Saturday 10 December 2011

Tangled kose

Planirate li smanjiti svoje lijepe dugu i kovrčavu kosu zbog poteškoća? Čekaj! Imam neke rješenja hair zaplet koji bi mogli spasiti kosu od postaje plijen svojih stilista u škare. Sada nema deranja i vrištanje, čak i ako imate isprepletene kose. U ovom članku ćemo raspraviti nekoliko zapetljanih rješenja kose.
Prije nego li znali načina kist, i dobili osloboditi od zapetljanih hair morate znati što uzrokuje tangling kose. One su izazvane zbog nepravilnog češljanje, za pranje kose bez njih češljanje, dopuštajući kosa zaplet zbog puše vjetar, spavanje bez vezanje kose. These nehat rezultate u tangling i dalje gubitak kose. Da biste poništili suho zapetljanih dlaka je još teže. Dakle, zadržati svoju kosu i netaknut u dobrom stanju, slijedite upute koje ste dobili u sljedećim stavcima vrlo pažljivo.
Kako da biste dobili osloboditi od Tangled Hair
Siguran sam da morate biti hranjen gore od zapetljanih kose kad se probudite u jutro. Ovdje su neke jednostavne korake kako bi se izbjeglo tangles u kosi. Operite kosu s dobrim šamponom. Pročišćavati, dok pranje kose dok šampon postane pjenušav i dobro isprati. Pat suhu kosu. Pobrinite se da se ispod kose kao i vrh hair osušeni pravilno. Četka ih nježno i kravatu kosu u bilo konjski rep ili u kolač.
Kako Četka Tangled kose
Iznimno zapetljanih kosa bi trebala očetkati s velikim strpljenja kako bi se izbjeglo puknu. Slijedite nekoliko jednostavnih koraka da biste poništili tangling kose. Pljusak detangler prije nego što počnete češljanje. Trebali biste uvijek koristiti širok nazubljenim češljem i te bi trebao znati kako to češalj za kosu. Počnite tako nježno češljanje iz dna kose i zauzimaju samo jedan dio zapetljanih kose na vrijeme. Operite i primijeniti prirodni regenerator kose na kosu prije pranja. Use wide nazubljenim tuš češlja lagano češlja kosu. Nakon češljanja isperite kosu i osušite. Sada češalj kosu opet nakon primjene ostaviti u uređaj. Početak češljanje od dna prema vrhu. Također možete preuzeti netko drugi pomoći ako niste u mogućnosti pravilno češalj na leđima.
Prirodni lijekovi za Tangled Hair
Domaće i prirodne načine kako detangle kosa nekoliko prednosti. Domaći zapetljanu hair lijekovi su, naravno, prirodne i također jednostavna i laka za korištenje. To pridonosi mnogo u kontroli neposlušnu kosu. Proizvodi napravio kod kuće su relativno jeftiniji i štetna nego kozmetički proizvodi koji su izrađeni od konzervansa i kemikalija neprirodno. Možete čak dati miris po svom izboru da ga dodavanjem eteričnih ulja. Postupak za izradu jednom kod kuće je vrlo jednostavan. Uzmi nešto tople vode u zdjelu i pomiješati uređaj baza koja je unscented. Use staklo miješalice ili drvenom žlicom da ga promiješati. Ostavite da se ohladi za neko vrijeme i onda dodati marelice koštica ulje, zajedno s bilo koje eterično ulje po svom izboru na primjer, ružmarina ulje za kosu. Spremite smjesu u pripremljeni plastičnu bocu koja je lako stisnuti. Domaći lijekovi za detangle kosa su bezopasna, osobito za djecu koja imaju vrlo osjetljivu kožu.
Dakle, kako bi se spriječilo zamršeni hair trebali biste biti oprezni dok oblikujete kosu. Nemojte koristiti mnoge kemijske proizvode, ne ostavljajte vaše kose nevezan za vrlo dugo, uvijek se primjenjuju hidratantni regenerator nakon pranja, ne zaboravite da ga isprati pravilno i koristiti detangler before češljanje. Također, čine ga točku koju pin i kravatu kosu prije spavanja kako bi se izbjeglo zabrljati gore s njima. Slijedeći jednostavne korake za njegu kose možete uvijek spriječiti gubitak kose. Nadam se da ćete pronaći rješenja koristan.

No comments:

Post a Comment