Sunday 15 January 2012

Riblji rep pletenica Upute

A riblji rep pletenica je poput francuske pletenice i to izgleda zadivljujući elegantan. Mnogi ljudi se zastrašivao o pokušavaju napraviti riblji rep pletenica ali to je vrlo lako za napraviti, jednom kad znate tehnika. This pletenica je lakše stila na kosu koja je bila oprana od dan ili dva ranije. To je zbog toga shampooed svježe i uvjetovana kosa je previše nježan i to je prilično teško pletenice kao kosu. Najbolja stvar oko riblji rep gajtanom je da nakon što ste ga osiguran, pletenicu se dolazi poništiti brzo i stila nije se neposlušnu. Evo mi ćemo vam dati jednostavne riblji rep hair upute koje možete pratiti. Pročitajte više o oblagati frizura.
How to riblji rep Pletenica: Instrukcije
Neki od stvari koje su potrebne za izradu riblji rep pletenice su kako slijedi. ; Široki zubat češalj, češalj Rat rep, gumu, Ogledalo, Shine serum, sprej frizerskom; Metoda
Četka kosu s širokom zubat češalj, tako da nema Kinks i zamršene. Uzmi dva jednaka dijela dlaka s obje strane vašeg lica oko 1 cm duboko. Comb ovim odjeljcima prema krunu, pazeći da dijelove ležati ravno protiv glavu. Sada križ desnom dijelu preko lijevog dijela i uklanjaju ih jedni protiv drugih, tako da oni održavaju se čvrsto. Zatim koristite češalj rep rat, ukinuti dio kose s desne strane, odmah ispod prve pletenice. Dodaj novi dio u područje s desne strane. Sada križ ovaj nedavno napravio desnom dijelu preko lijeve dio i povucite ga stegnuti pletenicu. Opet koristiti češalj rep rat za skidanje drugog dijela kose s lijeve strane i dodati nove odjeljak na lijevoj strani kose. Opet ovaj novi križ lijevo odjeljak kosa na desnoj strani i povucite ga čvrsto. Nastavite na ovaj način, preko izmjenične strane dok ste dostigli potiljak glave. Osigurajte pletenica s gumenom trakom i primijeniti neke sjaj serum za polirani izgled. Sprej s sprej hair styling se osigurala stilu. Više na kosu pletenice dizajna i kose pletenice tehnike.
Side riblji rep Pletenica: Upute
Jedna od najupečatljivijih jedinstvenih riblji rep pletenica frizurama je pletenica strani riblji rep. To izgleda manje teškim od francuskog riblji rep pletenicu i savršen je za žene koje imaju vrlo oštre i definirane značajke. To daje malo neuredan izgled i to je taman za žene koje vole neke dlake na okvir lice. Pletenicu strani riblji rep izgleda super sa ramena off haljinu. Za to frizura, trebate kosu koja je oprana dva do tri dan ranije. Prvo, četkati kosu s velikim nazubljenim češljem kako bi bili sigurni da nema zamršene. Sada malo dampen kosu s vodom, a zatim primijeniti volumizing sprej ili pjenu za cijelu dužinu kose. Blow suhu kosu i siguran kosu u niski rep s dubokim strane rastanak. Donesite sve vaše kose u stranu, poželjno je nasuprot onoga na koji se kosa je slomljen. Započnite pletenice kose po prvi dijeljenjem kika u dva dijela. Uzmi mali dio kose s desne strane, a zatim ga donijeti preko lijeve strane. Ponovite isti korak lijeve strane. Nastaviti pletenice kose na ovaj način sve dok ne dođete do kraja u rep. Osigurajte kraj s elastičnom bend i izvući neke krajeve kako bi ga naoštren žalbu.
Pročitajte više na:; strani Francuski pletenica; Saznajte kako pletenica kose; francuski pletenica uputama To je sve o riblji rep oblagati upute. Vi ćete zahtijevati neke praksa da izadju savršen riblji rep pletenicu. Također možete isprobati različite varijacije pletenica riblji rep kao djelomična riblji rep pletenice i obrnuti riblji rep oblagati.

No comments:

Post a Comment