Tuesday 13 December 2011

Celtic Ljubav Simboli

Kelti su bili pleme koji su bili poznati za njihovu hrabrost i svirepost. Podrijetlom iz stepe, oni putovali kroz Europu i napravio svoj put u otoke Britanije i skrasio. Iako su imali izuzetnu stručnost u ratovanju i borbe, oni održavaju na njihovim tradicijama i ritualima koji su romantične i eteričnih prirode. The Celtic umjetnost i kulturu ima brojne simbole koji se još može vidjeti posvuda od vjenčano prstenje, tkanina otisaka tetovaža dizajne. U stvari, keltski simboli ljubav i tetovaže idu ruku pod ruku za većinu mladih ljubavnika danas. Popularnost svakog keltskog simbol za ljubav je zbog brojnih folklores i legende povezane s njima. I također, to nas podsjeća na vrijeme kad mladi čovjek morao dokazati svoju ljubav da bi zaručena za svoju dama ljubav. Celtic ljubav simboli su Epitome vječne ljubavi i romantike.
Celtic Ljubav simboli i značenja
Ljubav čvor; Kažu da ljubavi nema granica, a ipak ljubitelj bi htjeli biti ograničeno u ruke svoga ljubljenoga zauvijek. Simbol ljubavi čvor je uistinu zagonetan keltski simbol koji nadilazi granice i nacije. Jedna od najpoznatijih Celtic ljubav čvor simbolima je mornarski čvor koji vam govori priču o tome kako keltski mornara koristi za dugo za sweethearts. Oni su koristili dva konopa te ih isprepletene zajedno u čvor, i to predstavio svoje najmilije nakon dostizanja dom. Ovaj simbol, kasnije je došao da bude poznat kao savršeno jedinstvo dviju osoba, koja nema početak ni kraj, već samo vječnom ljubavlju. Ostalim keltskim simboli ljubavi u čvor obliku spirale ili ovalni čvor, Celtic triple drop, keltski čvor trg, keltski čvor okrugle i keltski čvor zmija, među ostalima.
Claddagh; A Claddagh simbol sastoji se od dvije ruke drži na srcu koja ima krunu na njenom vrhu. Ruke u simbol predstavlja prijateljstvo, srce opisuje ljubav i krunu pokazuje odanost. Osoba koja je daje ovaj simbol da netko drugi, počinio je njegova ljubav, prijateljstvo i odanost toj osobi. Dakle, ovaj simbol često se koristi kao jedan od keltskog prsten dizajna i obično se vidi urezan na vjenčani prstenovi. The Lore iza ove keltski simbol za ljubav je mladi ribar koji je bio zarobljen od strane gusara i prodaje u Africi kao rob. Iako je vjerovao da je mrtav od strane mještana, njegov ljubavnik nije mislio tako i čekao ga. Godine prolazile i jednog dana čovjek je uspio da pobjegne iz ropstva i vratio se kući u svoju voljenu. Je urezano the Claddagh simbola na prsten i darovitih svojim djevojka u zamjenu za svoju vjeru u njega.
Serch Bythol; Ovo je još keltska simbol za ljubavi koja je obilježeni čv i triskeles (tri stjeran čvorova). The triskeles predstavlja tijelo, um i duh u svoja tri ugla. The serch bythol sadrži dva triskeles, označava tijelo, um i duh dvoje ljudi, ujedinjujući se u krugu koji simbolizira vječnu ljubav.
Luckenbooth, Luckenbooth je bezvremena znak ljubavi koji je dao za djevojku njezina udvarača. Tradicionalno, luckenbooth broševi su kupljene od strane običnih ljudi iz 'zaključan štand' iz Royal Miles, koji je u blizini St. Giles katedrale u Edinburghu. Njegov dizajn je sličan Claddagh simbol motivima srca i krunice i smatra se dar zaruka do nevjesta od muža.
Ljubav Spoon; Ovaj simbol je mješavina i keltski velški simboliku čiji korijeni sežu u XVI stoljeću kada je velški mladić uklesan prva ljubav žlica za Celtic djevojku, da joj udvarati. Ljubavna žlica mnoge značajke različitih simbola, a svaki ima svoje specifično značenje. Žlicom ljubav može imati srce simbola koji označava ljubav, kotač predstavlja podršku, potkove, koja predstavlja sreću, križ za vjeru i brava za sigurnost.
Pročitajte više na:; Neke činjenice o Kelti, keltski čvor značenje ljubavi
Celtic dizajni čvor i značenjima
Kelti su bili čvrsto vjeruju u duhovnost, što je evidentno iz keltskih simbolizam. Celtic simboli i značenja su umotan u folkloru i legendama koje su popularizirali čak i više u ovom modernom dobu. Kao što ti simboli imaju zagonetan značenje i priče reći, oni čine izvrsnu tetovaža dizajne. Dakle, odnos između keltski simboli ljubavi i tetovaža su ovdje da ostanu za dugo vremena.

No comments:

Post a Comment