Sunday 15 January 2012

Zatvoreni Povrće Vrtlarstvo

Unutarnja povrća je jednostavno fantastičan stvar za učiniti. To donosi prirode u vaš dom, i da, bez obzira na vaš dom vrste, dizajna i veličina. To je konstruktivan rad koji čuva li uključeni i daje vam mnoštvo sreće i zadovoljstva. To je razlog zašto zatvoreni povrća vrtu ima stekao popularnost među ljubiteljima prirode i hobisti. Nema sumnje da morate potrošiti vrijeme i sredstva za održavanje zatvoreni vrt povrća. Međutim, sve napore su vrijedi rezultat. Ako ste amater u rastu zatvoreni povrtnjak, ovoga članka može vam pomoći da započnete impresivno. Ali prije nego učenje o nekom zatvoreni povrća savjete, trebali biste znati neke od svojih bezbrojnih prednosti. Evo više o zatvoreni vrtu.
Prednosti Zatvoreni Povrće Vrtlarstvo
Postoje određene prednosti unutarnjeg povrća over redovite tla hortikultura. Ponajprije, ga omogućuje kultiviranje relativno većeg broja biljaka u dano prostoru. To je zato što, manje prostora je potrebno za rast između biljaka. Ako želite imati hidroponski uzgoj u zatvorenom sustavu, imate dodano prednost fleksibilnosti, kao što se mogu uklopiti u neobično obliku područja. Drugo, on je primijetio da povrće uzgaja u zatvorenim prostorima, kao dio hydroponic vrta su više hranjiv (imaju relativno više vitamina) i ukusna. Treće, zatvoreni u vrtu povrća uključivati ​​malo tla, a time i omogućava vam da rade nešto za svoje održavanje. Ne morate obaviti puno posla tlo pripremite kao weeding, obrade, itd. Četvrto, uklanjanje tla smanjuje opasnost od bolesti i smanjuje upotreba vode. Peto to vam omogućuje rasti širok raspon povrća unutar vašeg doma. Najčešći one su rajčice, krastavci, zelena salata i paprike. Na kraju, zatvoreni povrća omogućuje vam da rastu biljke tokom cijele godine, osobito u ekstremnim hladnom ili toplom klimom.
Kako to Grow Unutarnji vrt povrća
Za pokretanje zatvoreni povrtnjak, trebate prvo utvrdite prostor u vašoj kući gdje možete ga imati. Odaberite području koji prilično prostrana i blizu prozora tako da suncu prisutna tamo za maksimalni dio dana. Idite na vrt shop i dobiti neki light-weight viseće posude, spremnike ili viseće košare i potting mix s odgovarajućim sustavom za odvodnju. ih kupiti u brojeve, veličina, oblik i trošak koji odgovara vašim zahtjev i proračun. ih Place u svoj vrt ili blizu prozora.
Provjerite je li spremnici adekvatne drenaže. Također, staviti neke kamenčiće u jelo. Zatim, stavite posudu na vrhu pripremili jelo. Napunite posude sa zemljom i mala količina vode. Trebate ostaviti neki razmak između vrha kontejnera i tla. Je svrha da pružaju idealne uvjete za zalijevanje. Plant sjeme po Vašem izboru u tlu. Evo, vi ste trebali slijediti standardne vrtu savjete za plantaže. Uzmi pravilnu njegu rastuće povrća biljaka. Voda ih na dnevnoj bazi. To će ih spriječiti od uzimajući suha. im pružiti gnojiva koja će podržati njihov rast punjenja hranjivim tvarima koje se isprala sa vodom. Napokon, pokušajte vašoj razini najbolje dati rastući biljaka redovitu opskrbu suncu.
Pročitajte na:; zatvoreni u vrtu Savjeti, Savjeti za uzgoj Herbs Indoorsa, Container Gardening, prolazeći iznad račun, možda ćete dobiti uzbuđen za početak vaše zatvoreni povrtnjak. Ako je tako, onda morate ga zadržati u Vašoj želji popisu. Ti bi dobiti interesu i stručnosti nakon što uronite u vrtu svesrdno. Kako bi se dati zadatak u zatvorenom povrća dodir stručnosti i stručnost, uzeti smjernice iz profesionalnog vrtlar. Evo želi vam prekrasan vrtu.

No comments:

Post a Comment