Thursday 26 January 2012

Car Stereo Upute za instaliranje

Dosadno s vašim stari automobil stereo? Razmišljajući o tome nadogradnje? Aftermarket auto stereo uređaj su puno bolje kvalitete nego unaprijed instaliran auto stereo uređaj. Car stereo instalacija nije težak posao i može biti ostvaren u sat ili tako! Temeljna znanja električnih ožičenje i automobilsku popravak je sve što je potreban za instaliranje automobil stereo. Dakle, da znaju kako to uvesti auto stereo, neka nam pročitati korak po korak upute za instalaciju stereo uređaju za automobil.
Kako instalirati stereo Car?
Car instalacija stereo može biti fiddly posao i mogu dobiti ćete messed up potpuno! Međutim, slijedeći auto stereo instalaciju upute dane nastavku, ćete moći swap stereos u nema vremena, bez mnogo poteškoća. Osim toga, od vas će završiti štedi novac, izbjegavanjem troškova Uvođenje stereo uređaju za automobil.
Stvari Obavezno:; odvijač set; Wire rezači; Wire strippers; Socket ključa; Električni Tape; Car Stereo Instalacija Upute:
Korak 1: najvažnija stvar za uzeti u obzir dok automobil speaker instalacija, je kupiti na stereo koja se uklapa ispravno u postojećim utor vašeg automobila. Također, ne zaboravite kupiti ispravan ožičenja i radio montiranje kit.
Korak 2: Sada, prije nego instalirate stereo sustav u automobilu, morat ćete ukloniti staru pažljivo. Za to, trebate odspojite tlo kabel iz vašeg automobila bateriju. To je vrlo opasno raditi na električni sustav u automobilu s negativnim žice, ili na zemlji kabel priključen u.
Korak 3: Pažljivo izvadite ploču crtica izložiti stari stereo. Koristeći pravo odvijač, odvrnuti i slajd iz stare glave jedinicu. Iskopčajte i iskopčajte sve žice u prilogu stari stereo. Izvadite staru stereo pažljivo i odspojite stare panel. Pročitajte više na auto stereo uklanjanje.
Korak 4: Ako imaš žice upregnuti specifični za vaš automobil, zadatak postaje izuzetno jednostavan, jer samo trebate spojiti žice na stražnjem dijelu nove stereo. Uključite priključak na pravom mjestu u novom stereo. Pročitajte više na auto stereo ožičenje.
Korak 5: Ako ste bili u mogućnosti da biste dobili žice oklop, morat ćete povezati svaki žica sebe. Pobrinite spojiti žice odnosnim konektori, prema njihovim polaritete. Spojite pozitivne žice zvučnika s pozitivnim priključak, prisutna na stražnjoj strani stereo. Slično tome, spojite negativnu žice na negativan priključak. Pročitajte više na auto zvučnike instalacije.
Korak 6: Kada se govornici nove stereo povezan, morat ćete povezati negativne žica stereo na vijak, u blizini crtica, gdje je radio montiran. Možete se odnose na instalaciju auto stereo priručnik, kako bi bili sigurni veze su u pravu.
Korak 7: Kad su svi žice ispravno spojeni na svojim priključcima, kuka žice na jedan konektor.
Korak 8: Novi stereo sve postavljeno na biti montiran na stalak. Skliznite u nosač pažljivo. Sada priključite upregnuti priključak na stražnjem dijelu nove stereo.
9. korak: Umetnite Stereo u prostor na preponama i testiranje svoj novi automobil stereu. Ako je njegova rada redu, vrijeme je da se stavi crtica panel leđa. vijak natrag uz pomoć odvijača.
Step 10: Ponovno kabel temelja za vaš automobil baterije i uključite vaš automobil. Vaš novi auto stereo je sada instaliran i spreman za igru ​​glasno!
Pročitajte više na:; Car Stereo problema, Car Audio Vodič za instalaciju; Custom audio sustava u automobilu, a to je sve o auto stereo instalacije. Instaliranje a car stereo nije sve što je teško kao što ste upravo vidjeli! Dakle, dobili potpuno novi stereo okupiti sve alate i dobiti spremna za ljuljanje auto audio sustava, za samo slijedeći jednostavne upute auto stereo instalacija gore navedeni!

No comments:

Post a Comment