Wednesday 4 January 2012

DLP TV Problemi

Plazma tehnologija i dlp tehnologija ciljaju na istom tržištu u TV High Definition segmentu, ali broj DLP TV problema s kojima se potrošači suočavaju se čvrsto pomaknuo svoje preferencije prema plazma TV-a. Iako njihova obećanja i ciljno tržište slični, DLP TV-a i plazma TV-a razlikuju drastično u vrsti tehnologije koja se koriste kako bi se postigla svoj cilj.
The DLP (Digital Light Processing) tehnologija omogućuje korištenje jednog malog Digital Micromirror Device (DMD) unutar televizora. The DMD nagiba oko 1,5 milijuna manje micromirrors prema, ili od izvora svjetlosti unutar televizora. Stupanj ovog nagib je je vrlo minuta, manje od širine ljudske kose da budem precizniji, i ovaj skup složenih micromirrors povećati mogućnost potrošač suočava s mnogim neviđeno DLP TV problema.
Ova tehnologija je uveden u svijetu u 1987 od strane Dr. Larry Hornbeck Texas Instruments, a tvrtka posjeduje čak i zaštitni znak za ovu tehnologiju. Samsung i Toshiba su dvije od najpopularnijih potrošačke elektronike proizvođači koji koriste ovu tehnologiju, ali nisu u mogućnosti da se izbjegne mnoge vrste DLP TV problema koji iskrsnuti s vremena na vrijeme.
Što je dlp tv, Sada kada znamo što je glavna komponenta u jednom dlp tv ne, neka je vidjeti kako se to koristi gledatelja i omogućuje mu da uživaju u boljoj kvaliteti slike na ekranu. The naginjanje od micromirrors stvara tamno ili svijetlo piksela na zaslonu, ovisno o kojem smjeru nagib je. Svaki Micromirror ima sposobnost da se zaokret prema ili od izvora svjetla, a kao rezultat TV prijemnik može proizvesti oko 1024 različitih nijansi sive. Osim DMD čip, druge važne komponente unutar dlp tv su kotač boja, svjetlosti izvora i optika. Prisustvo svih ovih komponenti čine DLP TV problema vrlo stvarne, a time i učiniti ih uznemiruje izbor za home kazalište sustava.
DLP Rješavanje problema TV, Postoji niz stvari koje mogu poći krivo s DLP TV, što je rezultiralo u loše kvalitete slike ili neispravan televizor uopce. DLP TV žarulje su izvor svjetlosti unutar TV prijemnika, pa ako i oni odu van, TV je potpuno beskorisna dok se taj žarulja je zamijenjen. To nije nešto što može izbjeći, jer DLP lampe TV će se s vremenom istrošiti i prestati raditi.
Boja kotača je još vitalna komponenta DLP tv-a koji mogu uzrokovati probleme za potrošače. This kotač vrti na vrlo brz stopu, gotovo 120 RPS, tako da postoji vrlo velika mogućnost da ste pred DLP TV problemima zbog neispravan kotač boja. Ovo će uzrokovati TV napraviti brujanje kada je uključen, a također i izvedem duge učinak na zaslonu. Jedini način da se prevaziđe ovaj problem je zamijeniti kotač boja.
Mnogi gledatelji često navode o njihovoj dlp tv isključuje automatski. Postoji Auto-shutdown značajka u tim TV koji dolazi u igru ​​kad je TV prijemnik je zagrijana pretjerano, ili kad je poklopac žarulje vrata nije pravilno zatvorena. Da biste riješili taj problem, pronađite žarulje vrata pokriti i osigurati da je zatvorena, ili naizmjence, dati televizor neko vrijeme da se sniziti temperaturu.
'DLP TV nema slike' je vrlo često suočeni problemom od strane potrošača, i to se događa odmah nakon neke zelene crte se pojavljuju na zaslonu. Neispravan modul moć može dovesti na ovo, ali velikog broja pritužbi ove prirode imaju uvjeren korisnicima koji fault leži drugdje. Osim horizontalne zelene linije, okomite linije crno-bijele točkice na ekranu također je primijetio, i sve ove točke prema nekim ozbiljnim DLP TV probleme koji zahtijevaju pomoć profesionalnih tehničara.
Također vidjeti sljedeće:; LED TV Vs LCD TV; LED TV Vs. Plazma TV, LCD nasuprot LED vs Plazma, LCD vs. Plazma televizori; DLP TV's su mnogo veće i teži od plazma TV's, a razlika u kvaliteti slike je minimalan. Uz široki raspon DLP tv problema koji bi vam kuga, to je svakako preporučljivo da se odluče za plazmu TV umjesto.

No comments:

Post a Comment