Friday 13 January 2012

Kako da biste dobili dečka Natrag poslije Break Up

Mi nedostajes malo, JA pogodak te mogao reći, malo previše, malo prečesto, a malo više svaki dan-Anonymous
Lijepa sjećanja, sretna vremena proveli zajedno, sve što volim ", sve cvijeće, čokolade, romantične večere, spore plesove, pjesme dedications i onda odjednom ..BUM! Svi raspada kada kaže riječi koje nisi htjela čuti, "Mi trebamo break '. Vaš svijet mijenja zauvijek. On je značilo sve vas, on je svoj život, a sada, svoj život je otišao. Ti si polomljen unutra. Nemate pojma što se događa oko vas. To je samo kao što Bella suočava nakon Edward joj ostavio, u popularnoj seriji vampira, 'New Moon'. Vaši prijatelji pokušati vas oraspoložiti, ali to nije od koristi. Sve što mogu misliti o je "Kako da biste dobili moj dečko natrag? ' Sve što trebate zapamtiti su dane zabave i smijeha, u vrijeme kada je održan niste blizu svoje srce i rekao da te volio, u vrijeme kada sam ode na plažu na pun mjesec noć, držeći se za ruke. Pa kako da biste dobili dečko natrag nakon raspada? Kako da biste dobili leđa one dane koje ste uživali? Djevojke, ovdje su neke ideje da se momka nakon raspada, koji možete slijediti. Ako je jedan za vas, tada će se vratiti.
Come Back To Me, Volim te
Teško je ne razmišljati o svojim bivšim dečkom nakon razbiti. Primijetit ćete da nakon raspada, i najsitniji trenutaka koji su u to vrijeme nije značilo ništa, doći će rushing natrag na vas. A ako to nije dovoljno mučna, bez obzira gdje idete, počnete usporedbom drugi s njim. Ti bi se osjećaju nepotpun bez njega (ako je uopće bila je to ljubav). Dakle, što učiniti? Kako doći dečko natrag nakon raspada? Čitajte na.
Žive Potpuno; Mnoge djevojke, što im je činiti nakon raspada je sjediti sve do kasno u noć, gledajući romantične filmove, jesti sladoled i jadikovanje nad raspada. Da li znate što tip je raditi u međuvremenu? On iz uživa sa svojim prijateljima, tulumarenje i ima Jolly dobar provod. Djevojke, to je ono što vi morate učiniti. Voditi sretan život. Prestani brinuti o njemu i ići van i upoznati druge ljude. Pokažite mu da ste nije mrtav bez njega. To će biti jedan veliki zaokret za njega. Ako vidite da je izlazak s drugim djevojkama, a zatim idete van s drugim muškarcima. Ako on i dalje voli, onda je svakako dotrčati natrag na vas.
Razmislite nad njim, nakon što je djevojka upravo je razbiti, ona neće biti u tom stanju uma razmišljati o tome tko je bio u pravu a tko je bio u krivu cijelo razbiti stvar. Ali, ona mora sama podići i misliti tijekom cijelog odnosa. Ona prvo treba razmišljati o tome tko je bio ispravan, da li ili ne razbijanje je prava stvar za učiniti, da li je vrijedan ide natrag k njemu, da li stvarno volim ga i razne druge stvari. Razmišljajući cijelom pitanje u jasan um će vam pomoći puno toga za vidjeti Gvido u drugačijem svjetlu.
Compliment Djevojka; Ako vidite svoj bivši djevojkom s nekim drugim, što će vas obično učiniti? Kritizirati joj pravo? Ali, ako želite da se vaše ex nazad, onda biste trebali držati ovaj savjet kako to dobiti natrag dečkom nakon raspada, umjesto kritiziranja, započeti diveći djevojku. Negativni komentari će reći da ste tip djetinjast i ljubomorni, ali pozitivne komentare o djevojci samo će ga privući prema vama. Znam da će biti vrlo teško, ali samo to učiniti i onda ako dečko želi govoriti o njoj, recite mu da imate neke planove i izaći od tamo. Priuštite momak kao što bi tretirati bilo koji drugi prijatelj od tvoje. Ovo je važan korak da biste dobili leđa tvoj čovjek.
Ja sam zauzet, poziv Kasnije, ne budi RASPOLOŽIVA za njega. Imajte to na umu kada je učenje o tome kako da biste dobili bivši dečko natrag nakon razbiti. Ne moraš biti tu za njega kad god vam on treba, ne morate primiti njegov poziv i uvijek, ne morate ga nazvati svih vremena. Djevojke to misleći da će joj donijeti bliže momak opet. No, to će učiniti upravo suprotno. Ne samo da će se dečko pobjeći od tebe, ali on će se također početi uzimati zdravo za gotovo. Nikada nemojte dopustiti da vas dečko uzimaju zdravo za gotovo. Ne dopustite mu shvatiti koliko ga želite. Napravite ga dotrčati na vas.
Njemu Sastanak, nakon raspada, to nije potrebno da ljudi nikada neće sresti. Možda upoznaju jedni druge na zajedničkog prijatelja stranke ili negdje drugdje. Kad god mu u susret, provjerite da ste ispravno odjeveni. Nemojte postati mucav ispred njega i pokažite mu da mogu biti sretna bez njega (pretvarati se ako imate). Zakon ravnodušnim i po strani. Ne dopustite mu da vas poljubac ili dodir tebe, ali prije odlaska, topli zagrljaj malo, učinit će ga pasti za vas sve iznova.
Ove ideje o tome kako se dečko natrag nakon raspada, sigurno će vam pomoći puno. No, držati nekih točaka na umu. Prije nego što zapravo slijedite ove korake, samo mislim jasno, da li se isplati mu dobivanje natrag, on je vrijedno sve nevolje, on stvarno volim, zar stvarno ga ljube? Da li zapamtiti da imate neke self poštovanje i ponos. Nakon razmišljanja o tim stvarima, onda započeti poduzimanje radnji u osvajanje nazad izgubljene ljubavi. Dal on te voli, tada je sigurno vratiti k vama.
To je uvijek ista u svakoj vezi, uvijek postoji jedna osoba plače i koji žele da biste dobili leđa zajedno, dok drugi ni ne sjećam što oni 'bio preko. Mrzim što moram biti onaj tko se sjeća svaki i najmanji detalj, a ne može se činiti da me se uopće Anonimno

No comments:

Post a Comment