Saturday 31 March 2012

Zdravac skrb

Geranijuma, također poznat kao cranesbills je vrsta cvjetnica. Ove biljke se mogu naći bilo gdje gdje ima umjerenu klimu, kao što su povratnik planine i istočnim dijelovima Mediterana. Oni cvatu atraktivan cvijeće, te će rasti u bilo kojoj vrsti tla, samo ako to nije previše vodenast ili blatan. Ova biljka često se uzgaja za farmaceutsku uporabu i krajobrazne vrijednosti.
Geraniums cvatu tijekom ljeta i biljke ne zahtijevaju često zalijevanje. Postoje unutarnji i vanjski geranijuma biljke na raspolaganju, uz jarke boje i prepoznatljive mošusni miris. Mnogi ljudi biljka geranij biljaka u svoje domove i / ili ureda kako bi se poboljšala cijeli ukras. Lijepa skupine crvenu, bijelu, svjetlo roza i tamno ljubičaste latice stvarno pomoći napraviti cijeli soba izgleda živo. Uz malo sunca i minimalnu njegu, vi možete osigurati godine cvatu cijele godine. Dakle, ako imate ili su mislili da ih nabave, ovdje su neke upute za savršenu njegu geranij.
Geranium Care Upute
Ili želite da ih raste u krevete ili odvojenim spremnicima, geranija skrb ne treba puno truda, osim bršljana leafed geranija, koje očito služe kao visi biljke. Evo kako se brinuti o geraniums i čuvati ih od uvenuća. Pročitajte više o mirisne geranijuma skrbi.
Savjet 1: Kada se odlučite za kupnju geraniums, pobrinite se da su svježe rezano. Idealno vrijeme da se rezanje gdje je u rujnu zdrave biljke su u suhom tlu. Za njih trim, učinite to najmanje 4 inča udaljen od savjeta i uklonite sve lišće. Koristite grubog pijeska da ih biljke, smjestite ih u neizravnim suncu, i često vode.
Savjet 2: Kako je rezanje korijena sebe, mjesto u izravnoj sunčevoj svjetlosti i vode onoliko često koliko je potrebno. Kupnja blage tekuće hrane kao gnojivo za prvih par tjedana. Ili, kako bi izbjegli gnjavažu, kupnju ready-to-biljka geranij.
Savjet 3: Jedan od najvažnijih upute za zdravac skrb je pričekati opasnost od mraz je prošlo. Tlo treba biti topla kao biljka koristi od dobro isušen tlu. Odaberite mjesto koje ima puno sunca dolaze u cijeli dan. Pokrivaju područje s kompost.
Savjet 4: Surround zaštitni pokrov oko geranij biljaka, tako da može zadržati vlagu. Hraniti biljke, koriste sve namjene gnojiva koja je tekućina. Trebali bi to učiniti svaki 2 ili 3 tjedna dok su još uvijek raste. To će zadržati jake biljke.
Savjet 5: Iako zalijevanje biljaka, najbolje vrijeme da to učinite je u ranim jutarnjim satima. Geranium biljke ne činiti dobro s mokrim lišćem, pa pokušajte vode, kao pažljivo kao što možete. Tako je jutro navike zalijevanje će vam dati vremena za kapljice vode da ispari brzo. Osim toga, jednom tjedno na zalijevanje je više nego dovoljno (ovisi o oborina i temperature u kojoj živite).
Savjet 6: Pazite da ukloniti mrtve cvijeće i lišće kako bi se osiguralo pravilno cvjeta. Mrtvi cvijeće i lišće može imati insekata i bakterija zaglavi s njima, koje se mogu proširiti štetnih bolesti na ostatak biljke. Normalno bolesti su crne noge, siva plijesan, a lista mjesta.
Savjet 7: Zajedničke insektima kao što su gusjenice vole jesti geraniums. Kupnja sprej iz lokalnog vrtni centar koji pomaže u repelling gusjenica, whiteflies, i grinja svoje geraniums. Ako postoje bilo kakve termiti, morat ćete učiniti termit liječenja u tlu. U slučaju da postoje bilo kakve puževa, mjesto pan piva u vrtu. Oni će dobiti privlači pivo više od svoje geraniums.
Pročitajte više na:; Mirisne Geranium, Geranium eterično ulje, kao posljednji, ali sigurno ne najmanje važan upute za geranij skrb, ako su ih čuvanje u vašem domu ili uredu, nemojte ih držati u blizini klima uređaj, grijanje, ili kamin. Previše hladna ili topline utječe na cjelokupno zdravlje biljke. Slijedite ove upute za njegu geranija i vidjet ćete kako je lijepo rastu.

No comments:

Post a Comment