Tuesday 17 January 2012

Najbolja puška za domobranske

Za korištenje oružja za obranu doma, jedan je uzeti u obzir više aspekata. Prije nego što odaberete odgovarajući puške za obranu doma, na sljedeće čimbenike treba uzeti u obzir. ; Razumijevanje sve zakone koji se odnose na korištenje oružja u nadležnosti je potrebno prije donošenja izbor o topove. ; Druga stvar za razmatranje je socijalno okruženje u kojem živite. Urbanih i ruralnih su primjeri ovih društvenim okolišima. Rizik od preko penetracija je visoka u urbanim područjima. ; Korisnik razinu iskustvo u rukovanju oružjem također treba uzeti u obzir pri odabiru određenog oružja. ; S ovim osnovnim know-how korištenja oružja, neka nam se u detalje najbolje vatrenog oružja za dom obranu.
Domobranske puške
Poluga akcija karabin koji je komorice for 0,44 Remington Magnum se smatra jednim od najboljih jurišnih pušaka za dom obranu. Takve puške su jednostavni za korištenje, pouzdan i držati streljivo u obilju, zbog njihove cijevni časopis. Municija je potrebno za ovu pušku je pristupačna i lako dostupni. Polugu akcija karabin which is for komorice 357 Magnum 38 ili Posebna je također jedna od najboljih pušaka za dom obranu. To je high-kapacitet cjevasti magazin koji je dugo. This puška spada u low-raspona cijena i je, dakle, povoljno. Streljiva za tu pušku lako dostupna i pristupačne.
Benelli MR1: Ova puška se smatra jednim od najboljih za dom obranu. Auto plin reguliranje operiran (ARGO) sustav koji se koristi u oružje je njegova specijalnost. Ovaj pištolj se koristi od strane američke vojske i njenu pouzdanost dokazana je u ratovima. The Benelli MR1 je dostupan s pet-round standard časopisima. Pištolj je, međutim, također kompatibilan sa M16 standard časopisima. The Benelli MR1 je izrađen od sintetskih materijala i 5,56 x 45 mm NATO uložak se može koristiti za ovaj pištolj.
AK-47: The AK-47 puške se također može smatrati dobrim oružja za obranu doma. Uvozne su pristupačne i pouzdane. Tih topova su također sposoban za držanje velikog kapaciteta časopisima. Razumni streljivo trošak čini AK-47 jedan od najboljih puške za dom obranu.
Best sačmarica za dom Obrana:, a sačmarice sa 18-22 inča barel smatraju najbolje za dom obranu. The Remington 870 pumpa akciju serije su neke od najboljih pušaka. Marine Magnum (niklom), 1201 Beretta and Mossberg 500 posebne namjene su nekoliko drugih modela. Pumpa akcija sačmarice treba biti poželjna over autoloaders jer njihov rad smatra se da je mehanički pouzdan.
Best pištolj za dom Obrana:; Manja veličina pištolja im daje prednost u odnosu puške i druge velike topove. Ta oružja može lako biti skriveno i manevrirati. The 'Para naprava P14.45' je jedan od najboljih pištolja. Ona ima kapacitet od 14 gospodarstvu 1 krugova uložak.
Informacije predstavljene u ovom članku daje grubu ideju o tome što je najbolje puška za dom obranu. Odluka o odabiru odgovarajućeg samoobrana oružje bi trebalo poduzeti s obzirom na različite čimbenika uvršten u članku.

No comments:

Post a Comment