Friday 30 December 2011

Funny Wedding Car Dekoracije

Jedan od najvažnijih znamenitosti ugodno vjenčanje je vidjeti sretan par uzimajući daleko na njihovo vjenčanje automobila. Vjenčanje automobil pored Just Married znak, zahtijeva lijepe dekoracije da ga razlikuje od ostalih automobila. Vjenčanje automobil može biti ukrašena sa svježim cvijećem, svile cvijeće, vrpce i streamers. Kako bi se uvelo neke humora u svoje prijatelje vjenčanje, možete imati smiješno dekoracije wedding automobil koji je siguran da biste dobili ste puno osmjeha u svadbeni party.
Tradicionalno, uređenje novo bračni parovi auto je odgovornost prijatelja i možete imati puno zabave radi. Mnogi prijatelji nestašan pisati poruke i šale na prozorima u automobilu kako bi ga smiješni. Ovdje ćemo raspraviti neke smiješne vjenčanje ideje automobila koje možete koristiti za uređenje sretni parovi car ukras.
Funny Wedding Car Dekoracija Ideje
Cvijeće najčešće su korišteni predmet za vjenčanje auto ukrasa, ali kada želite nešto smiješno, vjenčanja cvijeće jednostavno neće raditi. Najbrži način za dekoriranje vjenčanje automobil je korištenje boja olovke stakla marker za pisanje na prozorima vozila. Možete napisati bilo što od Just Married bilo nepriličan šale ili jedan linijski da će osramotiti par. Tonirana prozori mogu biti najbolje uređena na taj način. Drugi smiješno wedding automobil ukrasa je da POM-poms sa šarenim toaletni papir te ih staviti na auto. Možete napraviti vijenac od nekih POM poms i pustiti ih trag iza automobila. To će objaviti svijetu da se par u autu je novo u braku i naslov za svoj medeni mjesec odredište.
Duhovite Wedding Car dekoracija
Neke smiješne wedding auto ukrasa uključuju pričvršćivanje some konzerve da se sprej oslikani u različitim bojama na stražnjem kraju branik. These limenke može se pričvrstiti zajedno s trakama i da će napraviti puno buke kada je mladenka i mladoženja čini njihov bijeg. Također možete string star zajedno pokrenuti dolje cipele na kraju branik. Također možete se odlučiti za velike balone u različitim bojama i napravite vijenac od toga ih vezanje vrpcama. Sada napisati nešto smiješno na tim balonima i priložite ih sve oko vjenčanje automobila. Ako su umjetnički, možete čak i izvući neke smiješne fotografije na balone. Baloni također mogu biti upletena u različitih životinjskih oblika i priključen na vanjske vjenčanja automobil. Što god učiniti da bi smiješno dekoracije wedding automobila, pobrinite se da ne pokvari boju vozila.
Cool Dekoracija Ideje automobile za vjenčanja
Ako želite veliki i smiješno dekoracije wedding automobil, a potom čak možete se odlučiti za umjetni snijeg. Make smiješno dizajne na haube automobila s umjetnim snijegom. Use glup konce cijelog automobila za stvaranje jedinstvenog dizajna. Make neke zabave oblika od kartona kao sliku mladenka i mladoženja ljubi te ga priključiti na hauba u automobilu. Svila čarape i donje rublje čipkan također može biti priključen na antenu na automobil osramotiti par. Jedan od najboljih wedding automobil neslane šale je mumificirati vjenčanje automobil potpuno role i role toalet papira. To će biti velika zabava promatranje parovi lice kad vide vjenčanje automobila.
To su neke ideje za smiješno dekoracije wedding automobila. The tackier vjenčanje dekoracije automobil više zabave koju će imati. Pobrinite se da bilo koji dekoracije koje radite, ne oštetiti vanjski ili unutrašnjosti automobila. Funny wedding automobil ukrasa je ugodan stvar za napraviti, a vi ste sigurni da imaju hrpe zabavno raditi.

No comments:

Post a Comment