Saturday 21 January 2012

Kako za raspršivanje Paint Namještaj

Biste ažurirali vaše stare namještaj, sprej slikarstva i refinishing ih su najbolje opcije. Slikarstvo namještaj drvo može biti velik ideja dati ga novi izgled, kao i uštedjeti novac kupnji nove jedan. Ranije slici naviknut biti ispunjavanja mimo tradicionalni metodu koja je pomoću četkom i bojama. Sada stil koristenjem cetkice za slikarstvo promijenio. Sprej slikarstvo mogu dati posve drugačiji izgled te starih i dronjav namještaja. Spray slikarstvo dobro radi na metalne, drva i plastičnog materijala. Znaš li kako sprej slikati namještaja? Pa, neka mi iskoristiti ovu priliku vam reći kako sprej slikati namještaja. Dakle jeste li spremni dobili na bitke polje? Ali prije toga, trebate samo učiniti dobiti potpuno opremljenom s vašim naoružanja i streljiva. Slijedeći su alati potrebne za sprej slikarstvo.
Stvari Potrebno za sprej slikarstvo; pljusak Paint; Cloth za brisanje; Novine i plastične folije; Fine borbenost papirom; Light borbenost pijesak papiru; Usisavač; Četka; Dakle, sada možete početi namještaj slikarstva sprej. Slijedeći su koraci za sprej slikati metala, plastike i drveta namještaj.
Kako za raspršivanje Paint Wood Namještaj; Prvi korak naučiti kako sprej slikati namještaj jest izvaditi dodatni stvari iz namještaja, primjerice, ako ste slikarstvo tablicu izvaditi ladicama ili ako ste slikarstvo stolica uklonite bratić. Sada, oprati namještaj s deterdžentom i vodom. Ostavite ga da potpuno osuši. ; Sand namještaj prvi uz pomoć svjetlosti borbenost papirom i obrišite prašinu s krpom i opet pustiti ga suha. Nakon nekog vremena pijesak je s još fino borbenost šmirgl papir i obrišite čestice prašine i opet ostavite da se osuši. , A sada, protresti sprej boje može dobro par minuta i pustiti boje miješati ravnomjerno. Držite konzervu uspravno i držati ga na udaljenosti od osam cm od slike površine. Započnite bolovanje površini čineći naprijed i natrag pokrete ruku. ; Morate čine ga točku koja boja ravnomjerno je raspoređen tijekom cijele površine. Posebnu pozornost treba uzeti dok slika drvene površine ili metalni namještaj. Da bi se izbjegla dips, mrlje i vodi nakon slika je završio, a zatim brzim tempom, dok slikarstvo treba održavati. , Nakon što ste učinili s prvi sloj sprej slikarstvo, ostavite da se osuši namještaj u potpunosti. Sada, ponovite korak iznad slikarstva površine po drugi puta. Ako osjećate, također možete ići za treći kaput boja u spreju. , Za davanje visokih sjajan sjaj namještaja, ako želite, koristite fini pijesak papirom after prvi sloj boja u spreju. Nakon završetka postupka brusnim papirom, započeti s procesom slikanja površinu opet. Nemojte zaboraviti da obrišite površinu nakon korištenja šmirgl papir inače to će učiniti na površinu neujednačena. , Nakon što ste završili slikarstvo procesa, pričekajte za namještaj da se osuši. Da biste provjerili završetka oslikanog namještaja odnesite ga u odgovarajuću svjetlost. Ako pronađete bilo kakve slikarskog prostora biti debela ili tanka, ili prašine zaglavi negdje, a zatim koristite sandpapers kako bi ih još. , Kako sprej namještaj boje metala i plastike namještaj je gotovo isti kao s malim razlikama, ne morate očistiti plastične površinu s brusnim papirom. Vi samo trebate oprati i ocijediti pravilno odabrati i boja u spreju konkretno značilo za plastiku. Za metalne površine, koristite gruba brusnim papirom, a zatim fino borbenost šmirgl papir za čišćenje površine i slijedite iste korake koje se spominju za slikarstvo drvo namještaja. Ako imate dvojbe o tome kako boja u spreju namještaj crno ili kako se boja u spreju namještaja bijelo, neka mi reći da je izbor boja je sasvim osobno. Koraci su isti, samo trebate koristiti boje po Vašem izboru while sprej slikarstvo namještaja.
Dakle, do sada morate imati je dobio ideju o tome kako boja u spreju namještaja. Provjerite jeste li očistiti namještaj ispravno prije početka inače sve vaše napore će ići u uzalud, jer ako ne čisti pravilno, slikarskog prostora dat će neravnomjeran izgled. Siguran sam da sada imate dobio je odgovor na pitanje kako se boja u spreju namještaja? Slijedite sprej slikarstvo savjeta i tehnika ilustrirane iznad i boja u spreju vaš namještaj s bojama i uzorcima po Vašem izboru.

No comments:

Post a Comment