Saturday 17 March 2012

Bojanje kose Grey

Kada nađemo sijede kose, naša prva reakcija je da je panika i užas. Mi općenito smatraju da starost je konačno uhvatiti korak s nama i da će učiniti sve što je u našoj moći da kamuflaža sijedu kosu. Baš kao što je starenje neizbježna, graying kose je također neizbježan. Možda ćete pronaći svoju prvu sijedu kosu već u dvadesetim godinama ili, ako vam se posreći, u pedesetim godinama. Kao što smo dobi, pigment koji daje naše kože i boja kose, počinje smanjivati, a to rezultira u sijedu kosu. Ako ste zadovoljni s njim, možete pustiti kosu siva, naravno, i imaju glavu lijepe platine kose. Ako, s druge strane, kao i većina ljudi, vi ne njegovati hodanje okolo sa sijedom kosom, vaš najbolji kladiti se bojanje sijede kose. Koju boju odabrati i kako primijeniti to igra veliku ulogu u tome da vam se pojaviti mladenački i prirodno. Ovdje ćemo raspravljati u dubini sve o bojanje sijede kose. Pročitajte o boja kose idejama.
Savjeti za bojanje kose Grey
Kada je u pitanju boje za kosu, postoji mnogo različitih formulacija koje možete izabrati iz. Svi oni se razlikuju uglavnom po tome koliko dugo traju i koliko su učinkovite su u pokrivanje sijede kose. Vlas se sastoji od vanjskog sloja s šuplji unutarnji sloj. Vanjski sloj kose, zove kutikule, je od spljošteno stanica koje se međusobno preklapaju. Sloj ispod kutikule se sastoji od proteina i zove korteks i sadrži pigment koji daje boju kose. Za boje na zadnji za dugo vremena, to bi trebao biti u stanju prodrijeti u vlas. Možete boja siva dlaka pomoću privremenog boja kose, polu ili trajna boja kose. Pročitajte više o tome kako boje sijede kose.
Privremena boja kose dolazi u obliku kose maskara, sprejevi, toneri, boje šampon i mousses, sjenila i postavljanje losione. Ove boje su, kao što ime sugerira, privremeni su i velike za one koji puta kada trebate brzo maska ​​vaše prosjeda kosa za događaj. Oni traju samo do sljedećeg pranja šampon i trebali biste odabrati boju koja je barem za nijansu ili dvije svjetliji od svoje izvorne boju kose. Ljudi čiji je izvorni boja kose je tamno smeđa ili crna jet treba odabrati boje kao što su svjetlo smeđe, tamne čokolade cimet i za bojanje sijede kose.
Za bojanje sijede kose kod kuće, najpopularniji boju kose formulacija je polu stalnog boja kose. Sastoji se od dvije sastojaka koji su pomiješani u određenom omjeru. Jedan se zove developer i druge je boje koncentrat. Neki polu stalnog boja kose sadrži amonijak i boja je pohranjen na cuticles i neka boja prodire u unutrašnjost vlasi. To traje dulje od jednog privremenog boju kose i da će ostati do petnaest do dvadeset pere ako imate odgovarajuće održavanje programa. Koristite boju zaštitu šampon i regenerator sjaj poboljšanje, dok pranje kose, ako želite boji da traje duže vrijeme. Pročitajte više o šampon za sijedu kosu.
Najbolja opcija za bojanje sijede kose prirodno je da koristite trajno boja kose. To ne može biti učinjeno kod kuće, a to zahtijeva posjet salonu. Trajna boja kose prodire vratilo kose i depozita boje na korteks. Stalna boja kose se primjenjuje svakih šest-sedam tjedan tako da pokriva novo uzgaja sive dlake u korijenu. Vrlo je važno odabrati stalnog nijansu boja kose s pažnjom, jer boje jednom primijenjen na kosu ne može se mijenjati.
Pročitajte više na:: prekrivanje sijede kose kod kuće, bojanje kose Ideje za sijede kose, bojanje sijede kose - Kako se boja sive dlake, a to je sve o bojanje sijede kose. Kosu koja je obojena, bilo sa stalnim ili privremenim boja kose, uvijek treba biti zbrinut uz pravilnu njegu kose ritual. To pomaže pri zadržavanju boje za duže vrijeme, a čuva ga tražite prirodno i lijepo.

No comments:

Post a Comment