Saturday 28 January 2012

Podrum ispušnih Fan

Održavati pravilnu ventilaciju i osigurati svjež zrak u podrumu nije uopće teško ili izazovan zadatak. Neke stvari koje treba uzeti u obzir za podrum, podrum kao i podnice, podrum ventilaciju i hidroizolacija podruma. Iako je nekoliko podruma, prizemlja i malim prozorima za zrak proći kroz, ali još uvijek to može biti bez neugodnih mirisa, osiguravajući pravilan podrumu ventilacije. Za to se možete sjetiti instaliranja ispušnih ventilatora za podrume koji su uspješni u strujanjem zraka i za čuvanje podrumu bez ustajao miris i kemijskih para. Vi ne morate brinuti o tome kako instalirati podrum ispušni ventilator, jer ovdje su neke jednostavne korake da bi vaš posao lakšim. Prvo prikupiti potrebne materijale za instalaciju.
Materijal potreban za instaliranje Podrum ispušnih ventilatora, ispušni ventilator i ventil, zaštitne naočale, olovke, bušilica, pila, brtvljenje pištolj, Carpenter's Square i razini; Latex zatvaranje pukotine, stakloplastični izolaciju; odvijač i vijak, a nakon prikupljanja potrebnih materijala, slijedite korak- po-korak upute dane u nastavku instalirati ispušnih navijača za podrumima.
Kako to Uvesti koga u službu Podrum ispušni fan
Prije početka sve, kupiti ispušni ventilator i ventil sustav od hardvera trgovine. Da znam odgovarajuće veličine ispušnih ventilatora za podrumima slijedite ova jednadžba, ventilator size = kvadrature * 1,1 i pobrinite se da CFM, koji je kubnih metara po minuti posjetitelja je bilo više ili isti broj. CFM mjeri količinu zraka koja ventilator će se proizvoditi. Volumen zraka prolazi bit će veći ako je veći CFM. Sada neka nas početi instalaciju podrumu ispušni ventilator koji je vrlo važan aspekt izgradnje podruma.
Prepoznajte Lokacija, nakon što su ispušni ventilator, tražiti pogodno mjesto za ventilator da stane u. najbolje mjesto za ventilator u blizini peći. To bi trebao biti postavljen na razumnu visinu od tla. Uz pomoć stolara trg, razina i olovkom, crtanje trgu gdje želite da stane u otvor na zidu. Prije odlaska van provjeriti lokaciju i utvrditi smjer strujanja zraka iz podruma, bušenje rupa za referencu.
Instalirajte Podrum ispušnih ventilatora, nakon što su našli prikladno mjesto za ventilator, započeti bušenje rupa uz linije trga nacrtana na zidu. Provjerite jeste li nositi zaštitne naočale kako bi zaštitili svoje oči od prašine tijekom procesa bušenja. Uz pomoć pila, rezanje uz rupe dobiti veliki prostor u kojem možete stati u ispušni ventilator. Sada podesiti ventilator u prostoru i montirati ventilator na zid pomoću odvijača i vijka koji su dobili uz ventilator.
Instalirajte ispušni ventil, za instaliranje ispušni ventil morate izaći i tražiti reference rupe na vanjskom zidu od ispušnih ventilatora. Slijedite upute koje ste dobili zajedno s odahnuti i instalirati ga u skladu s tim. Seal odahnuti izvana pomoću brtvljenje pištolj i lateks katranizirati. Za zaustavljanje insekata, gamadi i hladan vjetar od ulaska u podrum, uvijek je preporučeno da se pečat s fiberglasa izolacija.
Spajanje na električnu energiju; Posljednje, ali ne i najmanje važno, nakon instalacije ispušnih navijača za podrum ga spojite na električni izvor. Za ovaj, isključite glavni izvor snage da je, krug kutija i donijeti žice od ventilatora na prekidač odbora. Koristeći izolacija traka, osigurati sve žice. Sada se prebacite na glavni izvor napajanja i provjeriti ventilator. Uvjerite se da je podrum ispušni ventilator djeluje na odgovarajući način.
Podrum ispušni ventilator se mora za mjesta koja su plinske grijače vode ili plina peći koja zahtijeva cirkulaciju zraka za svježinu, kao i sigurnost. Do samo instaliranjem ispušni ventilator za podrumima mogu držati područje bez zrakom čimbenika. Kao što to mora biti spojen na električni izvor, tako da posebnu brigu treba poduzeti, dok ga instalirate. Također možete koristiti podrumu odvlaživači da biste dobili osloboditi od vlage i lošeg mirisa.

No comments:

Post a Comment