Thursday 8 December 2011

Paraben besplatno kozmetika

Parabens su konzervansi koji se vrlo široko koriste u kozmetici, kao i lijekovi ovih dana. Oni se smatraju vrlo učinkovite konzervansa, uglavnom za svoje fungicidno, kao i baktericidnim svojstvima. Oni se koriste u gotovo svim kozmetike kao što su šamponi, moisturizers, brijanje gelovi paste za zube i suncanja rješenja zbog svoje niske troškove. U posljednje vrijeme, međutim, došlo je do kontroverze oko njih zbog raznih zdravstvenih opasnosti koje mogu izazvati. Stoga, ako koristite kozmetiku koja sadrži parabena često i razmišljanja su parabens siguran ili da jedan prebaciti na paraben besplatno kozmetike, a zatim u nastavku je nekoliko informacija koje ćete naći vrlo korisne. Pročitajte više o kemikalijama u kozmetici.
Parabens u kozmetici: Jesu parabens štetni?
Istraživanja su pokazala da sve što možemo primijeniti na našoj koži, većina od toga, gotovo šezdeset posto, ulazi u krvotok. A to uključuje parabens, sintetski konzervansi koji se koriste u osobnu njegu proizvodima. Ako vidimo što su parabens kemijski, oni su esteri p-hidroksibenzoeva kiseline. U kozmetici, parabena koji se najviše koristi široko propylparaben, butylparaben and methylparaben.
U izvješću pod nazivom Pharmaceuticals i proizvoda za osobnu njegu u okoliš: Agenti suptilnih promjena, pripremila US Environmental Protection Agency (EPA), bilo je spomenuto da kada Ispitivanja su provedena na parabens, oni prikazuju određene aktivnosti estrogena. Drugim riječima, parabens oponašati na tjelesne hormone i može se endokrini-disrupting when utrljava u kožu kao kozmetike. Parabens mogu interferirati s određenim sustavima u tijelu poput štitnjače, jajnika i hipotalamus. Neki drugi istraživanja u parabens su pokazala da može dovesti do problema kao što su prerano starenje kože, debljanje i čak i rak dojke. Gledajući ove potencijalne opasnosti, to je bolje pomak na paraben besplatno proizvoda, kako bi se izbjeglo plaćanje kasnije s one's health.
Paraben besplatno kozmetika
Za traženje paraben besplatno proizvoda može biti prilično zadatak jer je navedena u više oblika na kozmetičke proizvode. So bilo tko tko želi izbjeći paraben besplatno kozmetika, treba provjeriti za pojmove kao što su methylparaben, Propylparaben, Metil-parahydroxybenzoic kiselina, butil-parahydroxybenzoic kiselina, Parahydroxybenzoate, propil-parahydroxybenzoic kiselina, Parahydroxybenzoic kiselina, benzil-parahydroxybenzoic kiselina, Ethylparaben, etil-parahydroxybenzoic kiseline i Butylparaben, kao i sve su vrste parabena. Svaki kozmetički koja je ovih sastojaka, ne bi trebalo koristiti. Pročitaj više na ljepotu proizvoda.
Ako neki kozmetičke tvrtke proglasiti njihovi proizvodi biti prirodni ili organski, to nipošto ne znači da su oni prodaju paraben free proizvode. Ako jedna gleda na sastojke takve kozmetike tančina, tu bi moglo biti nekoliko parabens naveden. Dobar način da biste dobili najbolje paraben besplatno cosmetics je kupiti ih s interneta. Postoji cijeli niz kemijskih slobodan i siguran kozmetike dostupne na internetu za izabrati iz. Pročitajte više o organske kozmetike.
Gledajući ozbiljnih zdravstvenih problema koji parabens može stvoriti, to je vrlo važno da biste išli na paraben besplatno kozmetike kako bi se izbjegle bilo kakve zdravstvene komplikacije u budućnosti. Neke kozmetičke tvrtke, koji su zabrinuti za zdravlje i dobrobit svojih klijenata, rade svoj zalogaj previše, ponuditi paraben besplatno proizvode za njih. Mnoge tvrtke su sada zamjenjuju parabens s vitaminom E i grejp sjeme, u svojim proizvodima. Čak i eterična ulja poput lavande, čajevca, eukaliptusa cimet i sada se liječi i napravio u prirodni konzervansi koji se koriste u mjestu parabena. Dakle, do sva kozmetičke tvrtke preuzeti odgovornost nudeći nam kemijskih besplatno proizvoda, onus leži na kupce biti pažljivi o njihov izbor.

No comments:

Post a Comment