Sunday 8 January 2012

Država Kuhinja dizajni

A kuhinja je sastavni dio vaše kuće i postoji mnogo kitchen dizajna koji možete odabrati iz. Kada imate velike kuće, možete odabrati dizajn kuhinja zemlja kao zemlja kuhinja je pogodan za velike sprawling prostorima. Suština zemlje kuhinje je da bi trebala izlučivati ​​toplinu i nostalgiju. Morate koristiti podnice, rasvjeta i kuhinja ormarića da vam dati osjećaj da su u rustikalnom kući. Zemlja kuhinja je vrlo za razliku od moderne kuhinje koja je svjetlucav poliranog čelika aparata i gladak površina. Država kuhinja dizajne više o understated elegancije i toplu dobrodošlicu žalbe. Znati više o rustikalni dom ukrašavanja ideja.
Država Kuhinja Design Ideje
Najvažniji aspekt u projektiranju zemlji kuhinja je shemu boja u kuhinju. Za državu kuhinje dizajna, to je svijetao i podebljano boje koji drže vrhovni. Vi ne možete pogriješiti s bojama kao što je smeđa, ten i hrđe koji su zemljani tonovi. Najveća prednost projektiranje zemlje kuhinju u boji gledišta je da možete odabrati živih boja poput crvene rajčice, zelen zelena, kobaltno plava i ljubičasta za zidove i stropove od kuhinje. Ako niste vrlo udobna s svijetle boje u kuhinju, možete ići na više umirujuće soft ocean boje poput more zelena i tirkizno plava. These svijetle boje u kuhinji može biti vrlo dobro kombinirati s ormarića i countertops u pred i bijela, bjelokosti i bež. Neke boje treba biti strogo izbjegavati u zemlji kuhinji dizajne, a to su sivi i crni. U kuhinji se također može wallpapered u svijetle pruge ili cvjetnim motivom kako bi na pravi rustikalni izgled i ambijent.
Država kuhinja dizajni su nepotpune bez prava vrstu podova. Flooring ne samo da bi trebao biti prirodni i eko-prijateljski, ali se također treba pomoći da otvoreno i prozračno osjećaj. Najbolji podnice za zemlju kuhinje je drvo podnice je u mekom boji. Također možete inkorporirati jedna olabavljen zemlje osjećaju ugradnjom prirodnog kamena pločica koji dolaze u različitim teksturama i završi. Stavljanje prekrasnom području deka na kuhinjskom podnice dodaje lijep dodir na ukupnu dekor. Više o kuhinji podnice opcija.
Najvažniji aspekt zemlje kuhinja je prozor liječenje. Make šarmantan amrelčina patterned polovina zavjese za kuhinjske prozore s nazubljenim čipke oštrenje. Za dobru zemlju kuhinja zavjese ideje, možete odabrati zavjese u svijetle cvjetni print poput žute ili plave dati kuhinja rustikalni osjećam. Prikaz plantaže kutije izvan prozorske klupice ili ukrasiti vaše kuhinje stavljanjem lonac od svježeg cvijeća kao što su tratinčice i Peonies. Također možete postaviti male herb mini spremnike koji ne samo da će biti korisno u kuhinji, ali i privlačan izgled.
Najbolja zemlja dizajna kuhinja ne može se dovršiti bez odgovarajuće namještaja, rješenja za pohranu i pribor. Kao boje zidova i stropova jedne zemlje kuhinja je svijetle i jarke, kuhinja ormarića i pribor trebaju biti u utišane boji. Ako si možete priuštiti dobar drvenih ormarića nego se odluče za svijetlo obojeni drveni namještaj poput hrasta i oraha, rezervat skupo i tamnije od mahagonija ormarića za blagovaonicu ili dnevni boravak. Kuhinja stolova i polica također bi trebali biti iste boje u kućište. Većina zemlja kredenac dizajni su u bijeloj boji, što čini kuhinju pojaviti više prostranu iako su vrlo teško održavati. Ako želite, možete staviti malo stolica od pruća za kuhati na odmor tijekom pripreme jela. Švrljati vašem lokalnom tržištu buha stilskog namještaja za dobivanje dobar posao.
Pročitajte više na:; Država Kuhinja Ideje, Kuhinja Ideje s White Ormari, rustikalni dizajn kuhinja, tako da je ovo sve o zemlji kuhinje dizajna i kako možete inkorporirati ove u vašem domu. Pribor kao što su stari Grand otac sat, bakra lonce i tave, lonci uzorkom drvene i terra cotta lončarstvo također trebao biti korišten u uređenje Rustikalna kuhinja.

No comments:

Post a Comment