Saturday 7 January 2012

Fall vjenčanje ideje na proračun

Planiranje vjenčanja nije lak zadatak i postaje još izazovan kada ste na proračun. Međutim, bitak na proračun ne znači da ne možete imati lijepa vjenčanja. Postoje mnoge pada vjenčanje ideje na proračun i sve što trebate je neki kreativnosti i genijalnost doći gore s njima. Jesen je pogodno vrijeme za vjenčanje, budući ugodne čini moguće za vas da držite izvan vjenčanje prijem. Izvan vjenčanje prijem ili čak ceremoniji, pomaže znatno obarati trošak vjenčanja. Ovdje ćemo dati neke ideje padaju wedding 2010 na proračun.
Outdoor Fall vjenčanje ideje na proračun
Ako razmišljate o otvorenom pada vjenčanje, onda morate odlučiti na puno stvari. Glavni obzir je mjesto. Ako mjesto je mala vrt ili travnjak, onda imate ograničiti vaš gost popis i pobrinite da su ugostitelji opremljeni služiti hrane otvorenom. Jedan od najboljih pada vjenčanje ideje na proračun, je zadržati glavno jelo jednostavan i plan za pet-šest appetizers. Imati potpuno opremljen bar koja je dobro opskrbljena. Najbolje mjesto gdje možete uštedjeti na otvorenom vjenčanja, u vanjskom jesen wedding ukrasa. Kao vrt već ima puno cvijeća i zelenila, možete dobiti daleko s otkupom samo malu količinu svježeg cvijeća. Kao svježe vjenčanja cvijeće su najskuplje stavku u vjenčanje dekoracije, ovaj dobro radi za proračun vjenčanje. Koristite jeftin vjenčanje ukras stavke poput kineskog vješanje lampioni u svijetle boje, monogrammed banneri i puno satena vrpcama i svile cvijeće da ukrasite područjima recepcije vjenčanje.
Grupa zajedno 6 - 8 stolice oko stolovi za vaše vjenčanje gostima da imaju svoje hranu. Ukrasite stolice s vjenčanja Pew lukove, tila i satena vrpce. Mjesto non cvjetni centerpieces za vjenčanja napravio sa svježe voće, povrće i svijeće za jedinstven izgled. Fall wedding centerpieces na proračun uključuju, plutajuće svijeće i čaj svjetlima koja su postavljeni na bakra zdjele ili stakla zdjele s laticama cvijeća.
Jedinstveni Fall vjenčanje ideje na proračun
Koristite pada wedding boje ili pasti wedding teme za Vaše vjenčanje. Pridržavaju tri ili četiri boje poput žute, narančasta i crvena će dati lijepo izgled vaše dekoracije pada vjenčanje. Pokušajte dobiti tortu pada wedding napravio iz lokalne pekarskim ili slastiËara smanjiti trošak. Ako imate prijatelja koji se specijalizirao za izradu jedinstvenog kolača, zatim možete tražiti da joj napraviti prilagođeni svadbena torta za vas. To će koštaju puno manje nego što naručivanje iz skupi vjenčani slastičarnom.
Jedan od najboljih pada vjenčanje ideje na proračun je shop za svoje vjenčanicu dobro unaprijed tako da možete dobiti vaš san haljina u manje. Postoje mnoge visoke kraju trgovinama koji nude veliki popusti i možete dobiti vjenčanice pod 1000 dolara. Idi berba ako ne možete pronaći vjenčanicu da vam sviđa jer neće samo uštedjeti novac ali smanjiti troškove kao dobro. Fall vjenčani buketi može biti donesena kombiniranjem skupi blooms s vrt raznolikost one. Uparivanje calla ljiljane with tratinčice i orhideje with Peonies za zadivljujući Vjenčanje buket.
To su neke pada vjenčanje ideje na proračun. Izrada neke stvari sami poput centerpieces, svile cvijeće i dekoracije će vam pomoći zadržati vaše vjenčanje trošak na minimum. Planiranje vjenčanja na proračun, možda čini teško, ali to se može učiniti, ako znate kako.

No comments:

Post a Comment