Monday 9 January 2012

Auto Rust Popravak

Rust! Prije nekoliko hrđe mjesta su najčešće zanemareni, ali znate li da oni mogu kasnije uništiti izgled vašeg automobila? To obično utječe na izložene metalne, koje također može biti u neprimjetan mjestu. Čips uzrokovano zbog kamenčića koja je pogodila vaš automobil dok vozite se obično dovodi do ovog problema. Oksidiranje golog metala zbog vlage izaziva hrđu formacije. Vlažnim vremenskim uvjetima znači više šanse za formiranje hrđe na vašem automobilu. Rust formirani i slijeva nesmetan za dulje trajanje će ići na širenje. Čim vidite da hrđa mjesto, važno je ne zanemariti i to popraviti na vrijeme. To će izbjeći daljnja oštećenja. Dakle ovdje je postupak automobila hrđe popravka koje možete slijediti vratiti ljepotu vašeg vozila.
Kako to Utočište auto Rust: Korak-po-korak vodič
Prvo trebate zatvoreni garaža za rad na vaše automobile. Iako je ovaj automobil hrđe popravak zadatka, kiša ili čak i preko noći vlaga ponovno može početi rusting na goli metal. Također, tijekom ovog postupka ne biste trebali spreju izvan garaža, ako ima vjetra. Ne zaboravite da nosite zaštitne opreme kao naočale i rukavice. Također, nošenje slikara respirator će biti korisno, a slikarstvo u zatvoreni prostor.
Korak 1, prvi korak automobil hrđe popravak uredno pregled vašeg automobila. Check out svaki kutak i označiti rđa licu mjesta ili područja. Morate raditi na svim tim zajedno. Sada samo uzeti žičanom četkom i pročišćavati ga na rust da biste ga uklonili temeljito. Pročitajte više na popravak automobila.
Korak 2, morate očistiti zahrđao području, kao i neki prostor oko nje. Ovo će vam pomoći dobiti najbolje rezultate auto vježbe hrđe popravak. Uzmi 220 borbenost šmirgl papir da uklonite boje i fitilj što je dovoljno gusta i savršeno čiste zahrđao području. Započnite brušenje označeni područja koja su pogođena hrđe. Rad temeljito dok ne vidite čiste metalne oko hrđe. Brusni okolicu će osigurati uklanjanje hrđe koji bi mogli imati širiti ispod gotovog područje, stoga radiš Kompletnim tretmanom automobil hrđu.
3. korak, sada koristite brusilicu s metalnim bruseva i rad na brušeno metala. Budite oprezni, jer to može učiniti puno štete. Rad polako dati dobar završiti na gole metalne i tvore pravi temelj za slikarstvo. Očistite prašine mekom krpom.
Korak 4; Sad maske s područja oko pogođenim područjima. Tape plastičnim folijama ili novina koristeći samoljepljiva traka, kako bi se izbjeglo prskanje boje na neželjene područja. Sada dobiti prajmera, posebno formulirani za rad na goli metal. Primijeni to na goli metal uredno s tankom kist. Možete preklapati ovaj premaz na ne-pogođenim područjima ¼ inča. Neka fitilj suha. Nanesite još dvije premaza prajmera ali pričekajte za svaki kaput na suho.
Korak 5; Sada dobiti podudaranja boje automobila za rad na ovaj važan korak automobila dotjerati boje. Pljusak boje na ovom području u tankim kaputi, osiguravajući da to ne izgleda neravno. Pričekajte za potpuno sušenje ovaj kaput prije prskanje sljedeći. Možda ćete otići za 3 do 5 slojeva boje kako bi dobili najbolju završiti. Pustiti da suho temeljito. Završi postupak popravka automobila hrđe pranje i auto depilacije. Tako čist, sjajan auto je spreman!
Opširnije na:; Kako to Škripac Car Rust; Ukloni Rust Od metala, slijedeći jednostavan Auto pojedinostima savjeta poput redovitog čišćenja, depilacije, primjena prevlake za korozijsku zaštitu ili rđa prevenciju premaza kao važan korak prema automobilskoj rđa prevenciju. Osnovni skrb automobil će dodati zaštitni premaz na vašem automobilu tijelo i definitivno pomoći držati ga u dobrom stanju, dakle, spremanje troškovi popravka auto hrđa. U slučaju oštećenja, možete slijediti navedene korake automobila rđe popravak i imaju je uklonjena. Imajte na umu da rđa će obezvrijediti vašeg automobila preprodaji vrijednosti. Dakle, briga za vaš automobil i vožnju zabavite se!

No comments:

Post a Comment