Thursday 5 January 2012

Nenaoružan samoobrana

With prevaru sada je gotovo uobičajena pojava, i kriminala spiralni izvan kontrole, poznavajući neke nenaoružane samoobrane tehnike mogu vam pomoći ako se zemljište u sticky situaciji. Znajući kako to onesposobiti napadača, čak i privremeno, može napraviti razliku između života i smrti, i pobjeći može značiti veće šanse za dobivanje daleko neozlijeđen. Nenaoružanih samoobrana vas uči kako koristiti svoje udove i mišiće na najbolji mogući način da se razoružati your napadaču dovoljno dugo da poziv za pomoć ili pobjeći. Dok mnogi od nas ne može upoznati s borilačkim vještinama, i obično tradicionalne načine obrane i borbe, nekoliko dobro upućen poteza može zaštititi od zla. Također je imperativ kako bi mu usadili neke nenaoružane samoobrane tehnike za djecu u svoju djecu da ih ruka protiv mogućih napada. Ovo su neke tehnike kako bi dobili ste započeli.
Nenaoružanih samoobrana Tehnike
Iako je većina od nas su dovoljno pametni da slijedite osnovne mjere sigurnosti, ponekad čak i većina oprezan mogu pronaći sebe na kraju poslovne nož ili pištolj. Najčešće, napadač će doći do od iza, da vas uhvatiti nenadano, i pin vaše ruke, zapešća i udovi na svoju stranu, da bi se najučinkovitije udove od provizije. Napadač ima prednost iznenađenje, i sposobnost da se ubrizgati strah, a oba će raditi protiv vas. Sljedeće su neke nenaoružane samoobrane poteze koje vam mogu pomoći u takvoj situaciji.
Udaranje i nogu tehnike, nema sumnje da proboj je najučinkovitiji oblik obrane, a primarni tehnika se koristi u borbi. Međutim, kada se koristi tehnike samoobrane, ako vaše ruke su izvan službe, ovaj način više nije otvoren za vas. U većini slučajeva, naći ćete se vratiti u ispred s napadačem koji dolazi s leđa, ruke zabodena sa strane, ili zapešća twisted iza leđa. Dok je ovaj svibanj znači da se ne mogu koristiti svoje ruke odmah, noge i stopala su još uvijek na slobodi. Peta, ili podnožje vašeg stopala, jedan od najtežih kostiju u svom tijelu, a prstima i prednje noge su značajno više skloni oštećenja. Možete slomiti kosti manji u ispred svog napadača u stopalima i nanijeti znatnu bol, bez obzira na poziciju koju si u. U stvari, ovo je najbolji tehnika za korištenje kada leđa je zabodena na napadača ispred. Donesite koljena prema gore, flex gležanj unatrag, i što više koristiti silu kao što možete slam noga dolje na prednjem dijelu stopala napadača, ali bi se osiguralo da je tvoj peta da je prvi stvaranje kontakta. Također možete koristiti na isti pokret za štrajk your napadač koljena ili potkoljenici, što svibanj izraditi ga izgubiti ravnotežu, i dati vam djelić sekunde prednosti. Ako ste žena, i nošenje potpetica, ovo je dodan pomoći, kada kick back ili pečat na stopala. Jednom kad je vaš udarac je sletio ne prestaju - koristite glavu stražnjicu na napadača licu ili prsima, a ako je iza vas, gurati natrag teško s leđa, dok je pokušavao da se tresti prianjanje na vašim rukama. Ako možete, doći iza patiti bedra, što bliže preponi kao što možete upravljati.
Probijanje i ruku tehnike, ako ustanovite da vaše ruke su besplatni, ili ako ste uspjeli osloboditi iz svog napadača držanje, postoji nekoliko načina na koje možete koristiti ovo na svoju prednost. U mnogim situacijama your napadač će biti veći i jači od vas, ali znanje o nekoliko nenaoružanih samoobrana poteze, a mirno glave može vam pomoći ovdje. Na prstima, posebno domali prst i mali prst su najslabije u ruci - ako ustanovite da napadač drži ruku zamotan oko ručnog zgloba ili podlaktice, koristiti svoju besplatnu ruku do iznad i zgrabite jednu od ove dvije prstima. Radno brzo i vrši pritisak koliko god je to moguće, savijati prste unatrag, dok su dotaknuo stražnju stranu ručnog zgloba, razbijanje kosti u tom procesu. To bi trebalo imobilizirati vašeg protivnika privremeno. In nenaoružane samoobrane, morate iskoristiti bilo koje alate vam na raspolaganju. Tipke, olovke, sve s oštrim rubom can biti poked u oči, na svoju korist.
Nenaoružanih samoobrana potrebe najviše od svega, hladnu glavu. Although this may next be to impossible when you are being victimized, and fear for your safety is clouding your brain, remember that it is possible to get out of this situation. Slijedite osnovne sigurnosti u svakom trenutku, i držati se naoružani papar sprej ili topuz, nikad ne znate kada svibanj biti u mogućnosti koristiti ga. Cilj samoobrane je opstanak - i ti potezi ispod pojasa izgledi svibanj pravedan nagnuti u svoju korist.

No comments:

Post a Comment