Tuesday 24 January 2012

Proizvod Photography Savjeti

Ljudi koji su zainteresirani u fotografiji su vjerojatno svjesni svojih mnogih žanrova i odjeljaka. To je jedan od rijetkih karijere opcija koja je unosan i istodobno poboljšava vaš kreativnost. To nije tajna više taj proizvod fotografija poboljšava prodaja i marketing vrijednost proizvoda. Dobar proizvod sjednici fotografiji će poboljšati izgled raznih proizvoda i učiniti ih izgledati najbolje. Ovaj članak će Vam pružiti neke koristan proizvod fotografije savjete kako bi vaš foto sesije bolje i velika.
Kako snimiti fotografije proizvoda; Za snimanje fotografije proizvoda, najvažnije je imati dobru kameru, možete se odlučiti za najnovije digitalne sebe. Druga najvažnija stvar koju trebate je snimanje stol. Možete ga kupiti na Internetu. Možda ćete također uživati ​​čitajući fotografiji savjeta za početnike. , Munja u proizvod fotografija je malo privlačan, ali nije teško. Svjetlo treba na proizvodu iz iznad i ispod. Svjetlo treba biti svijetle dovoljno da ukaže na glavna svojstva proizvodu. Pazite da su sva svjetla, koje ste koristili pomaganje u izradi pozadini čak i bijeli i uklanjanju svih sjena efekte. ; Malobrojne dobrih savjeta za proizvod fotografiranje su da uvijek postaviti fotoaparat na priručnik modu i učiniti zatvarača brzinu 1/126, F-stop treba o 11-16. ovisno o svoju opremu proizvod fotografije, svoje postavke svibanj promijeniti malo. ; Proizvod Photography Savjeti
Mi smo svi vidjeti slike od raznih atraktivnih proizvoda svakodnevne. Doing proizvoda fotografija nije lak posao, zahtijeva hrpe teškog rada, a ponekad čak i puno strpljenja. Neka's imaju pogled na nekoliko savjeta za proizvod fotografiju. Provjerite neke fotografije savjete i tehnike.
Savjet # 1: Ovisno o tome što proizvod su snimanja, ti si idući u imati odgovarajući fotografije opreme. Uvijek koristite dobar leća, sa sredinom značajku zumiranja kao što su fleksibilniji. Brz objektiv (f/3.5 ili manje) može biti od velike pomoći, također mogu imati cijeli fokus na proizvodu ostavljajući malo prostora za pozadinu. Imati pogledati na makro fotografije savjete.
Savjet # 2: Prva stvar koju trebate učiniti, je se odlučiti za bijelu pozadinu za proizvode koji imaju tamniju nijansu. Možda ste primjetili da je većina proizvodi imaju bijele pozadine, tako da proizvod postane glavni fokus. Jedan više prednost bijelu pozadinu je, postaje lakše urediti sliku u foto shop. Također možete koristiti crnoj podlozi za neke proizvode.
Savjet # 3: Upotreba svjetla su vrlo važan našto Internet pitanju kliknete dobru fotografiju. Cijela ideja dobrim osvjetljenjem izlaganja je da se proizvod prilično osvijetljen i izbjeći oštre sjene. Uvijek koristite svijetle svjetla dok radiš fotografiju sjednici. Uvijek koristite fotoaparat pomoću bljeskalice tako možete pokriti gore sjene. Ovo su neke od važnih bodova za proizvod savjete fotografije rasvjete. Provjerite neke fotografije - savjete rasvjete.
Savjet # 4: Jednostavni anđeli su preferirani dok radiš proizvod fotografiji. Dok snimanje bilo koji proizvod, zumirati koliko možete. Suzdržati gađanje iz čudno kutova.
Savjet 5: pozicioniranje proizvoda je od najveće važnosti u sesije proizvoda fotografiju. Uvijek se pobrinuti da ste snimanja proizvod, a ne pozadine. Pozicija svoj proizvod ispred pozadine i postaviti svoj fotoaparat sa širokom otvorom, kliknite na slike i ako se ispostavi i onda ćete imati proizvod koji je vaš glavni fokus i pozadine samo kao podrška.
Savjet # 6: Jednom ste spremni sa set up, uzmi što više slika kao što želite. Vi vjerojatno će izabrati nekoliko najboljih iz serije.
Savjet # 7: Nakon kliknete slike, ih obraditi pažljivo. Nikada se dojam da ste uzeli dobre slike, jer čak i oni najbolji zahtijevaju malu količinu obrade. Ćete potrošiti više vremena obradu slike jer postoji će biti puno kreativnih ideja koji dolaze na Vaše um kako napraviti ove odabranim slike izgledati najbolje.
Pročitajte više na:; Hrana Fotografija Savjeti, Savjeti za komercijalne fotografije, fotografija Savjeti za digitalne kamere, tako da su oni bili neki jednostavan proizvod fotografije savjete kako bi vaš foto sesije šarene i zanimljive. Daju svoje prijedloge i komentare ako mislite da sam propustila na neke važne bodove.

No comments:

Post a Comment