Sunday 22 January 2012

Tea Party Dekoracije

Dekoracije su među primarni elementi planiranja najboljih čajanka. Nakon što ste odlučili datum za stranke i gotovih slanjem posebnih pozivnica čajanka na svoj kraj i dragi one, to je vrijeme za početak planiranja za dekoracije. Prva stvar je da se plan mjesto, to je idući u biti unutar svoje kuće ili je to će biti stranka vrt čaj? Sada razmislite raspoloživi prostor i premjestiti na znati o ukrasima čajanka koji možete imati za uljepšavanje području.
Jednostavnost
Dok vi početi ukrasi čajanka, sjetite se da je to 'čajanka', a ne rođendan. Tako dekoracije ne treba mnogo glasno. Morate se koncentrirati na stvaranje mekom i mirna atmosfera, umjesto jazzy jedan. Umjesto igranje gore cijelu sobu, morate raditi uglavnom na stol i prostor oko nje. ga pokrenuti sa stranačkim temi koja je svakako dodati zabavu na party i dat će definirani izgled za dekoracije. Možete odlučiti za boju temu ili zabavna theme poput Alise in Wonderland. Alice u zemlji čudesa dekoracije su najbolji za stranku djecu čaj. Možete dodati sve one elemente poput mis-podudarne teacups i tanjurići za stol dok radiš dekoracije čajanka za djecu, posebno za tu princeza čajanka. Djeca čaja ukrasi stranka može uključiti kombinaciju boja. Inače, možete imati dvojno obojene teme, što je dobar čajanka ideja. Sada kada je tema je odlučio, nastaviti s dodavanjem elemenata, one bitne za stranku i za ukrašavanje prostora.
Dodajte bitne elemente
Svaki od navedenim elementima u ovom odjeljku moraju biti tako izabran odgovarati temu. Također, stvari mora koordinirati dobro s međusobno. Kao salvete, stolnjak, tablica mat, pribor za jelo, svi moraju kompliment jedni druge. Počnite s ukrasnim stolnjak. Pobrinite vam ulagati u classy teacups i čajnik što može biti korišten za ovu stranku. Možete dodati neke elegantne jelo poput silverware na stol. Isprobajte različite tehnike savijanja salveta i dodati lijepim salveta prstenova učiniti ih atraktivnim. Jedna od ideja ubrus prsten za čajanka je korištenje debela dekorativni nit i gudački čaj vrećicu u svakoj. Možete dogovoriti ploče i druge bitne posuđa potreban služiti recepte čajanka i dodati lijepim cvijet latice oko nje.
Završiti s Dekorativni Elementi
Tablica Središnji dio je mora za davanje dorada dodir do stola dekoracije. Možete imati velike, podebljano alphabets zaglavi na zidu, govoreći: 'čajanka'. Također možete dodati thermocol teacups i teapots oko ovog banner kao najbolji čajanka dekor. Mirisne, plutajući svijeće u lijepim bojama podudaranje s temom mogu biti postavljene na stol ili na policama u stranci području. Također možete dodati svježe cvijeće i krajnji obličje pletenim košarama na stol dekoracije. Svjetlo boje zavjese ili polu-prozirna zavjesa će dati lijep izgled na zabavu području. Možete mjesto one extra šalicu i čajnik setova na strani stolovima. Provjerite jeste li lijepo ih organizirati u čaj.
Pročitajte više na:; Victorian Tea Party Ideje; Bridal Tea Party; Popodnevna Tea Party; Dakle, kako ćete ukrasite za čajanka definitivno nije tvrd zadatak. Kod većine od stvari dostupnih u vašem domu, možete jednostavno raditi kako bi najbolje dekoracije čajanka. Sa savršenim čajanka izbornik i prekrasni dekor, biti spreman impresionirati svoje gostima.

No comments:

Post a Comment