Monday 2 January 2012

Best Parfemi

Voćni, metvica, drvo, cvjetni mošusni and. Koji miris je vaš omiljeni? Estetska tržištu je potopljena s nekoliko vrhunskih parfema. Ja osobno sam veliki obožavatelj parfema. Imam Aqva Pour Homme Bvlgari strane i to je jedan od mojih prized imetak. Ja ne nositi ga svakodnevno ali da lijepa bocu još ostaje blizu. Ako ste parfem fanatik poput mene, onda bi biti zainteresirani u znajući najboljem parfema na tržištu danas. Nalet desne parfema može učiniti vaš cijeli dan oblik gore dobro. U ovom širokom tržištu najbolje parfeme, morate odabrati onaj koji ide dobro s vaše raspoloženje, odjeću, i također s sezone. Tako ćemo saznati.
Najbolji Mirisi 2010; želim vidjeti svakoj zemlji na ovome svijetu, ali nekako osjećam da to nije moguće, pa uzeo sam bolji način prijevoza na sebe što je skupo, ali ne toliko. To se zove miris. Sada Let's imaju pogled na neke najbolje parfeme ove godine.
Havana Vanille L'Artisan Parfumeur; ja nikada nisu bili na Kubu i to je najbliži da mogu dobiti. Miris ovog sparan rum sa vanilija bit just šalje na visokim planinama Kube, i želim nikad nisam imao da se vrati.
Coco Monoi by Thymes; Ikada čuo polinezijski otoke, dobro ovaj beba samo vas vodi tamo i također daje vam miris koji nikad niste osjećao. Miris je mošusni i nadahnut od monoi koja je drevni Polynesian tradiciju, što znači drobljenje dobiti mirisnim kokosovog ulja.
Sugarwood by Costamor, smatra jednim od najboljih ikad parfeme, Sugarwood potpuno je nova na tržištu dizajnerske parfeme i već stvorio promiješati. Sugarwood je inspiriran osnivač Elizabeth Wright djetinjstva, Sugarwood je mekan, drveni začinjena sa svježim mirisom šećerne trske.
Hinoki by Comme des Garçons, monokl Series; Tko ne bi ljubav ideju vlasništvo vruće kadica kupka s egzotičnim zelenom okolicu. To zvuči kao san. Pa, koristite Hinoki i živjeti san, njegov miris je drveni i tajanstvena kao što zvuči.
Velvet Rope by Apothia; Kada vidite bocu Velvet Rope to vam podsjeća na somnabulni Hollywood život koji svi želimo živjeti. Velvet Rope je kombinacija baršun, mošus, jasmin i grejp. Nanesite Velvet Rope i osjećati kao celebrity na crvenom tepihu.
Best Mirisi Ljeto; Što je drugačije o ljeto parfeme? Imam uvijek pitali zašto trebamo poseban parfem za ljeto? Izabrati pravo parfem za ljeto je važno kao i kupovina ljetne odjeće. Ljeto parfemi su mirisi su naročito kreirani za ljetnu sezonu, ne sadrže alkohol. Ljeto mirisi su svježe i svjetlo na snazi ​​i uvijek treba skladištiti na suhom mjestu. Uvijek budite oprezni dok primjenom ljeta parfema kao oni mogli mrlju odjeću. Ne nanositi previše parfem. Pa evo su neke od najboljih parfema svih vremena za ljeto. ; Givenchy ljeto; Ralph Lauren Romance ljeto, Calvin Klein Escape, Kenzo Mirisi, Secret Wish Anna Sui, Burberry ljeto, Escada Ljeto Mirisi, Suncokreti Elizabeth Arden, Chanela Chance, najbolju Mirisi za žene; Gotovo sve žene vole parfema. Oni ne svibanj primjenjivati ​​ga svakodnevno ali to ne smanjiti njihovu ljubav za to. Jedan od najboljih rođendan darova za žene je lijep parfem. Međutim, većina novih imena cijenu neke dobre dolara, tako da ako ste mislili na dar za nju, ovdje su neke najbolje parfema za žene. ; Lijep parfem, Calvin Klein's Obsession, Dolce & Gabbana je Sipati Femme, Lacoste Touch Pink, Coco Chanel, Chanel No 5, najbolju parfema za muškarce, Potraga za najtoplija muškarce mirisa na tržištu upravo sada? Nastavku daje popis može pomoći da napravite parfem kupujete za muškarce vrlo jednostavno. ; L'eau Bleue D'Issey sipati Homme by Issey Miyake; Brit For Men by Burberry; Aqva Sipati Homme by Bvlgari; Black Kodeks Giorgio Armani; Sean John neoprostiv; Touch For Men by Burberry; Čistoća Men; Dakle to su bili neki najbolji perfumes za muškarce i žena u tržištu upravo sada. U slučaju Vaše nisu sigurni kojih je jedan najbolje za vas, to je uvijek bolje ga testirati prvi, a zatim ga kupiti.

No comments:

Post a Comment