Wednesday 11 January 2012

Kolagen maska Prednosti

Kolagena maska ​​je još jedan od ljepote proizvoda koji se promoviraju u kozmetičkoj industriji kao čarobni recept za borbu protiv efekata i znakove starenja na licu. Kolagen maska ​​može doći u obliku kreme ili kao pojedinačno pakirani listova, koji moraju biti stavljen na lice i zadržao tamo neko vrijeme, kako je navedeno u priručniku. Ove maske su posebno dizajniran imajući anatomije lica na umu, odnosno postoje otvori u masku za oči, nosnice i usta. Kolagen tretman lica maska ​​može biti i provesti kod kuće, kao i uzeti u toplicama. Recite nam nešto više o ovoj tzv protiv bora njegu kože proizvod, promatrajući koliko to radi na koži i koje su njegove prednosti i mane.
Kolagen maska: kako to radi?
Da biste razumjeli kako se kolagen maska ​​djeluje na kožu, to je prije svega važno da znaju što je kolagen. Kolagen je prirodni, vlaknast proteina u tijelu koji podržava tkiva poput mišića, kostiju, kože, hrskavice, tetiva i pojedinih unutarnjih organa. Kolagena u kombinaciji s keratin, daje koži njegova elastičnost, čvrstoću i otpornost. Međutim, kada osoba počne starenje, kolagen u koži počinje kratkotrajna, pa time prouzroči fine linije, bore i sve druge znakove starenja u tom procesu. Istraživanja pokazuju da je propadanje kolagena počinje već dvadeset pet.
Sada omogućuje premjestiti na znam što je kozmetičke tvrtke za proizvodnju kolagena losione, kreme i maske tvrde. Po njima, količinu kolagena u koži može se povećati ako je izložen kolagen naći kod životinja poput krava ili riba. Oni naviještaju da je njihov kolagen maske sadrže takve sastojke da ako se redovito primjenjuju na koži, može povećati prirodnu proizvodnju kolagena. Dakle, osoba mora podnijeti zahtjev masku kolagen oka ili masku kolagena lice i ostavite ga na kožu neko vrijeme dati vremena da se apsorbiraju kolagen i životinja uskoro prirodni kolagen u koži će se početi raste! Da li to zapravo radi? Let's saznati.
Collagen maska: Da li to radi?
Ako idete onim što stručnjaci imaju reći o prednostima kolagen maska ​​as proglašen od strane kozmetičkih tvrtki, a većina njih vjeruje da je zapravo neuspješan u dugoj vožnji. Iz jednostavnog razloga da kada kolagen krema maske ili lim maska ​​se primjenjuje na kožu, životinjski kolagen u njemu ne može prodrijeti u kožu. Molekule kolagena su vrlo velika u veličini i stoga ne mogu prodrijeti ni u najgornji sloj kože. Kad kolagen ne ući u kožu, ne postoji način na koji će vam pomoći u kolagen proizvodnje i izazvati povećanje u iznosu od kolagena u koži. Dakle, nema dugoročne koristi kolagen maska. Možete pročitati dalje kolagena dodataka - ne rade.
Some ljepota stručnjaci kažu da ostavite na miru koristi kolagen maska, oni zapravo mogu biti štetni po koži u dugoj vožnji. Prema nekim njima kolagen maske sadrže jake, oštre kemikalije koje zaista mogu iritirati kožu. Također, kao i kolagen u ova maska ​​je vrlo različit od ljudskog kolagena, ona zapravo može reagirati negativno i napraviti neke osobe koža izgleda neprirodan umjesto.
S pozitivne strane, koristeći kao maske ne pomažu u hidratizirajuća kože i imajući to dobro hidratizirana privremeno. Još jedna od prednosti kolagen maska ​​je da je za vrijeme koje su primijenjene, oni privremeno popuniti-u fine linije i bore, a time i učiniti ih se pojaviti manje vidljivo, ali za kratko trajanje.
Kao što možete vidjeti, postoje gotovo nema pravih pozitivne učinke korištenja kolagena maske. Dakle, umjesto ide nakon takve tzv anti-starenja proizvodi njegu kože, pokušajte prirodne metode poput jede zdrava, vježbanje, pio puno vode i primjenom maske pripremljeni od sastojaka dostupnih u vašoj kuhinji poput med, mlijeko, žumanjak i banana, dobiti izgubio sjaj i podatnošću natrag na vašoj koži.

No comments:

Post a Comment