Wednesday 21 December 2011

Poslovni casual za muškarce 2010

Mnogi ljudi ja stalno znam žale na nedostatak mogućnosti da muške odjeće ima na ponudi. Naravno oni potpuno i povoljno zaboraviti da oni jasle o shopping sprees da žene ići na, sve vrijeme dok ga blaming na mnoge raznolikost odjeće imamo. Ali onda budući ljudska bića su nikada sadržaj s onim što imaju koji ih mogu kriviti. Točno je da modna ima tendenciju da se razonoditi u nježniji spol puno više od muškaraca ljudskog kraljevstva, ali postoje različite stilove odijevanja da muškarci također mogu izabrati iz. Od strogo formalnih poslovne odjeće na poslu na olabavljen traperice i t-shirt kombinirani za jedan dan na baseball igra, dressing up drugačije vam omogućuje da igrate s oko izgleda. Uvođenje poslovnih casual muškaraca 2010 trendove i omogućiti vam puno veću slobodu u radu.
Reći da je težina poslovno odijelo je sišao u posljednjih nekoliko godina će biti najmanje što mogu reći o poslovanju odjeće za muškarce. Sa Steve Jobs i druge glave honchos IT tvrtki traperice za rad, pravila oblačenja za muškarce su opušteno prilično malo. A ta promjena nije ograničeno na Silicijskoj dolini. Konzultantskih tvrtki, odvjetničkih ureda, brokerske tvrtke svi prihvatili petak casuals u velikom način. U stvari poslovni casual za muškarce 2010 trendova sada se proširila i na ostale dane u tjednu, kao dobro. Ali kako da se odjenu poslovni casual kod muškaraca, a što obuhvaća poslovne casual za muškarce? U ovom članku dajemo vam lowdown na poslovni casual muškaraca 2010 trendova i onih odjevnih predmeta koji se mora imati u svom ormaru.
Business casual odjeće za muškarce
Bez obzira da li dress code vaše tvrtke sada navodi poslovni casual, važno je da imate par odijela u svoj ormar. To su za one dane kada imate u susret klijentu, ili imaju iznimno važnu poslovni sastanak. Business casual muškaraca 2010 trendova i dalje mjesta boje poput sive, tamno plavi, crni i na vrhu ljestvice za odijela, ali modne trendove također sugeriraju tonove poput smeđe i kaki kao dobra opcija za poslovne odijela da projekt casual imidž. Da biste potražili malo manje strog i više svakodnevne, udružiti odijelo s majice u bojama koje su svjetlije, a ne ozbiljan. Odlučite se za blues, beiges, mauves, pa čak i purples ako možete nositi ga isključite. Također zaliha robe gore na jakne. Sportska jakna pruža osjećaj klase na bilo koji odjeće bez izgleda otvoreno formalne. Udružiti je jaknu s tipkom dolje majicu i ti bi biti spremni otići. Trendy poslovni casual za muškarce 2010 trendovi pokazuju da se odluče za jakne in kašmir, najlon, tvid itd. Jedan od najviše preferira stil jakne ove sezone su single breasted jakne s uskim lapels i četiri gumba. Sljedeća dolaze košulje. Odlučite se za košulje u krutom nijanse u bojama predložio ranije. Izbjegavajte ispisuje ali ako ne želite da se odluče za njih probati prugama, pogotovo pinstriped majice s prodanih boji ovratnicima. Čekovi su vrlo popularna, ali za poslovnu casual odjeća provjerava jednostavno ne napraviti rez. Postoje i druge odjeće obrazaca koji čine veliki povratak za poslovni casual za muškarce u 2010. To uključuje polo vratove i turtlenecks koje izgledaju jako pametna sa sportskim sako. Odlučite se za košulje u plesti raznolikosti. To imati dobar fit i izgledati prikladno za rad. Kada je u pitanju hlače, postoje mnoge opcije imate na raspolaganju. Nosite hlače koje su mješavina vune, likra, ili gabarden. These dobro uklapaju i jako su udobne za dugo dana na poslu. Također hlače u ovim miješa obično izgledaju jako dobro uz pletene razne košulje, pa čak i gumb padova. Na dane koji se više casual, možete se odlučiti za trošenje chinos na posao, ili čak par samt hlače. Uvijek nosite pojas i uskladiti boju pojasa sa svojim cipelama. Čarapama bi trebala odgovarati boji vaše hlače. Postoji mnogo mogućnosti za cipele koje možete izabrati iz. Business casual trendova za muškarce 2010 predict da mokasinke i oksfordke su neke vrlo dobar izbor među cipele. Krilati vrh cipele su vrlo formalni za casual odjeće i platna ili atletski cipele su definitivno no-no.
Prije odlaska u stečaju potrošnje na casual odjeću za posao, važno je da provjerite sa svojim odjelu ljudskih resursa o tome što je dozvoljeno a što nije. Uvijek je bolje pojasniti nego se izdvojiti za nošenje odjeće u krivu. Dok shopping za odjeću, odlučite se za kvalitetne brandove kako bi se osigurala trajnost proizvoda je proširena. Iako je velik da se dodavanjem boje na odjeći izbjeći bitak vrlo svijetao. Dodir conservativeness je neophodno za poslovni casual za muškarce 2010 trendovima reći će vam. Na kraju dana bit će vam na poslu, a vi ne želite da se projektiranje sliku koja će spriječiti vaš rast u toj organizaciji.

No comments:

Post a Comment