ulja za keramičke pločice slikarstvo, i koristiti barem 2 do 3 sloja, čeka dok svaki je potpuno suha prije nego što počnete na sljedećoj. Završiti s dva sloja jasno poliuretana. Tile je također odlična površine za stenciling, tako da sve što je potrebno je prilično dizajn i ti si dobar to ići.
Slikarstvo kuhinja countertops je odličan način dati svoju kuhinju novi zaživi na tenis rukomet proračuna. Sve što trebate učiniti je dobiti zajedno neke slike potrošni materijal, baciti na neke stare odjeće, i neka vaše kreativne strane labav. Vi svibanj dobro biti ugodno iznenađeni s rezultatima!

No comments:

Post a Comment