Saturday 7 January 2012

Francuski pletenica pigtails

Francuski pletenica pigtails izgleda fantastično na bilo koju vrstu kose, bilo ravno, valovita, kovrčava ili. To daje vašoj kosi prekrasan i elegantan izgled. Osim ovih, Francuski pletenica pigtails su pogodne za brojne prigode, da spomenemo samo nekoliko, sportska događanja, casual društvena okupljanja, itd. Unatoč svim ovim točkama, mnoge žene ne pokušavajte francuski oblagati pigtails. Samo nekoliko od njih ne nalaze osobni sviđanje. Preostalih pronaći previše teško to učiniti sami. Ukoliko spadate potonje skupine, ovog članka je stvar za vas. To vam daje upute o francuskom pletenica pigtails na svoju vlastitu. Ovdje su još francuski oblagati stilova.
Kako na francuski Pletenica pigtails na vaš vlastiti
Francuska pletenica pigtails upute početi sa uzimajući kosu wet dobro s običnom vodom. Mnogi ljudi ne izvršite taj korak. Međutim, to će biti odličan Ukoliko smatrate vlaženje kosu prije prelaska na daljnje korake na francuski pletenice pigtails. To je zato što, od vas će se moći oblagati kosu čvršće ako je mokra. Da biste dodali na njega, mokre kose su više poslušni. To će učiniti vaš zadatak uvijanje i okreće ga malo lakše. Sljedeći korak za francuski pletenica kose pigtails je dio vaše kose. U slučaju, da se koriste kako bi rastanak kosu, ovaj korak će dobiti učinio, naravno. Međutim, ako niste, morat ćete raditi na njemu malo. Uzmite češalj, stanite pred ogledalo, i povući liniju na vaše vlasište do leđa potiljak u usklađivanju s nosa. Češalj za kosu prema dolje sa svake strane. Sada, vezati s lijeve strane kose sa gumenom trakom tako da se ne bi spetljao s onom s druge strane. Morate raditi odvojeno na kosu na svakoj strani.
Češalj stranu kose pravo za kosu s velikim nazubljenim češlja. Četka kosu unatrag sa gustog češlja. Uzmite neke vlasi kose s prednje strane. Podijelite u tri dijela jednake širine. Let's ih ime kao desno, sredina i lijevo. Držite ove tri dijelovi kose blizu centra glavu s pomoć vašeg prsti obje ruke. Pomakni lijevo odjeljak iznad srednji. Sada, lijevo dio je došao u sredini i sredini na lijevoj strani. Premještanje desnom dijelu kose nad srednjem dijelu, koji je izvorno lijevo dio kose. Time se završava jedna pletenica. Ga držati zbijeno.
Imate dio kose na desnoj strani, srednji i lijeve strane. Ostavite jedan prisutan na lijevoj strani i pustiti da se miješati s ostatkom kose. Pokupiti neke nove kose iste širine da bi novi lijevo odjeljak. Napraviti još jednu pletenica s uputama u gornjoj točki. Napraviti novi desni dio kose iste širine kao predložen za lijevi dio kose. Držite kreće na na ovaj način do vašeg dosega leđa vašeg potiljak. U ovom trenutku, morate donijeti odluku. Ili možete vezati bend gume na kraju francuske pletenice i pustiti kosu labav ili da redovito pletenice na svoju kosu. No, potonji je moguće samo kad vam je kosa duga. S ovim korakom, Francuski pletenica pigtails upute su potpuni jedne strane kose. Slijedite sve korake na lijevoj strani kose. Time je dovršeno sve korake kako francuskog oblagati pigtails.
Vidi također:; Francuski pletenica frizura, kako francuski pletenica svoju kosu; Side Francuski pletenica, pletenica Francuski pigtails je idealno pletenicom frizura učiniti kada imate loše hair dan. It uključuje vaše neposlušnu, nestašan, ili masnu kosu na takav način da svjež izgled je stvorena na grivu. Možete pogledati jednostavno prekrasna i elegantna s njom. Dakle, pokušajte svoje ruke na njega i praksi redovito postići stručnost.

No comments:

Post a Comment