Friday 2 December 2011

Plijesan na odjeći

Plijesan je crno ili bijelo obojene rasta koja je proizvedena od strane biljaka grupe gljiva, poznat kao plijesni. Plijesni se mogu naći u zraku oko nas, ali za proizvodnju plijesan, što im je potrebno određene vrste temperature, kao i vlage. Plijesan obično razvija u ljeto kada je vrijeme vlažno. Plijesan na odjeću javlja kao što proizlazi svoje hrane iz celuloza prisutan u platno materijal. Plijesan obično raste na određene vrste tkanina materijalima kao što su pamuk, rajona, lana, vune i svile. If plijesan mrlje na odjeći nisu uklonjeni na vrijeme, mogu uzrokovati obezbojenje od tkanine, pa čak i štete u potpunosti. Da biste spriječili odjeću od raspadajućih zbog plijesni, plijesni uklanjanje na odjeću je vrlo potrebno. Ovdje su neke metode koje se mogu koristiti da biste dobili osloboditi od plijesni na odjeću. Pročitajte više o sredstvom za uklanjanje mrlja.
Postupak za uklanjanje plijesni na odjeći # 1, plijesan na odjeću se mogu ukloniti pomoću deterdženta. Prva stvar koju bi trebao biti učinjeno kada plijesni is uočena na odjeću je da se otarasiti svih plijesni čestice. Dalje, jaka tekući deterdžent treba primjenjivati ​​na tkaninu gdje je plijesan mrlja je prisutan i ostavio kao što je za oko dvadeset minuta. To će dati deterdžent dovoljno vremena za rad na mrlju. Nakon dvadeset minuta, operite krpom materijal s toplom vodom. Pročitajte više na plijesan sredstvom za uklanjanje mrlja.
Postupak za uklanjanje plijesni na odjeći # 2; razrijeđenih klor bjelilo se također može koristiti za uklanjanje plijesni na odjeću. Bleach je dezinfekciju, koji kada se primijeni na plijesni, ona uklanja u potpunosti. Započnite četkanje plijesni čestica iz krpom. Zatim nanesite sredstvo za bijeljenje, razrijeđen s vodom na području tkanine koji ima plijesan mrlju. Ostavite bjelilo za oko petnaest minuta. Nakon toga, očistite četkom ribati krpom i operite ga s toplom vodom. Njega treba poduzeti kada koristite bjelilo za čišćenje plijesan na odjeću kao izbjeljivač je vrlo jaka i na taj način mogu oštetiti tkaninu. Dakle, to uvijek treba razrijediti vodom u omjeru od tri jest jedan, gdje je voda tri i bjelilo je jedan. Pročitaj više o tome kako ukloniti mrlje plijesan.
Postupak za uklanjanje plijesni na odjeći # 3, Ako netko želi znati kako da biste dobili osloboditi od plijesni na odjeću, bez korištenja kemikalija, onda odgovor leži u čaj stablo ulje. Jednostavno se oko tri do četiri žličice ulja čajevca i dodati tri šalice vode. Ulijte ovu smjesu se u sprej bocu i posipati na krpu da se operu. Ostavite smjesu ulja stablo čaj kao što je to. Pranje tkanina s vodom nije potrebna ako čaj stablo ulje se koristi za čišćenje plijesni na odjeću.
Postupak za uklanjanje plijesan na Odjevni # 4; brzi lijek kuće da biste dobili osloboditi od pepelnice na odjeću je da ga liječiti s limunovim sokom i soli. Jednostavno primijeniti mješavinu limunova soka i sol na krpu i držati ga na suncu. Limun je prirodni Bleacher i stoga će uništiti plijesni na krpu.
Pročitajte više na:, Mold Removal, Kako to Maknuti plijesni, Ako jedna gleda na ono što uzrokuje plijesan na odjeću, odnosno vlaga, vlage i vlage zraka. Postoji niz koraka koje se mogu poduzeti kako bi se spriječio razvoj plijesni na odjeću. Some mjera predostrožnosti koje mogu biti usvojen se zadržati odjeću čist kao tla i prljavštine na odjeću može poslužiti kao hrana za rast plijesni, čuvanje ormari ispravno prozračenom dodavanjem ventilatora u njih ili čuvanje svojih vrata otvorena s vremena na vrijeme, ispravno sušenje odjeće nakon pranja i primjenom fungicida proizvodi dostupni na tržištu na odjeću čuva u ormaru. Uzimanjem takve mjere opreza i pomoću navedenih metoda, jedna sigurno može štititi odjeću od bolesne efekte plijesan.

No comments:

Post a Comment