Wednesday 11 January 2012

Traperice za Tall Women

Visok žena često je podvrgnut zavidan pogled ili savladan izgleda, pogotovo kad se ona tinja model noge su hodanje niz ulicu u kratkom prilično suknju. Ali ti ne mogu uvijek ostaviti noge gola samo zato što mrzim to dućan za hlače ili traperice. Traperice su ne manje od enigma za visoke žene. Svaki put kad idete u kupovinu za dobre traperice, ti samo povećati svoj dilema, ne mogu odlučiti hoće li ići na misfitting traperice ili podmiriti za traperice koje jedva dodiruju gležnjeva. Možete se kladiti traperice su djevojke najbolji prijatelj, ali ono što bi vas učiniti ako ste kao visok kao stup? Hej, drži se, mi smo ovdje samo kako riješiti ovaj nevolje za vas. Uz ove upute i savjeti, kupnja traperice za visoke žene bi komad torte za vas! Pročitajte više na žensku odjeću i modne odjeće.
Traperice za Tall Mršava žena
Boot cut traperice, boot cut traperice je seksi, elegantan i prepun s više od oomph. Ako ste samo visoki, možete dobiti ove stilski hlača s bilo niskim rastom ili sredinom ustati struka. Naime vidim da su traperice ste pokušavate je na tanak u kuku i bedara. Ako to nije slučaj i tu je puno platno visi, onda samo izvatkom that traperice jer to nije za vas. Kupnja najboljih traperica za visoke žene zahtijeva strpljenje, ali ipak, od vas će doći s nekim pohraniti hopping i dosta težak za odjeću.
Gleľnja Olovka traperice, sada morate biti razmišljanje, samo sam ti rekla da ne podmiriti za gležanj dužina traperica, a sada sam uvlačenje. Ali ti gležanj ispašu traperice su postale bijes među visokim školski uzrast i socijalne leptira podjednako. Top carstvo s tim gležanj duljine traperice za žene visok vrat bi samo postavljanje rampa, ili bilo koje ceste za taj tvar plamen. Najbolja stvar gleľnja o tim skinny jeans je da se vijoriti your nevjerojatan cipele za razliku od drugih redovnih traperice. Bilo bi vam izgledati sve šik i vitka i obučen za ubijanje.
Ruched Jeans; ruched traperice može biti odgovor na vaše molitve za skrb o vruće i uzimajući da je jet-postavljanje izgled zvijezda stilu. Ruched gledati u odjeću have resurged u posljednjim modnim trendovima. Ruches, posebice u blizini gležanj prostor daje zgužvani i ženstveno izgledati na traperice. Iskoristite ga dok je to u modi, ako mene pitate ja bih ići za klasične crno ruched gležanj dužina traperica koje će se i lik laskavu i izjavu odluka, zajedno sa seksi platforme pumpe. Crni ruched traperice za visok žene razlikuje se od ostalih crnih traperica, s jedinstvenim dodir detalja i malo njuh.
Srednji dižu ravno nogu traperice, ako ste visoki žene s malo više mesa od onih koji mršave modele na rampu, a zatim je sredinom dižu ravno nogu traperice je najbolje traperice za curvy žene koje su visoke kao što su, naglašavaju obline. To daje čist, elegantan tražiti casual svakodnevne nositi. Kada pregledavate za oko skinny traperice za curvy žene, tražiti mršav traperice, koje nisu previše široka, sa strukom sredinom ustati koje ostaje up kad se sjedi dolje.
Pročitajte više na:; kako nositi skinny traperice, kako Fray Jeans, Povijest plave traperice, traperice Kupnja za visoke žene ne čini lako za vas na prvi, ali jednom kada shvatite kako i gdje učiniti sve za shopping par visokih traperice, te će biti umiranje za kupnju Vašeg sljedećeg traperice. Djevojka s ekstra duge noge, koji mogu hodati dodatnu milju, ima puno prednosti nad njom kolegama kao ona je prilično uočljivo zbog njene visine. Nošenje tunike, carstvo vrata vrhova, baby doll majice uz traperice stvoriti trendy, odlaznih izgled. Dakle, opustite se i pokupiti vaš novčanik i crtica na najbliži centar za odlazak na traperice kupnji pijanka. Happy shopping!

No comments:

Post a Comment