Thursday 15 December 2011

Hortenzija vjenčani buketi

Cvijeće su nevjerojatne i neizbježan dio svadbenih ukrasa! Bilo da se oku-lov svadbenog stola središtu ili lijep svadbeni buket, cvijeće su prekrasni dekorativni elementi koji dodati ljepotu i romantiku na vjenčanje. Odlučivanje o cvjetni aranžmani za vjenčanja ukras je doista izazovan zadatak sa toliko elemenata koje treba razmotriti, kao što su vjenčanja sezone, vjenčanje tema, vjenčanje proračuna, itd. Određeni cvjetovi su dostupni u izobilju količina u određenoj sezoni, kao što su, jesen ili proljeće . Odabirom takve sezone temelju cvijeće može pomoći u lako dostupnosti i ekonomskih cijene. Pročitajte više na svadbeni cvijeće.
Ukoliko planirate da će se vjenčati u proljeće ili jesen, hortenzija su najbolji cvijeće koje se mogu koristiti za vaše vjenčanje dekoracija. Hortenzije procvat u razdoblju od ranog proljeća i kasne jeseni i stoga, savršen su izbor za proljeće i jesen vjenčanja. Te cvijeće su vrlo jednostavni i imaju malu grupirani cvjeta koje izgledaju kao POM poms. Hortenzije su svestrani i dostupni su u raznim bojama, pa oni su savršeni cvijeće za izradu vjenčani buketi. S obzirom na nastavku su neke zamisli i prijedloge na hortenzija vjenčani buketi.
Hortenzija Vjenčanje buket Ideje
Kao što je spomenuto ranije, hortenzija cvijeće su dostupni u raznim bojama, koje uključuju nijansama, ljubičasta, roza, plave i bijele boje. Zbog tako velikog različitim bojama, te cvijeće se može koristiti na mnogo načina za stvaranje elegantnih vjenčani buketi. Hortenzija svadbeni buket can priprema miješati i odgovaraju kombinacija različitih hortenzije. Hydrangea i drugo cvijeće može biti uređen u obliku raštrkane buket, gdje hortenzije može kombinirati sa drugim vjenčanje cvijeća kao što su, ruže, ljiljane, tratinčice, itd. Mophead, lacecap, Annabelle, oakleaf and pannicle su pet osnovnih sorti hortenzija. Svaka od ovih sorti dolazi u različitim bojama, poput mophead je dostupan u ružičastoj i plavoj, a Annabelle je dostupan samo u bijeloj boji. Cvijeće koje dolaze pod pannicle su stožastog oblika i prilično razlikuju od drugih sorti. Dakle, možemo reći da su ti cvjetovi su vrlo svestran i postaju popularni zbog svoje jednostavnosti, ali sjajan izgled. Sada, neka nam se pogled na jednostavan način pripreme buket hortenzija vjenčanje.
Izrada buketi Hydrangea Wedding
Da bi ovaj buket hortenzija će zahtijevati, baby diše, buket držač s pjenom, ružičaste vrpce, polycia lišće i ružičaste boje hortenzija. Prije nego što počnete izradi ovoga buket, potopiti buket nositelj u vodu i zatim ostavite da se apsorbirati maksimalnu količinu vode. Nakon što je buket nositelj upija vodu, urediti ploycia lišće, tako da formiraju okrugli ovratnik oko buket vlasnika. Zatim, uzeti bebe diše i organizirati ih u obliku još jedan ovratnik iznad polycia lišća. While uređenje tih listova i bebe diše, pobrinite se da ostavite dovoljno prostora za hortenzija cvijeće. Nakon što je uređenje ostavlja i bebe diše, umetnite ružičaste vrpce kroz žicu na cvjetni buket vlasnika. Potom, izrežite male grane hortenzije i zatim umetnuti ih na buket nositelj u obliku lopte oblik. Da bi se osigurala okrugli oblik buket, umetnite cvijeće držeći buket u vertikalnom način tako da vam lica.
Pročitajte više na:; Hydrangea cvjetnih aranžmana, Hydrangea Wedding Centerpieces izradu svadbeni buketi koristeći hortenzije je vrlo jednostavno, jer je prirodni oblik ovog cvijeća je kao buket. No, postoji nekoliko nedostataka korištenja hortenzije. Te cvijeće su osjetljive i vrlo brzo dehidrirati, zbog topline. Stoga morate naručiti bukete neposredno prije vjenčanja. Stabljika hortenzije su slabi i mogu uzrokovati cvijeće na kap. Stoga, trebali biste koristiti jake osnove za izradu buketa hortenzija vjenčanja. No, unatoč svim tim nedostacima, mnogi nevjeste izabrati hortenzije za vjenčanje buketi, zbog svojih prirodnih egzotične ljepote. Nadam ove ideje će vam pomoći da dizajn vaše buket hortenzija vjenčanje.

No comments:

Post a Comment