Monday 9 January 2012

Custom dizajni Tuš

Tuš nude zabavu i opuštanje kupalište. Što ako je dobio priliku da dizajn vaše tuš? Pa, da je nešto što zapravo može učiniti sad. Nakon što je tuš prostor koji u potpunosti je dizajniran da zadovolji vaše zahtjeve i izgleda onako kako biste željeli da bude je strašan ideja. Dakle, trebate neke ideje o custom tuš dizajne? Nastavite čitati sljedeće stavka korak u tuš koji odražava vaš ukus.
Uređenja vašeg prostora za tuširanje
gdje je, A to je pitanje koje trebate pitati sebe prije nego što počnete planiranje običaj tuš dizajna. Planirate li instalirati tuš u kupaonici? Planirate li vanjski tuš ograde? Hoće li to biti poseban prostor u svojoj kući, a ne dio kupaonicu? Planirate li imate tuš ograde, mokri sobu ili tuš kabina? Ove stvari može odlučivati ​​s obzirom na prostor dostupnost u vašoj kupaonicu i kuća. Ako imate manju kupaonicu, možete uzeti u obzir zasebnu tuš kabinom da ili može biti instaliran u zasebnom području ili obloženi u vašoj kupaonici sebi.
Odlučujući dizajna, a dizajnom na raspolaganju su brojni. To je vaš izbor da li da se u konfekcijski tuš staje, kupiti tuš paneli ili jedan dizajniran pomoću materijala po vašem izboru. Uzeti u obzir one male štandovima uglu, sa zakrivljenim kvadrant oblika, ako su kratki prostora. Možete se odlučiti za prilagođeni dizajne pločica tušem sa staklenim vratima. Korištenje matirano staklo možete imati jedno od konačan običaj tuš dizajna. Možete ići na kružni ili pravokutni tuš području. Ako imate dovoljno prostora, extra dugo dizajna tuš mogu biti dobar izbor koja može ponuditi luksuzni kupanje iskustvo. Možete razmotriti zgrade prilagođeni hodati u tuš prostora u trendy oblika, umjesto zajedničkog geometrijske oblike. Nakon što je običaj tuš pans može pomoći imate željenu bazu materijala u potreban oblik i veličinu. Prirodni kamen materijal je najbolje da se odluče za ako želite imati najbolje iskustvo u sebi. Prirodni kamen kao mramor, granit, škriljevac ponuditi velik obličje granica zidova i podova za tuš području. Također možete razmisliti o korištenju sitni šljunak, elegantne staklene pločice, male mramorne ploče koji mogu igrati do običaj tuš dizajna.
Unutarnjih poslova elementi; Nakon dizajna i materijala za tuš prostor je odlučio, vrijeme je da se odlučite odmoriti interijera elemente. Planirate li imate tuš kabina sa sjedištem? Široki i dugi sjedala se mogu dodati na luksuzne elemente u svoju prilagođenu tuš dizajna. Udoban sjedalo tuš može biti odlična ideja ako ste s obzirom na dodavanje osobina parna soba Vašim nacrtima kupatilo tuš. Također možete misliti izgrađen u sapun i šampon kutije. Dodavanje dodatnih uglovima i prostori za mjesto kupaonske će dati dobro osmišljen izgled za tuš. Dodatni šipke fiksne daleko od tuš tijela za vješanje ručnika i ogrtača može biti velik ideja.
Prilagođeno Fixtures, Pretvaranje jednostavan tuš na savršeno tuš okoliš je lako s tušem prilagođenim čvora. Sada moľete odabrati tijela za sebe i njih instaliran u skladu s vašim zahtjevima. Nakon što je jedan tuš glava s tuš ručkom je passe. Vrijeme je za istraživanje najbolje tuš glava, tuš mlaznice i tuš sprejevi dostupan na tržištu koji nude opuštajući i luksuznih iskustvo tuširanja. S toplom i hladnom vodom dogovoru, možete imati tri voda sprejevi postavljeni na suprotnim zidovima, na različitim visinama s ogromnim kišom tuš glava i dodao tuš ručkom. The sprejevi možete biti tako instalirati da su intersecting sprejevi i pokretne glave. okrenuti ih prema gore ili ih odbiti, to je tuš koji radi onako kako vi želite! Također možete provjera mlaznice za masažu dostupni na tržištu koji se može pretvoriti u svoj vlastiti tuš dizajne u velikom one.
Ne zaboravite da dok se finalizirati na običaj tuš dizajna, morate istražiti najnovije proizvode na tržištu. Doing potrebne mjere za parne sobe, Meko svjetlo, igrajući svoje omiljene pjesme ne može biti propustili. Tako se spreman korak u tuš graditi vašim potrebama, ukusima i lifestyle.

No comments:

Post a Comment