Saturday 21 January 2012

Jatak vs Zaklade

It je svaki žena san da se mane besplatno, čak i, pora-manje i bez nabora kože, slično kao na modele koji imaju na stranicama modnih časopisa, malo shvativši da su nerealna slika stvorenih pomoću raznih računalnih programa. Unatoč tome, žene su žene, uvijek želimo najbolje kada je riječ o njihovu ljepotu i izgleda, a time i cilj za takve kože pomoću raznih kozmetike dostupne za njih. Zaklade i korektor su dvije takve kozmetički proizvodi, koji, ako pravilno primijenjene, mogu pomoći u bijegu gotovo sve nesavršenosti koje bi se mogle tamo na žene kože lica. Ako razmišljate kako koristiti oba čudo kozmetike kako bi se poboljšala ljepotu vaše kože, ili ono što je razlika između ta dva, onda ovdje je neke korisne informacije o jatak vs temelj koji ćete naći vrlo zgodan.
Korektor vs Zaklade: Razlika
Glavna razlika između jatak i temelj je da, iako je temelj primjenjuje u cijelom lice, korektor nanosi na problematična područja na licu kao na blemishes, pod očima, prištiće ili izraz linije. Također, kada je riječ o dosljednosti, jatak je mnogo deblji, a time i izraženije nego temelj. Većina concealers na tržištu dolaze u male cijevi ili u obliku ruža za usne, a temelji dolaze u staklenoj bočici ili veliki cijev obliku.
Korektor vs Zaklade: Primjena
Mnoge žene pitaju koja bi trebala biti primijenjena prvi, korektor ili zaklade? Preporučuje se uvijek započeti s osnivanjem, a zatim primijeniti jatak. Ovdje je korak mudar postupak za obavljanje kože šminka.
1. korak; Prije primjene šminku, čišćenje lice i vrat prostor i vlaži je vrlo potrebno. Dakle, počnite pranje lica s lice oprati, a zatim nanesite hidratantnu pogodan za vaš tip kože. Ako imate masnu kožu, možete jednostavno oprati lice i suzdržati se od primjene moisturizer.
Korak 2; Nanesite temelj na cijelo lice, tj. čelo, obrazi i brada i pomiješati lijepo koristeći prstima, posebno na kosu liniju i linija čeljusti. Zatim, apply temelj u nos, eyelids kao i na usnicama i zatim ih čak van previše. Kada mesate temelj, početak iz središta lica, a zatim premjestiti svoje prste prema van. Pročitajte više na najbolji temelj makeup.
Korak 3, a nakon osnivanja bila primijenjena, nanesite korektor na crvenilo, ispod očiju i na područjima kože koji su nešto tamnije od drugih. Dalje, spoj jatak previše. Sjeti se kada kupujete korektor, to bi trebao biti jedan nijansu lakši od tekuću podlogu. Također, ne koristite više od potrebne količine korektor, jer je vrlo gust i može učiniti vaše lice izgledati vrlo izmislio. Pročitajte više o tome kako primijeniti jatak.
Korak 4, na kraju, uzeti neke labave prah which je ulje besplatan i ima svjetlo teksture i primijeniti ga na lice. To će pomoći u postavljanju temelja i čine ga ostati duže, tijekom dana.
Pročitajte više na:; Kako odabrati Savršena Foundation; Best Pod Eye jatak; Kako se vidi postoji ništa poput temelj jatak vs, kao oba su jednako važno dobiti savršen kožu izgled. Sjeni jatak zavisi hladu osnova, koju uvijek treba birani prema nečijeg prirodne kože boju. Osim pravo hladu, formula zaklade treba odabrani mudro previše. Ako imate masnu kožu, idite u za matte završiti temelj, a ako imate suhu kožu, odlučiti za one koji dolaze s hidratantna formula. Tako da sada imate dovoljno savjeta o osnivanju i concealers, primijeniti ih na vašoj koži dati sebe potpuni makeover. Najbolji od sreće!

No comments:

Post a Comment