Friday 9 December 2011

Vanjski Fall Wedding Dekoracije

Jesen je idealno vrijeme za vjenčanje i ugodna klima čini ga idealnim za održavanje ceremonije vjenčanja i recepcije na otvorenom. Krajem kolovoza, rujna, listopada i početkom studenog su veliki mjeseca održati vjenčanje na otvorenom. Vanjski pada wedding dekoracije su malo drugačiji od unutarnjeg one kao što možete iskoristiti mnogo materijala koji su inspirirani iz prirode i koja mješavine dobro s okolinom.
Mjesto koje odaberete za vaše vjenčanje će odrediti u velikoj mjeri vrstu vjenčanja dekoracije koje će raditi dobro. Svadbene svečanosti koja je održana u sjenica, uz prijem u vrtu može napraviti koristiti beskrajne ideje wedding ukras. Ovdje ćemo razmotriti neke ideje padaju na otvorenom ukras vjenčanje.
Fall Wedding Dekoracije na proračun
Samo zato što ste se planira vjenčanje na proračun, to ne znači da ne možete imati lijepe dekoracije na otvorenom pada vjenčanje. Jedan od najboljih načina kako bi bili sigurni da je vanjski pada wedding dekoracije izgleda lijepo i zanimljivo je staviti na palete boja wedding ili sheme. Izaberite tri do četiri boje da podsjeća na jesen.
Fall wedding boje poput zlatno žuta, narančasta, breskva, rđa, pa čak i patlidžana odlično funkcionira kao paletu boja za vanjske dekoracije fall vjenčanje. Dekoracija ideje za vjenčanja na otvorenom su mnogi, a vi trebate izboru pravo jedan. Wedding dekoracija nije samo ograničeni na wedding centerpieces i cvijeće, pa razmotrimo svaki element vanjske dekoracije pada wedding jednog po jednog.
Ceremonije vjenčanja je glavni događaj na vjenčanju i trebat će vam da ukrasite mjesto gdje ćete ga drži. A dobro mjesto za držanje otvoreni wedding događaj u sjenica ili pergola. Možete čak i postaviti male otvorene nadstrešnica držati ceremonije. Kako ukrasiti vidikovaca ili šatora, uporabu wedding klupu lukove izrađene od satena vrpce, tila i puno svježeg cvijeća jesenja. Sigurno ih sve preko vidikovaca. Također možete koristiti tkanine poput organze i obična chiffons kupili u rasutom stanju napraviti prekrasan otvoreni wedding dekoracije za jesen. Just drape tih vlakana oko ulaza u vidikovaca u obliku umjetnički archway gdje par može uzeti njihove zavjete.
Vanjski Fall Wedding Dekoracija Ideje
Znamo kako expensive svježe cvijeće može i većinu vremena oni čine komad vjenčanja ukras troškova. , Umjesto kupnje skupi vjenčani cvijeće poput žute ruže, ljiljane i orhideje, uložiti u neki relativno niska cijena vjenčanje cvijeća kao tratinčica, geraniums, Peonies and krizantema. Te cvijeće će izgledati zapanjujuće u vanjskim ukrasima fall vjenčanje i oni dolaze puno jeftinije previše.
Jedan od načina da se smanji trošak vanjskog ukrasa pada vjenčanje je koristiti bez cvjetni centerpieces za vjenčanje. Povrće i voće koje se jednogodišnja can biti uklesane u prekrasnoj centerpieces za vjenčanje recepcije. Ovo je jedan od najboljih fall ukrašavanje ideje za vjenčanja. These wedding centerpieces mješavine u dobro sa jesenjih boja i jedinstveni su i kreativni. Neke dobre povrća i voća koje može biti izabran za centerpieces su bundeve, butternut squash, lubenica i ananas.
Jedan od najvažnijih jedinstven vanjski pad wedding dekoracije na proračun je dekoriranje vjenčanja sa svijetlim visećim svjetiljkama koje su visjele između grane drveća. Tijekom večeri these tiho zapalili lampione će popuniti mjesto s mekim sjaj, pozajmljivanje san kao što je atmosfera na vjenčanje. Još jedan jeftini pada wedding ukrasa je da se veliki uragan lampiona s plutajućim svijećama i prekrasnim cvjetnim laticama diljem mjesto održavanja vjenčanja.
To su bili neki vanjski pada wedding dekoracije koje možete koristiti za vaše vjenčanje. Koristite boje jeseni i jeseni vjenčanja cvijeće za vanjske dekoracije jesen vjenčanje i vidjeti kako je mjesto održavanja vjenčanja dolazi živ sa pobune boja. Rad s onim što priroda ima za ponuditi tijekom jeseni, a vi ćete imati vjenčanje koje je lako pamtljiva i lijepa.

No comments:

Post a Comment