Monday 30 January 2012

Ručno Pokloni za nastavnika

Nakon što naši roditelji, naši učitelji to je tko motivirati, poticati i vodi nas o načinima na svijetu. Mnogi od nas imaju trajan utjecaj na naše živote naših učitelja. Postoje brojne prigode, kao što je na kraju godine, diplome, praznici, učitelj uvažavanje tjedana, itd. kada studenti dobivaju priliku da se zahvali svojim učiteljima. Domaći darovi su možda najbolji način da im zahvaliti što oni pokazuju koliko napora student je spreman staviti u za svog učitelja. Dakle, za sve one koji su u potrazi za nekim zanimljivim ručno darove za nastavnike, u nastavku su oni najbolji.
Jedinstveni Ručno Pokloni za nastavnika
Papir Buket cvijeća!, Ako ste uzeli svoju umjetnost i obrt klase ozbiljno, morate imati naučili kako napraviti papir cvijeće. Dakle, zašto ne iskoristiti te vještine od tvoje za ručno darove za nastavnike. Možete napraviti cvijeće iz neke svijetle boje papira ili tkanine te ih posuti sa dobrom parfem prije nego ga dajete svojem učitelju. Možete pročitati više o učitelj dar ideja. Sada ćete me pitati zašto ne pravi cvijeće. Iz jednostavnog razloga da papir cvijeće nikada ne venuti.
Boja T-Shirt, ne morate biti Picasso da se bojite t-shirt. Svatko, čak i oni koji nikada nisu odabrali sliku četkom u svom životu može doći do neke velike dizajna. Jednostavan način da to učinite je da se pretraživanje interneta za neki dobar učitelj citati i jednostavno napisati jedan ili dva od njih na t-shirt. Ili, možete napraviti svoju ruku ispisuje na T-majice u krug ili kvadrat, tako da izgleda kao dizajn. Vi svibanj čitati dalje na dar ideja za učitelje od studenata. Ako kojim slučajem ste dobri u slikarstvo, tada možete preskočiti ove savjete i slikati nešto lijepo za vaš učitelj.
Pecite kolač!, Ako znate kako kuhati ili barem znati njegovo osnove, ispeći tortu za svoj omiljeni učitelj. Pitajte mamu ili sestru da vam pomoći s recept i pripremu. Na tortu, napisati hvala gospođi Jane. Ili naizmjence, možete ispeći nekoliko kolačiće, zamotajte ih lijepo u prekrasan okvir i dar za vaš učitelj.
Spomenar, jedan od najboljih poklona ručne izrade za nastavnike koji će njegovati za dugo je napraviti spomenar, posebno posvećen njoj. U njemu možete zalijepiti vaše fotografije razred s njom, uključujući fotografije stranaka ili događaja ili putovanja morate imati otišao u. Napiši neke srcu osjetio poruke o tome koliko vam pogled na nju. Možete pisati stvari kao što su, gđa Jane je moj heroj, jer ..... Divim gđa Jane uzrok je ona ..... Ukrasite spomenar s naljepnicama i ostalim ukrasima, čine ga šarene i lijepe, a zatim ga prikazati vaš učitelj.
Rubrika za Thank You Notes, a to je još jedan od darova učitelja zahvalnost. Uzmi papir izgradnje i izrezati u male trake 20-25. Na svakom od tih traka, napisati neki originalan hvala vam bilješke za vaš učitelj. Nakon što su učinili, fold svaki od njih lijepo i stavite ih u staklenku transparentan. Dodajte malo čokolade za ovu posudu i ukrasiti ga sa svjetlucavo. Kada vaš učitelj čita hvala vam bilješke jedno po jedno, ona će sigurno biti dirnuti vaš slatki gesta!
Ručno izrađeni nakit, za one od vas traže domaće darove za nastavnike koje je ona zapravo može koristiti, nakit ručne izrade će biti idealan izbor. Za izradu nakita, trebat će vam stvari poput perli, stakla u boji, školjke i string. Nakit odluka je vrlo jednostavna i ako ste pretraživanje interneta, naći ćete mnoge web stranice što vam daje upute o tome kako to učiniti kod kuće.
Ručno darove kao što su one navedene su savršen način da vaš učitelj koliko je ona cijenjena i poštovana od vas. Hvala vam darove ne treba biti bujna ili razraditi, čak i jednostavne kartice i cvijet s vaše strane je više nego dovoljno pokazati svoje osjećaje za vaš učitelj. Naravno, ako ste spremni učiniti napor odlaskom u za bilo koji od ovih darova ručne izrade, to će biti kao glazura na tortu.

No comments:

Post a Comment