Friday 13 January 2012

Čokolada Diamond Nakit

'Ovaj put nije isti dar', izgovara Jack. Njegova prva godišnjica bio približavaju, a on je još uvijek zbunjeni što na dar njegova djevojka. On je želio napraviti događaj posebna, joj predlaže u svrhu braka. Jack pomislio, 'prsten optočen sa blistavi dijamant bi bilo najbolje ". Naposljetku, Jack stao unutar zlatara. Confusion mu oduzeti jednom, jer on nije bio u mogućnosti napraviti izbor između skala raspona zbirke. Ubrao jednu po jednu, a zatim odbacio ga sljedeći trenutak. Odjednom, njegove oči uhvaćen pogled na prsten optočen sa pjenušava tamno smeđe dijamant. I to je bio njegov konačni izbor (iako osuditi skupi)! Jack je pitao draguljara 'što je to nazvao? ". Zlatar je odgovorio, "to je rijetka zbirka dijamant, čokolada dijamant '. Jack se nasmijao s osjećajem zadovoljstva. Rekao sam: 'Rianya će ljubav taj dar, jer to nije pravi dijamant. " Razlog je, Rianya je luda o čokolada i mali kamen izgledao baš kao primamljiva komad čokolade, zaslijepljujući s sjaj. Ubuduće, prsten čokolade dijamant, za nju je kombinacija čokolade i dijamant.
Kvaliteta dijamanta je sudio po svojoj boji, rezati, struktura i jasnoću. Čokolada dijamanti have C4-C6 konfiguracije koji daje smeđa boja na njega. Ravnopravna razmak dušikovih atoma unutar kristala čini smeđa. Bogata smeđa boja čokolade dijamanata je također zbog prirodnih pojava, zakopani duboko u zemlju. Čokolada dijamanti su stvarne dijamanti i ne treba brkati sa sintetičkim dijamanti, stvorena u laboratoriju pod umjetnim uvjetima. Ponekad, smeđe dijamanti su zbunjeni s gemstones. Nevjerojatan čokolade dijamanti uglavnom nalaze u australskoj rudnicima. Čokolada dijamanti imaju ušao na tržište nedavno. U početku su prodali kao smeđa dijamanata. Zamjena trgovine ime, smeđa s čokoladom je povećao svoju popularnost među ljudima. LeVian Corp predstavio ekskluzivni zbirki čokolade dijamantni nakit na tržištu. LeVian proizvodi imaju višu tržišnu vrijednost u odnosu na druge marke zbog svoje kvalitete i sjaj.
Čokolada Diamonds Nakit
Čokolada diamond nakit je dostupan u obliku naušnica, vjenčanog prstenja, ogrlice, Bangles, itd. nijanse variraju od tamno na vidjelo. Popularni nijanse su vinjak (narančasta, zelena prigušeno, topla žuta, smeđa), šampanjac (zlatno žuta nijansa), klinčić (maslinovo prizvuk, tamno smeđe), cimet (breskva nijansa, ružičast smeđa, meka smeđa), med (smeđa, tamno žuta, narančasta prigušeno) i naravno čokolada. Čudesnome komadi nakit dizajna će biti objašnjeno u nadolazeće sadržaju.
Čokolada dijamantni prstenovi, Diamond vjenčani prstenovi od čokolade! Uh Kao što je već spomenuto u priči o Jacku i Rianya. Prsten je bilo od zlata ili platine dok je središnji oblici vatrenim smeđeg kamena. Čokolada dijamantni prstenovi su rezati u različite oblike i veličine u rasponu od dijamanta, okrugle, multi-s kojima se suočavaju i srca oblika.
Čokoladni Diamond naušnice, pjenušava smeđe dijamant čine velike ručke naočala. Možete nositi prsten ili jednostavna stud. Izbor je na Vama. Pričekajte do sljedećeg obljetnicu stigne. Poklon tvoja žena jednom naušnicom čokolada dijamanata iz najnovije kolekcije. Neki dizajne imaju embellishments zlatom ili srebrnim cijelom nakit. And zapetljan dizajne su definitivno skuplji od najjednostavnijih.
Čokolada Diamond Necklaces; Pa, ovo je savršen dar za vaše supruge ili kćeri na vjenčanje. Atraktivni komad enamors vrat. Cijena varira ovisno o dizajna. Jaka Ogrlica ukrašena s više dijamanata daje you kraljica kao što osjećate. Ako to nije pristupačne za vas, dobiti swanky lanac s jednim privjesak. To će biti tako čista i tako čestita.
Tako da je kao uzimanje kašičica na čokoladu! Nego na čokoladu dijamantni nakit! Što je vaš izbor? Prsten, ogrlica ili bangle? Koji god vaš izbor, čokolada nakit dijamant će biti blago za vas. Nosite ga u trenucima slavlja i flare up your elegancije sa svojim briljantan sjaj.

No comments:

Post a Comment