Monday 19 December 2011

Pločica Tuš Kat

Tuš područje je najvidljiviji dio kupaonice. Kada se vaše kupatilo dekor počinje izgledati dosadno i dosadno onda najjednostavniji način za poboljšanje svojih vizualnu privlačnost jest popločavanje tuš katu. To daje elegantan pogled na svoju kupaonicu dizajna. Ako ste neodlučan o instalaciji pločica u kupaonici je tuš kada podu misleći da je posao teško i nemate potrebne vještine onda neka mi vas uvjeravam da pločica tušem kat je mnogo jednostavniji nego što zapravo mislite.
Kako do pločica Tuš Kat
Keramičkih pločica je najpoželjniji pločice za kupaonicu podnice, jer je lako se čiste i ne trpe štetu kada je izložena vodi. Osim toga, pločice, trebate neke druge alata i materijala za posao. To su: thinset malter, injektiranje, lopaticu, crijep razmaka, injektiranje plutaju, mokro je vidio, kantu vode i spužve. Nakon što su se okupili svi ti stvar u području rada, slijedite korak po korak upute pločica tušem pod koji su dati u nastavku:
Priprema Površina: A dobru pripremu radnog područja je vrlo važno jer pomaže provesti cijeli projekt, bez opstrukcije. Ako je tuš kat je bio popločan prije, onda sve stare pločice treba ukloniti na prvom mjestu. Prikriti odvod s novinskim i traka, tako da nema krhotine pada u nju i izazvati začepljenje kasnije. Uklonite one kupaonski pribor koji se može doći vaš način za vrijeme rada.
Instalacija cementa Backer odbora: odbor cementa podupiratelj je instaliran u cilju dobijanja ravnu površinu gdje se pločice mogu biti položen vrlo jednostavno. Također štiti temeljne katu od vode izloženosti. Utvrditi zajednice prikriti cijeli kat tuš ograde. Zatim ih popraviti uz pomoć cementa odbora vijaka. Pobrinite se da nitko od vijaka glave strši van kao što to može učiniti površinu neujednačena.
Složite Pločice: Sada kada je podna površina je spremna, svoje vrijeme položiti pločice na podu stvoriti uzorak koji želite kao crijep tuš dizajn. Nakon polaganja posljednji red pločica, vi svibanj pronaći jaz gdje se cijeli crijep ne mogu biti smješteni. Mjera tu prazninu, znak da mjerenje na pločicama i izrezati ih s mokrim vidio. Mjesto ovih pločica djela u jaz. Tako ćete dobiti ideju kako podu izgledati nakon pločica. Sada bi po strani these položio pločice u istim redoslijedom kao što ih je uređen na katu tuš.
Nanesite Thinset Mortar: Prije svega, morate se pripremiti thinset mort dodavanjem vode ga po uputama koje daje proizvođač. Izmiješati dobro, tako da se dobiva jedinstven dosljednost. Spread pripremljen malter ravnomjerno podne površine koristeći gleter.
Postavljanje pločica: Start postavljanje pločica s bilo jednom kutu poda po crijep dizajn koji ste već stvorili. Mjesto svaka pločica na pojedinim položaj na katu i malo pritisnite ga tako da se drže dobro sa malterom. Da bi prostor u između dvije pločice uniformu, koristite plastične pločice razmaka. Nakon polaganja pločica su potpuni, obrišite bilo koji višak žbuke od pločica površinu s vlažnom krpom. Neka mort thinset se izliječio temeljito u narednih 24 sata.
Fugiranje the Tiles: Pripremite talog po uputama proizvođača. Prije nego što počnete injektiranje pločice, uklonite sve pločice razmaka koji leže između pločica. Uzmi velikodušan iznos za injektiranje na plovak za injektiranje i ispunite praznine crijep jednog po jednog. Gurnite prema dolje za injektiranje miješati u jaz, tako da su ispravno popunjena. Čekati sat vremena i neka talog se osuši. Zatim počistiti višak talog from površini pločice s vodom i spužva. Nakon nekoliko sati protrljati suho komad tkanine na pločice bilo jasno tankih filmova za injektiranje ostavio iza sebe. Za sljedeća 24 sata zadržati instaliran pločice netaknuta. Konačno, nanesite sealer injektiranje u svrhu zaštite talog od vode oštećenja i mrlje.
Stoga možete vidjeti da je pločica tušem kat ima svoj udio izazova, ali krajnji rezultat je jednako ispunjava! Pri izvršavanju ovog zadatka provjerite da li se zaštititi adekvatnu zaštitnu opremu. Nosite jastučići za koljena, tako da se koljena ne dobijete ozlijeđen na beton. Također, zaštititi ruke i oči uz pomoć lateks rukavice i naočale.

No comments:

Post a Comment