Thursday 12 January 2012

Žohar infestacija

Jedno od nevjerojatna činjenica, nepoznati neke, o žohara da su bili oko 400 milijuna godina, s 57 poznate vrste stan samo u Sjedinjenim Američkim Državama. Oni žive u našim kuhinjama i kupaonicama, skriva tijekom dana, a izlazi samo noću, kao i određene vrste su noćne životinje. Jedan od najčešćih znakova cockroach zaraze je ako nađete bilo izmet izležavanja koje izgledaju kao zrnca crnog papra i / ili smeđe jaje slučajeva. As žohara cvjetaju u toplim i vlažnim atmosfere, oni izaći u noćnim satima i hrane za životinje na sve što se može naći u kući. Ukoliko ste pronašli bilo žohara trčanja u vašem domu ili vidio jaje slučajeva, cockroach zaraza kontrole treba biti ispunjen odmah.
Uzroci za žohar zaraze
Da bi razumjeli zašto je ovo pitanje dogodila na prvom mjestu, morate znati što uzrokuje cockroach zaraze. Ovdje su neke činjenice o žohara koji bi mogli pomoći razumjeti cijelu sliku. ; Un uređenih i nehigijenskim sredinama zaraze pomoć cockroach. ; Već opustošen područjima privući ženski žohara koji su nosili jaje vrećama na svoj trbuh. ; Neželjene izvora vode i hrane postaju njihova mjesta skrivanja. , Kako da biste dobili osloboditi od zaraze Cockroach
Zaraze žohara je glavni problem deratizacije. Ovdje su neke specifične prijedloge i rješenja na ovom strašno prijetnja. Pročitajte više o tome kako da biste dobili osloboditi od žohara.
Rješenje 1: Kao prvi korak ka cockroach lijek kontrolu kuće, raspremiti bilo stajaće vode i ostatke hrane koje bi mogle imati pao s kuhinjskom stolu ili ploče. Stalni voda pod kupaonica ili kuhinja odvodi su prvi žohari stvari doći privlači. Osim toga, ostatke hrane koje bi sam pao na pod ili oko kuće treba čistiti ili usisati van odmah. Bilo ostatak hranu na kuhinja countertops koji je ostavio iza sebe nakon što ste završili kuhanje, treba očistiti i dezinficirati, kao dobro.
Rješenje 2: Zatim dolazi rublja gomile, hrpe kutija (koje nisu preselili za dugo vremena), i smeće smeće okolo i izvan kuće. Skrivanje u tim zajedničkim lokacijama je lako i na vrijeme, možemo zaboraviti gledati na ove očite mjestima. Morate držati svim tim područjima jasno, tako da žohara ne nađu procjep kutu ili da biste dobili u. Seal svi otvori i pukotine s jakim trakom, tako da nema žohara način za doći ili otići van.
Rješenje 3: Ne ostavljajte prljavo posuđe u kuhinjski sudoper. Ostatke čestice hrane mogu privući veliki zaraze cockroach i napraviti cijela situacija pogoršana. Poništite jela čim si učinio s ručak ili večeru, i očistite sudoper prije nego što mirovinu za taj dan.
Rješenje 4: Kupnja ljepilo zamke i pesticida, naročito perimetar sprejevi koji ubijaju i odredivanja žohara daleko od vaše kuće. Sprej radi svoju magiju za oko mjesec dana ili dva. Pripremite sapunast vode obrišite unutrašnjost vaše ormariće i ladice. Poprskajte pesticida u svim uglovima i mjesto ljepilo zamke u blizini hladnjak, stroj za pranje posuđa, oko kuhinju i kuću. Držite redovite provjerite na ljepilo zamke i riješiti se (ubiti) od žohara koji je dobio je uhvaćen.
Za razumijevanje više o razlozima i uzrocima cockroach zaraze, idite na:; Što Žohari jesti; Žohari: Činjenice i identifikacije, dok profesionalni istrebljivač može doći i završiti problem cockroach zaraza jednom i za sve, možete slijediti navedene prijedloge gore. Pokušajte ne stati na bilo koju od žohara, jer ako oni dogoditi da se žena, jaja mogu biti lijevo iza grotlo kasnije. S vremena na vrijeme, čak i čiste i uredne kuće može postati opustošen. Provjerite jeste li ili istrebljivač pokušati doći do dnu problem, tako da cockroach zaraze ne smeta ponovno.

No comments:

Post a Comment