Sunday 22 January 2012

Zabava Fall Aktivnosti

Jesen je jedno od najboljih doba godine. Vrijeme je ugodan kao i kao kad god zavirite kroz prozor, ako se osjećate sretni, to je čarolija jeseni! Ne samo ljudi, čak i prirode čini se da uživaju u jesen sezone. Zato smo vidjeti prekrasne boje poput crvene i zlatne svugdje. I kao što pjesnik John Keats je rekao, to je sezona bogat! Tako Stvar je u tome, treba uživati ​​u ovom prekrasnom sezonu ne lješkareći u kući već ide van. Ima toliko stvari koje treba učiniti u jesen, na popisu je zapravo nikada kraj. Budući da je atmosfera sama po sebi je toliko lijepa da se zapravo može provesti sate samo gledajući u okolici! No, to je za odrasle, djecu treba neke aktivnosti zabava pada koji može držati ih zauzet u isto vrijeme, učiti ih o jeseni. I sam sure morate se pitate što je to odrasli i predškolske fall aktivnosti su, so bez gubit više vremena, neka ¡ť s pogled na njih.
Aktivnosti za jesen sezoni
Obrtni odluka; Ovo je jedan od najboljih pasti aktivnosti za djecu, zapravo odrasli mogu sudjelovati u njoj. Postoji mnogo pasti orijentirana obrti koji se mogu napraviti, to nije samo zabavna za njih učiniti, ali oni su također korisne. Jedna od najzanimljivijih i zabavna jesen obrtu stablo odlučivanja. Uostalom, stabala i lišće je ljepota pasti! Izrada pada stablo je jednostavan, zamolite dijete da prvi crtati stablo bez lišća, a zatim mu reći da prošetati i prikupiti različite vrste pada lišća i staviti ih na stablo, Vaše stablo je spremna fall! Također možete napraviti list rubbings, kako bi ih, odabrati svježi list, stavi bijelu plahtu papir preko njega i piskarati na papir s bojice. Kada uklonite papir vidjet ćete prekrasne list dojam na papiru! To su samo nekoliko primjera, da koriste svoju kreativnost da se s mnogo takvih ideja. Jedna od aktivnosti zabave pad za predškolce je crtanje i bojanje, ali samo koristeći jesen boje.
Priroda Putovi; ne morate provesti denar za ove vrste na otvorenom pad aktivnosti za djecu. Samo ustati rano ujutro, prije nego što počne prometa i otići sa svojom obitelji na prirode staza. Možete odabrati bilo koju lokaciju poput obližnje brdo ili nasad. Osjeti cool povjetarac i dodir trave ispod noge, vjerujte mi, da ćete uživati ​​u njoj! Nemojte nositi glazbu sa sobom, umjesto toga, slušati cvrkut ptica i zapisati različite zvukove koje čujete tijekom trag. Možete transformirati ovoj stazi u jesen piknik također, samo nose prazan koš s vama. Naći ćete mnogo drveća učitava s plodovima kroz vaš put, pokupiti svježe one i uživati ​​u njima kao doručak. Nije li ovo jedna od zabavnih stvari koje treba učiniti u jeseni?
Apple Branje, Jesen je sezona jabuka, pa kako mogu zabavno pada aktivnosti biti kompletna bez spomenuti! Odaberite jednu lijeni dan i početak ove outdoor jeseni. Siguran sam da morate se pitate, gdje možete pronaći jabuka voćnjaci. Pa, ako vam se otvori novine ili pretraživati ​​net, pronaći ćete mnoge reklame voćnjaka vlasnici koji pozivaju ljude da dođu na njihov voćnjak za branje jabuka! Na taj način ići na onoliko voćnjaci kao što želite i odabrati neke od najboljih jabuke oko, doći kući i napraviti jabučni ocat od njih, pasti ne može biti potpun bez jabučni ocat!
Slavi Halloween raspoloženje, Halloween padne u ovu sezonu, tako da radi nešto vezano uz Halloween je također jedna od aktivnosti zabave pada. Sada postoji mnogo stvari koje možete učiniti kako bi slaviti Halloween groznica kao što je stvaranje jack-o-lanterns, ili rezbarenje bundeve. Ali, to je način previše uobičajeno, ove jeseni napraviti nešto drugačije, posjetite spookiest mjesta, te u blizini vašem gradu! Taj otvoreni aktivnost ne samo da će biti zabavno, ali i uzbudljiv! Ne morate ići na pravi sablasno mjesta, već da je čovjek stvoren mjesta, jer će biti više spooky i više siguran!
To su neke od najboljih zabave pad aktivnosti. Najbolji dio tih aktivnosti je da su neki od tih mogu biti uživao kao zabavno pada aktivnosti s djecom i obitelji, kao i sa prijateljima! Pa što čekate, izaći iz kuće i zagrljaju ovo vrijeme Magle i dozrijevati plodnost dok traje!

No comments:

Post a Comment