Wednesday 11 January 2012

Stropna Dizajn za Blagovaonica

While redecorating svoju kuću, od vas će misliti zid boje, zavjese, namještaj i podnice. Možda ćete uzeti u obzir projektiranje stropa u dnevnom boravku. Predlažem da se i dizajn Vaše stropa blagovaonicom. Zasto? Jednostavno. Svoju blagovaonicu je tik do svoje dnevne sobe. Kada palube do stropa vaš dnevni boravak, s prekrasnim idejama stropa dizajn, bez radiš svoju blagovaonicu, daje svoju blagovaonicu nedovršena izgled. Također, blagovaonica je mjesto gdje ćete držati tvoj ručak i večera stranaka. Dakle, kada se gosti diviti svoje visoke kraju namještaja, srebrni je besprijekoran hrana koja služi vama, vaš prekrasna zbirka vino, zašto bi oni dobili priliku da kažu da je večeri bio velik, ali sobe činilo malo dosadno. Da, običan bijeli strop, učinit će sve ostale skupe stvari u vašoj blagovaonici izgledaju dosadno. Ne uzrujavati. Ovdje su neke stropa dizajnira za blagovaonicu, da možete birati tako da odgovaraju vašem dekor, ukus i džep.
Blagovaonica Stropna izvedbama: Ladica stropa, a dizajn pladanj plafon daje stropa izgled obrnutog ladicu. Strane stropa su niže od središta stropa. To je ono što daje strop obrnuti ladicu izgled. Kutovi može biti kreirana dodavanjem kruna letvica na stropu. Tekstura može biti izrađen u ovom strop pločice, papira ili drveta. Ovaj plafon može se bojati u boju koja odgovara Vašim dekor blagovaonom ili bi se to kontrastne. Inače, if ste osjećaj avanturistički, također might ištanje to probati i slikati scena na stropu blagovaonice. Ako je Vaš blagovaonica je mali, možete boja ladicu strop u svijetlim bojama. U slučaju da imate jedan ogroman blagovaonica, možete slikati gornju granicu u tamnim bojama. Ta djela kao veliki strop dizajna za domove u predgrađima.
Blagovaonica dizajni Strop: daskama; Drvo stropova je jedan od velikih strop dizajna za blagovaonicu. Ovaj plafon ne samo da će pruža luksuzni izgled vaše blagovaonicu, ali će također dodati toplinu u blagovaonicu. Ili te mogao pokriti cijeli zid sa drvenim daskama koje se podudaraju s vašim namještajem blagovaonicom, ili ste mogli pokriti strop s jednim dugim daska od drva. Na oba slučaja, dodati dovoljno rasvjeta na stropu i napraviti strop prekrasan izgled. Drveni stropovi i dodavanje rustikalni izgled do blagovaonice. Alternativno, možete probati katedrale strop okvir s krovni prozori. To će se promijeniti ukupna izgled blagovaonice što ga čini izgledaju veće i prozračan.
Blagovaonica dizajni Strop: Coffered stropa; Coffered stropovi četvornih ploče ili poligonalnih ploča na strop, raspoređeni u ukrasne način. Okviru tih panela ili blagajnu je vrlo jaka. These kvadrata ili pravokutnika blokovi su obojana u boju koja odgovara s namještajem i blokova stropova su slikani u kontrastnim bojama. The coffered strop dizajna daju vrlo ukusno učinak na strop. Izbor drva može se obaviti nakon što je s obzirom na vaše namještaj blagovaonica i može se zaprljati, lakirani ili lakirana temelji se na okus.
Blagovaonica dizajni Strop: spušteni strop; spušteni strop dizajnira za trpezarije su popularne u modernim kućama. Oni su poznati kao pao stropova ili spuštenih stropova previše. Lažne stropovi su sekundarni stropove koji su obješen ispod glavnog stropova od kuće. Lažne stropovi imaju određene prednosti i nedostatke. Prednosti su mali prostor između glavne i sekundarne strop se koristi za skrivanje kabelima, kanal i rupe, ako ih ima. Nedostaci su da su previše zajedničkih zbog popularnosti i oni smanjuju prostor za glavu.
Osim ovih, ostali popularni strop dizajnira za blagovaona su teksturom strop dizajn, kupole stropa dizajna i Gipsani stropa dizajna. Još jedna od jednostavnih i jeftinih strop dizajn za blagovaonicu, jest kokice strop tekstura. Dok odabirom blagovaonica dizajna soba strop, potrebno je uzeti u obzir vaše namještaja blagovaonica, dizajne na zidove, podove i sl. Ne zaboravite da dizajn koji ste odabrali će ostati s vama za nemalo godina, pa odaberite dizajn s skrb.

No comments:

Post a Comment