Saturday 10 December 2011

Polu formalni haljini Šifra

Što polu formalni kôd haljini znači? Polu formalni dress code se zna da je stil odjeće koji se nose na događaje između dvije razine formalnosti, odnosno neformalne i formalne. Ova haljina kod obično slijedi za gotovo svaku večer događaja danas, ali je bila ograničena na pojedine prigode ranije. To je vrlo slično formalne odjeće oblačenja. Polu formalni događaji uključuju vjenčanja, kazališne predstave, korporativne događaje i večera stranaka. Jedan svibanj slijedite polu formalni dress code za tih događaja if navedene na pozivu. Postoje mnoge odjeće koji su uključeni u ovom stilu odijevanja, a to je vrlo različita za muškarce i žene. A više razrađene raspravu polu formalni haljini code spominje ovdje, tako uzeti izgled i učiniti vaš izbor udobnog još stilski odjeću.
Polu Formalni Dress Kodeks za muškarce
Polufinalu formalni odjeće za muškarce nije kao krute u današnjem dan i vrijeme, ali ipak vrti oko određene osnovne Essentials. Muškarci su poticati da budu kreativni sa svojim stilova, ali samo ako su u mogućnosti da ga nose in elegantan i elegantan način. Ako ne, to je mudrije je držati se tradicionalne polu formalni dress code.
Odijelo: Kad poziv određuje polu formalni dress code za muškarce, to znači da su tradicionalno očekuje da nose odijelo, s podudaranja hlača. Vi svibanj eliminirati prsluk iz njega. Ako je to jutro stvar, odlučiti za platna odijelo. Ako je večer afera, staviti na lagani odijelo, a ne nešto jako teška. Classic pinstripes su način da ide. Odaberite iz bilo kojeg od ovih boja:; tradicionalne boje: plava, siva, Standard / Safe Boje: Crna, Smeđa, Tan, bež, kaki, Teal, podebljano boje: masline, Burgundija, Maroon, crvena, bijela, trebali biste moći pojavljuju sigurni želite li nositi trendi odijelo s podebljano boje i nose off sa perjanica. Ako niste sigurni o tome, drže klasicima.
Shirt: tradicionalnu košulju nositi s odijelo je klasična bijela košulja gumb dolje da je dobro dolikuje. Vi svibanj odluče za majicu s izuzetno lagan i fine grafike, ali bi se osiguralo da oni ne nadvladati svoje ukupni izgled. Isti vrijedi i za boju majice. Nosite nadopunjuju umjesto kontrastne boje kako bi izgled sa stilom.
Kravata i Ostalu opremu: polu formalno odijelo za muškarce, ne može biti potpun bez odgovarajuće kravatu. Kravata treba nadopuniti košulju i odijelo i treba po mogućnosti biti od svilenih tkanina. On svibanj imati za ispis na nju, ali se suzdržati od nošenja jednog osim svojih stvarno sa stilom. Vi svibanj odlučiti za male manžete dovršiti svoj izgled.
Cipele: Cipele i remen trebao odgovarati svaki drugi. Klasična kožne cipele, polirane i sjajna, su način da ide.
Polu Formalna pravila oblačenja za žene
U usporedbi s muškarcima, polu formalno odijevanje za žene je nešto blaži. Žene imaju veći izbor odjeće i pribora za izabrati iz nositi na polu formalne događaj.
Haljina: Za razliku od crna kravata afera u kojima su žene obavezno se očekuje da nose duge haljine, na polu formalni događaj, žene mogu nositi koktel haljine, koje su koljeno duljine, ili najviše jedan centimetar iznad koljena. Dugo haljine nisu iz pitanja i žene mogu odabrati da nose onaj koji je gležanj dužina ako to žele.
Suknje, hlače i košulje: Žene čak mogu odabrati da nose hlače ili duge suknje s svečan bluza na polu formalni događaj. Svijetlo obojene svečan majice raditi i za jedan dan događaj, dok tamnije nijanse raditi bolje za večer afera. Nogavica boje bi trebao biti ograničen na tradicionalne crne, sive ili plave boje, sa mornarica pinstripes, dok tkanine trebaju biti visoke kvalitete. Dužina hlača treba biti do gležnja.
Dodatna oprema: Od polu formalnu odijelo za žene je prilično šik na vlastitu, dodatnu opremu po mogućnosti treba svesti na minimalan. To daje cijeli odjeće classy izgled. Granica pribor za lijep prsten i jednostavan ogrlicu. Ako nosiš duge naušnice, ogrlica izbjeći. U posljednje vrijeme, čak i bez nakita, pogledajte je postala vrlo popularna. Ako mislite da ga možete nositi off, to je velika mogućnost.
Cipele: Cipele da žene nose u polu formalni događaja bi trebao imati barem blagi peta, koji može ići do 6 inča za one koji to žele. To definitivno treba biti bogat materijala, i jazzy dovoljno da nadopuniti svoje odijelo, a događaj. Ako je poslovni događaj, eliminirati, ali jazz održavanje pete.
Frizura: Odaberite od ove sorte polu formalne frizura za različite hair dužine.
Nađi ovdje, dodatne informacije o party haljini kodove. Kombinirajući ove savjete sa svojim osjećajem za stil pružit će vam savršenu ruho koje tvori polu formalni dress code. Dovoljno je sjetiti se nositi s povjerenjem, sa elegancijom i elan i ne možete pogriješiti!

No comments:

Post a Comment