Wednesday 25 January 2012

Septički Tank Care

Septički spremnici su vitalne dijelove septičkih sustava. Septička spremnik je važno za učinkovito liječenje vašeg kućanstva otpadnih. To nije jeftin proces dobivanja septička tenk opremljeni u svoju kuću. Ako ne brinuti vaših septičku jamu, šanse su da ćete morati ga zamijeniti. Ovo je opet nije ekonomiËno. Zamjena septička tenk uzima tisuća dolara. Drugi štetnog učinka ne brigu vaših septičku jamu je, podzemne oko vaše područje dobiva kontaminiranih zbog otpadnih voda u septičku jamu. To je isti podzemnih voda koju piju i koriste u vaš dom. Ovo je razlog da čini septičke jame skrb važno. Ovaj članak će pružaju savjete za septičku jamu njegu.
Septički Tank Care Tips
Obzirom ispod su određene savjeta koji trebate slijediti tako da vaš septička tenk ne dobiti začepljen i utvrde prekid. Čak ako znate kako ne septička sustav djelo, važno je ne ignorirati sljedećih savjeta. ; Ne bacajte sanitarni salvete, tamponi, pelene, opuške, lateksa proizvode ili tkiva u WC. Ispiranje dolje ove stavke će začepiti vaše septičke jame u nema vremena. ; Koristite dobre prodaje smeće koje će razgrađuju hranu čestice u vrlo male komadiće tako da se septičke jame ne bi blokiran. , Nemojte sipati ulja ili masti u septička odvod. Tlo neće biti u stanju apsorbirati ovo i možda ćete završiti trebaju novi odvod. , Septička jama skrb uključuje zaštitu odvod od oštećenja. Nemojte voziti preko septička jama pokriva i ne biljka bilo drveća i trave u blizini odvod. , Nemojte sipati insekticida, pesticida ili drugih štetnih kemikalija u septičke jame. , Ako imate drveće u blizini spremnika, pobrinuti da jasno korijenje daleko od odvoda. To će spriječiti drveće iz rupturing drenažu. ; Ne učitati septičke jame s prekomjernom vodom. ; Ne dodaju aditivi u septičke jame. Oni mogu biti tvrdio da je biorazgradiva, ali svibanj kraj gore uništavanja sustav odvodnje. ; Koristiti blage proizvode za čišćenje za čišćenje svrhe. , Ako je WC tenk u tvojoj kući ima puno vode, svaki put kad ispiranje septičke jame bit će potopljena s vodom. Zamijeniti te zahoda spremnika visoke učinkovitosti manjih kako bi se izbjegle poplave i gušenje septičke jame. , Da bi se izbjeglo septička problema tenk, koristite deterdženti za pranje rublja umjereno i izbjegavajte korištenje jake deterdženti za pranje rublja. ; Sve ove gore navedene točke osigurat će ispraviti septička skrb tenk. Bitno je da slijedite ove savjete kako bi se izbjeglo završio s ogromnim račun za zamjenu ili popravak spremnika.
Septička jama, Održavanje
Septička jama održavanje je sastavni dio septičke jame skrb. Postoje određene načine održavati septičke jame. Oni su -; Pumpanje - Periodična pumpanje u septičku jamu osigurava da nema mulja dobiva akumulirane u septičke jame. Transportiranje spremnika će ovisiti o veličini septičke jame, protok otpadnih voda i obujam tijela u vodi. Odjel zdravlje će vas kako da se pumpa u spremniku i koliko puta ga pumpa na temelju navedenih parametara i broja ljudi koji žive u vašem domu. , Inspekcija - Inspekcija septička jama je važno i treba se provoditi povremeno curi i druge štete. Inspekcija odvod i šaht poklopac je također važno da bi se izbjegle nesreće. , Čišćenje i pospremanje - septička jama za njegu nepotpun osim ako je redovito čistiti. Provjerite sa zdravstvenim odjel za proizvode koji se koristi za čišćenje septičke jame. Provjerite spremnik za propuštanja i brinuti se o njima prije nego ponovno pokretanje postrojenja. , Kao što možete vidjeti iz gore, septička jama skrbi i septička održavanja sustava važno je povećati život septička jama i smanjiti vaše troškove. Septička jama, briga je važno da vas i vašu obitelj zdrava. Imajte na umu sve ove savjete periodično i provoditi održavanje septičke jame kako bi se osiguralo njegovo glatko funkcionisanje.

No comments:

Post a Comment