Thursday 15 December 2011

Septička jama, pumpanje cijene

To je pametna potez provjerite tržišne cijene za čišćenje posao kao septička pumpanje, prije nego što zapravo kontaktirati bilo kojeg izvođača. Na taj se način, možete biti sigurni da septičke jame pumpanje cijene ponudio da vam je razuman. U ovom članku ću Vam pružiti informacije o prosječnih troškova crpnih septička jama.
Za kuće, koji ne može biti povezan s općinskim otpadnih voda postrojenja, vlasništvo septičke sustava odvodnje kao mehanizam je neizbježan. Oni su vrsta "On Site" Kanalizacija Facility (OSSF) '. The septičke odvodnju Sustav je podijeljen u dva glavna dijela. Ovi sustavi trebaju biti pumped out i čistiti periodično. Preporučena razdoblje je jednom za jednu do tri godine, ovisno o veličini spremnika i volumena otpada bačena u nju.
The septičke postrojenja se sastoje od dva dijela. Jedna je septička jama i drugi je pijavica polje koje je tla temelji se upija sustava. Otpad odbačen u skuplja na dnu gdje se razgradi bakterijske razgradnje akcije. Postoje neke krutog otpada proizvodi bačena u septičke jame, koje ne potonuti i dobiti razgradi. Takvi čvrsti otpad može ići na gomilajućim i teče u polje pijavica i začepljenja. To može koštati puno novca u popravke i čišćenje. To je razlog zašto nose septička jama, trošak zamjene je poželjno opcija.
Čimbenici koji utječu na Septički pumpanje cijene
Neka nam se pogled na čimbenike koji utječu na prosječni septička pumpanja cijene. To će vam dati ideju o cijeni slom za cijeli posao. Septička jama, crpne je dugotrajan i intenzivan rad posao. Tipičan septička jama pumpanje postupak može trajati oko četiri do pet sati. Cijela procedura se sastoji od prvi locirati spremnika pokopani u podzemlje. To se radi pomoću detektora metala. Nakon što je pozicija se nalazi, opsežna kopanja posao slijedi, do šaht koji nudi izravan pristup do septičke jame.
Dalje, pumpanje i čišćenje posao obavlja. Nakon što je spremnik čiste, inspekcija je za tenk curi. Nakon toga pregled, spremnik puniti s određenim kemikalijama, prije regrading and punite stranice. Većina poduzeća će imati posebnu cijenu za svaki dio posla, ovisno o njegovoj složenosti. Ako su središnja rupa duboko i potrebe dodatne napore da locira, bit će Vam naplaćeno više. Rada uključeni u kopanje je još jedan dodatak na cijenu. Ovisno o veličini septičke jame, trošak za pumpanje, čišćenje i punjenje će se razlikovati. Puno ovisi o mjestu previše, jer cijene variraju u cijeloj zemlji.
Prosječna septička jama, pumpanje cijene
The septičke jame crpne cijene mogu varirati od US $ 75 - US $ 200 za standardne veličine spremnika. Cijena čak i svibanj ići gore ili više od 300 USD, ovisno o lokaciji svoje kuće. Velikih spremnika s kapacitetom u rasponu od 1.500 do 2.500 litara više cijene. Za takve spremnika crpne posao može koštati US $ 200 do US $ 350 maksimalna.
Ako planirate da biste dobili instaliran filtar kako bi se spriječilo oštećenje pijavica polja, ona svibanj trošak vam oko $ 200 do $ 300 uz ukupan septičke jame crpne trošak. Kompletan uskrsnuće posao nije septičke jame mogu koštati onoliko koliko US $ 1000 do US $ 2,000 ili čak i više od toga.
Pročitajte više na:; septička jama troškova; septičkih jama: Kako oni rade, septička jama Njega i održavanje septičkih sustava, septička jama problema; Dakle, ovo je bio kratak pregled onoga što možete očekivati ​​septička jama pumpanje cijene biti. Cijena naplaćuje by lokalni izvođač radova može se razlikovati oko raspon koji sam dao ovdje. Stupite u kontakt s lokalnim vladinim dužnosnicima o sanitarnih odjela ili septičke jame crpne izvođačima da biste dobili točniju procjenu.

No comments:

Post a Comment