Friday 9 March 2012

Idealna temperatura hladnjaka

Hladnjaci, Nepotrebno je reći, neizostavni su kućanskih aparata! Bilo da je napornog dana u uredu, ili je dan težak fizički režim u teretanu, bilo da je dijete dolazi kući iz škole, ili neke neočekivane goste pada na svoje mjesto, rashlađeno piće i hrana pohranjena u hladnjaku će se samo učiniti vaš dan ići desno. Ali jeste li ikad pitali što bi trebao biti idealan hladnjak temperature? Mnogi od nas imaju ovu važan detalj, a mi koristimo hladnjak bez stvarnog razumijevanja tehničke činjenice. Ovaj članak će vam dati sve informacije, želite znati o postavljanju pravilan temperatura hladnjaka.
Što je idealna temperatura hladnjaka?
Prije nego što odgovorite na pitanje: Što bi trebao biti idealna temperatura hladnjaka, neka je razumjeti kako je temperatura na kojoj se namirnice su sačuvana unutar hladnjaka, utječe na kvalitet hrane?. Temperatura igra važnu ulogu u očuvanju hrane. Svako odstupanje od ispravne temperature skladištenja može pokvariti okus hrane i može promijeniti hranjiva vrijednost i izgled hrane. Tako ste se pitali, zašto mi frižideru hrane? Sva hrana koja se konzumira sadrži neke bakterije. Rashladna usporava rast bakterija. U stvari, ako je hrana pohranjena u duboko zamrzavanje, rast bakterija je zastao (ali bakterija nije ubijen). Zamrzivač postavke temperature je takav da za svakih 5 º iznad normalne postavke, vrijeme duljina za koje je hrana pohranjena je prepolovljena. Upravo, viša temperatura smrzavanja, više je pogoršanje hranjivih vrijednosti hrane. Dakle, iako je rast bakterija je zastao, hranjiva vrijednost je izgubio!
To je razlog zašto, znanje o postavljanju prave temperature za hladnjak je važno! Ako se temperatura nije postavljena ispravno, možete pronaći buđav salate ili ljigav jagode u hladnjaku, propadaju daleko. Ova temperatura je zapravo postavljen od strane nacionalnih vlasti. Kao što po United States Food and Drug Administration, maksimalna temperatura unutar hladnjaka može se postaviti do 41 º F. Pa normalno temperaturi hladnjaka može regulirati između 34 º - 41 º F. da ne propustite na važna točka, ako je hrana u hladnjaku iznad 41 º F za više od 4 sata, hrana se ne stane da se konzumira.
S obzirom na temperaturi hladnjaka raspona, ona mora biti između 36 º - 40 º F. Također namirnice koje su u hladnjaku na temperaturi ispod 35 º F treba odmrznuti prije konzumiranja. Da biste pokrenuli provjeru na temperaturi hladnjaka, sve što trebate je baterija operiran digitalni termometar. Ako je temperatura raspon izvan normalnog temperature hladnjaka, možete prilagoditi postavke temperature, podešavanjem temperature kontrolnog kotačića. Okrenite gumb u hladnija ili toplija raspon ovisno o vrsti hlađenja potreban za hranu.
Savjeti o Hladnjak Postavke; Kad otvorite hladnjak, naći ćete gumb kao što je biranje s brojevima 1-9 unutar i birajte koji sadrži slova AE (u zamrzivač). U rasponu od 1-9 u brojčanik, može se regulirati gumb na 3 ili 4. Idealna temperatura hladnjaka se između 34 º -38 º F (1 º -3 ° C). Povrće se može čuvati svježe u temperaturi od 38 º F. ; Idealna temperatura u zamrzivacu trebala bi biti postavljena oko 0 º F (-18 ° C) ili niže. , Dok je mijenjanje postavki temperaturi hladnjaka, utjecaj promjene temperature traje oko 24 sata bi stupiti na snagu. ; Postavke temperature za hladnjak mora biti niža u ljeto i veći u zimama. Ovo je važan savjet koji se pamti i kao vanjski temperatura utječu i na temperaturu unutar hladnjaka. , Provjerite jesu li otvori za zrak hladnjaka funkcioniraju dobro i očistite ih na redovnoj osnovi za održavanje ispravne temperature unutar hladnjaka. ; Postavke temperature unutar hladnjaka ne smije prijeći 41 º F (kao što je već spomenuto). To može dovesti do starenje i trovanje hranom. Uostalom, sigurnost hrane je važna kao i čuvanje hrane. ; Biste pokrenuli provjeru da li je temperatura hladnjaka postavljena ispravno ili ne, možete koristiti termometar aparat za mjerenje temperature zraka u hladnjak ili zamrzivač. ; Uzdanica ovaj članak na idealan postavke temperaturi hladnjaka, bio informativno! Vi svibanj također pogledajte naš članak hladnjak za rješavanje problema na našim stranicama za daljnju pomoć. Servisiranje vašeg hladnjak s vremena na vrijeme se preporuča.

No comments:

Post a Comment