Tuesday 17 January 2012

Teretana torbe za žene

Muškarci se uvijek pitaju zašto žene nose takav veliki torbu cijelo vrijeme. Oni koji zavirivati ​​unutar vrećice vjeruju da je ženama uzeti svoj svijet sa sobom kad god su glavu. Pa, siromašni dečki ne znaju da njegova naziva, savršenstvo. We djevojke su uvijek spremni suočiti se svaki problem, doći što svibanj. Da biste potražili svježe i naočit 24 x 7, nosimo naš cijeli make up kit s raznih parfema i dezodoransa (Vraga mrzimo smrdljivi stvorenja!). Da bi dlaka na mjestu i promijeniti izgled u skladu s raznim događanjima tijekom dana, kao što su, sastanku upravnog odbora, prezentacije, teretanu klase i noćne izlaske, itd, mi nositi razne kosu i proizvoda.
Pored toga, također moramo posvetiti malo mjesto na torbu za naš rad odnose dokumenata i datoteka zajedno s važnim ključevima, hankies, tkivo radove, lijekove, i bla, bla ... dobro, ali njegovo sve važne stvari. Pa ipak, naše vrećice ne izgledaju poput VIP ekstra veliki kofer. Zašto jer smo savršeni, organizirani, a ljubav izgledati šik u svemu što radimo. Ali imamo problem kad je riječ u teretanu vrećice, kao i većina teretana torba za žene izgledaju vrlo muževnom i na taj način staromodan, koje mnogi od nas ne osjećaju kao što ide u teretanu. Ali ne više. Ja ću vam reći kako izabrati pravi gym torbe za žene, koji vam pomaže nositi vaš svijet u teretanu.
Kako odabrati Perfect Torbe bazenom za žene
Njegova ne da je teško, ali morate zadržati sljedeće stvari na umu pri odabiru torbu. Teretana torba za žene mora imati:
Kozmetički Sekcija: A mora imati. Vi ne želite da se vaše zgodan kolega na licu mjesta vam bez make up! Dakle, u ovoj sekciji možete pohraniti vaše kozmetike, uključujući vaše kože njegu i proizvodi za njegu kose zajedno s različitim priborom.
Interijer Web džep: Gdje možete zadržati svoje mobitele, palmtop, ipod, elektroničkih naprava, itd. koji će vam pomoći ostati u teškoj sa svojim prijateljima, obitelji i na poslu čak i kada radite izvan.
Sigurnosni Džep za dragocjenosti: Vi se ne ide na vježbe nošenja branded gledati i platine lanac, prstenje, naušnice, i novčanik itd. Dakle, u ovom džepu možete ih držati i sigurno ih zaključati, kao dobro.
Interijer vodu Pocket: Iako teretanu ima vodu, to je uvijek bolje nositi vlastite boce za vodu. Dakle odaberite torbu koja pruža poseban vodootporne džep za bocu.
Key Fob: Umjesto traženja u cijelom svijetu, držite ključeve na jednom mjestu gdje su vrlo lako za pronaći. To će uštedjeti puno vremena i učiniti život lakšim za vas.
Sekcija za odjeću: Gdje možete držati gym odjeću za žene i ostale odjeće, u slučaju da su tarifni vanjska strana za stranke odmah nakon treninga sjednice, a zatim u torbu treba osigurati prostor za barem dva para odjeće, uz dodatni odjeljak za mokro i smrdljiv odjeću.
Shoe Sekcija: Ne možete vježba nosi olovku pete, tako da bi se par cipela sport ovdje.
Snaga Strip: To može nositi težinu spomenutih svjetovnih stvari!
Feminine Look: vrećicu bi također trebali imati sportski izgled s nježnim feminine i girly dizajna na njemu. Postoje različite teretanu vrećica koje nalikuju tote torbe koje možete nositi sa milosti.
To su neke od osnovnih karakteristika da su svi modni gym torbe trebali posjedovati. Navedena obilježja postati bitno ako izravno glavu u teretanu nakon što je ured ili otići u ured odmah nakon teretanu klase. U takvim slučajevima nemate vremena za otići kući i promijeniti torbu i sve te gluposti. Postoji mnogo gym vrećice dostupna je danas da su ove značajke. Neki od njih također imaju izmjenjivi džepova koje ih čine idealnim za zaposlene žene. Na primjer, možete ukloniti cipela, odjeće i vodu džep, ako ona nije potrebna u uredu. Pravedan držati neželjene džepove u auto i vi ste slobodni da lutaju okolo s lakšim torbu. Osim toga, mnoge su torbe uklonjivi i prilagodljivi ramena traka. A dobra vijest je da su neki jeftini teretani vrećice dostupan na tržištu koji Vam pružiti sve navedene značajke u pristupačnim cijenama. Na primjer, Sherpani Meta torbu, Rei Cargo torbu, a Lululemon Classy Classic torbu itd. su neke od popularnih brandova koji nude teretana torbe za žene. Također možete provjeriti the druge sorte teretanu vreće za u lokalnoj žena tržištu i dobijete jedan stana danas.
S ovim spoznaje o teretana torbe za žene, znate kako izgledaju šik i ženstveno u teretanu. Sada budite spremni i pogodak kratica za GYMNASIUM sa velikim vrećicu koja je sasvim sigurno će vam izgledati seksi čak i prije nego se taj pješčani sat lik!

No comments:

Post a Comment