Friday 20 January 2012

Pin Up frizura

Žene sigurno vole eksperimentirati s kosom, nosi kratke frizure voguish i dugo hairstyles. Postoji nekoliko različitih tipova frizura koja se može nositi, to se na gotovo bilo koje vrste dužina kose i tekstura. Ako želite jedinstveni frizuru nositi i isticati se od gužve, možete birati između frizura koje su bile poznate u prošlosti. I neke dobre frizure iz prošlih desetljeća su pin up frizura. Prije premještanja na pin up frizura za dugu kosu i kratku kosu, neka nas upoznati o pin up frizura.
Povijest Pin Up frizura
Nošenje pin up frizura može smatrati moderan, čak u 21. stoljeću modne trendove. Povijest pin up frizura datira još u 1940-ih i 1950-ih. To su desetljeća u kojem je popularnost ove frizure dosegla vrhunac. Pin up frizura za djevojke su vjerovali da se stilski, ženstvena, romantična i seksi. Zbog toga i ove frizure uglavnom su nosili glamurozno ličnosti iz filmova.
Nošenje Pin Up frizura
Kao što ime sugerira, pin up frizure su oni koji su napravljeni pomoću igle za stil kose na način koji želite. These frizure su najpoznatiji izgraditi volumen na kosu i sakrije sve zakrpe koje imaju manje kose. Osim toga, žene mogu nositi ove frizure za sve vrste prigodama, gdje su posebno trebaju uzeti svoje hair daleko od svojih lica. Oni su prikladne opcije za vjenčanja, prom noći, formalni ili neformalni stranaka, i drugim prigodama. For these styling frizure, od vas će se tražiti da koristite curling željezo, pin kovrče, Bobby igle, i slične vrste kosu.
Različiti pin up frizura
Francuski twist frizure su jedan od najboljih pin up frizura. Za svoj styling, morat ćete uzeti za kosu i čine ga u nizak rep, saviti ga u smjeru prema gore i na kraju zamotati ga u fold kose sa strane, pomoću ukosnica za to osiguranje. Postoje mnoge žene slavne osobe koje vole nositi ovu frizuru. Kolač je također jako dobar i bogat zabodena gore frizuru. Vi samo trebate poduzeti sve kose i postavite ga na stražnjem dijelu glave s ukosnice i ostali pribor.
Dati hairdo casual dodir, možete nositi neredu kolač frizuru koja se sastoji od neurednih hair niti ispadanja iz kolač. Drugi dobar one su updo frizura, pri čemu sve ili neke od kose se prikupljaju i postaviti na krunu. Updos vjerojatno najbolji pin up frizura za crne žene. Ako je samo neki iznos kose je napravio u svakom updo, to se naziva pol updo.
Pročitajte više na:; updos za dugu kosu, kratku kosu updos, updos for kovrčavu kosu, Svečana frizura i formalna updos, dobar način za povećanje ljepotu pin up frizura je uključiti boja za kosu u styling. Ovo su samo neke pin up šišanje. Postoje mnogi drugi poput pobjede peciva, Bettie Page stilova, zavirite-a Boo-šiške, pudlica posjekotine, itd.

No comments:

Post a Comment