Saturday 14 January 2012

Rezidbe Japanski Maple Stabala

Rezidba bitan je dio u vrtu. U stvari, neki vrtlari su se obrezivanje na razinu umjetnosti. Svaka biljka je drugačiji s vlastitim stopu rasta i rasta. Zato, svako stablo zahtijeva specijalizirani rezidbe plan, baš kao što trebamo specijalizirana šišanje! U ovom članku, ja govoriti o rezidba Japanski javor stabala.
O Japanski javora, Japanski javor, izvorno poznat kao Irohamomiji u japanskom, je drveni biljka, koja je porijeklom s Orijenta i naći uglavnom u Japanu, Koreji i Kini. Postoje mnoge sorte ove vrste javora i oni se nalaze diljem svijeta. Osobito nakon što je tražio zbog svoje elegancije i estetskih žalbu, te biljke zahtijevaju periodične rezidbe. Kada ovaj vrsta javora prvi donesen u Europu, je nazvan 'Acer Palmatum' uslijed ruke obliku ga ostavlja ima. Čak originalni japansko ime (Irohamomiji) odnosi na lista oblik koja sliči beba ruke. Njihov kupola u obliku rasta, lijepe grananje obrazac i bogata bojama, učiniti ih popularan izbor u vrtovima. Čak bonsai Japanski javor su na raspolaganju koje su narasla kao zatvoreni biljaka u saksiji. Cilj ovog članka je pružiti vam savjete o rezidba Japanski javora.
Kada orezati Japanski javor stabala; Tu je vrijeme da se sijati, žeti vrijeme i vrijeme za orezati drveće, ako želite da ih u skladu s određenim rasta. Vi svibanj orezati Japanski javor u kasno ljeto ili u razdoblju od kasne jeseni i početkom zime. Odabir do isteka tog roka čini rezidbe lakše za početnike, kao i stabla su leafless tada i njihov grananje uzorak je više primjetan. Nakon što je pogled na kosti stabla, što su grane, možete odlučite kako promijeniti svoju strukturu kroz rezidba. Lagano rezidba Japanski javor stabala moguća je u svako godišnje doba. Jedino vrijeme kada svjetlost obrezivanje ne preporučuje se tijekom proljeća, kad je pramen have budala rastu u njima.
Osim znajući kada treba orezati Japanski javor stabala, morate znati što točno trebate orezati. Rezidbe je značilo da promicati rast stabla i čine ga naočit. Dijelovi stabla da morate dobiti osloboditi od kroz rezidbe su mrtvi ili deformirana grane, prijelaz grane i grane raste u krivu smjerovima. Naravno, koji je smjer pogrešan, odlučit će uzorak želite drvo rasti u.
Savjeti o rezidbe Japanski javor stabala; Postoje mnoge vrste Japanski javor stabala i svaki od njih zahtijeva različitu vrstu rezidbe. Alati ćete je potrebno za kresanje Japanski javora se rezidba škarama, zajedno s bjelilo i obrezivanje brtvilo. Čak i ako ste mislili na rezidbe patuljak Japanski javor ili vrtlarskim plačući japanski javor, ovi savjeti će doći u ruci kao što su vrlo općenita. Evo nekoliko savjeta o obrezivanje njima.
Plan Out Look; rezidba japanskih javora stabala različitih vrsta očito će neće biti isti. Rezidbe minijaturne Japanski javor stabala razlikuje od rezidbe plačući japanske javorima ili crvene japanski javorima. Odlučite kakav izgled koji želite drvo imati. Planirajte svoj rezidba skladu s tim. Some ljudi orezati japanski javor u razdoblju od tri godine, koji osigurava da se njegov prirodni prirast neće biti onemogućena. Obrezuj samo nekoliko grane odjednom. Rezidba bolesno grane ili mrtve grane ne treba kasniti. Odozdo prema gore i iznutra prema van rezidbe uzorak je savjetovao.
Očistite i Izoštri rezidbe Alati, rezidbe sheers treba biti oprana u bjelilo ili sterilizirana ako je moguće, spriječiti zaraza biljnih bolesti. Također, pobrinite se da je alat dovoljno oštro, a ako je tup, to izoštriti. Ovo će osigurati da napravite čist rez i ne moraju okretati podružnice off.
Ne orezati više od trećine, Druga stvar je da zapamtite u vezi opseg rezidba možete imati u jednom pokretu. Preporučljivo je od strane stručnjaka vrtlare da ne više od jedne trećine stabla treba pruned u isto vrijeme.
Seal rezidbe rezovi, pobrinite se da vam pečat obrezivanje smanjuje nakon posla je završen. To sprječava krvarenje SAP-a i insekata. Plan periodične provjere stabla za bilo znakova krvarenja posjekotine. Pobrinite se da su oni zatvoreni pravilno.
Opširnije na:; Japanski javor rezidbe, Japanski javor Tree Care, obrezivanje Japanski javor stabala je sve o pravu tehniku ​​i vremena. Je pomagala rasta i poboljšava svoje estetske žalbu. Nadam savjete sam dijelila ovdje nalaze se korisno!

No comments:

Post a Comment