Wednesday 7 March 2012

Brzo updos

Tijekom ljeta, to je vrlo oslobađajuće i ugodan za držati tvoj kosa vanjska strana lica i vratu. Updos su savršeni ljetni frizuru i najbolja stvar o njima je da su prikladni za oba casual prigode ili formalnom. Možda ćete pomisliti da updo je vrlo kompliciran i dugotrajan, a vi jednostavno nemate vremena za stil jednom kada se žure na posao, ali da je popularan mit. Mnogi updos su vrlo jednostavna i lako za napraviti i ne zahtijevaju puno truda i vremena. Ovdje ćemo vas uputiti u to kako sa stilom neki brzi updos koji će raditi zajedno u uprave i u svečanoj dvorani. Pročitajte više o updo frizura.
Brzo Updo frizura
Brzo updos nisu samo šik i pokvariti, ali oni su spasilac kada imate loš dan za kosu. Brzo updo može sakriti mnoštvo kose problema kao što su masne kose, split završava i neposlušnu kosu. Savršen brzo updo ne treba samo izgleda dobro, ali to također ne bi trebalo trajati više od 10 minuta styling vrijeme. I ozbiljno, tko ima vremena da ide za komplicirane frizure kada morate žuriti u ured za rad.
Jedan od najboljih brzo hairstyles da je pogodan za svaku prigodu je kolač. Da biste stvorili jedan od najsavršeniji brzo updos, prvi operite kosu s volumizing šampon slijedi uređaj. Blow suhu kosu dok ne bude glatka i suha. Zatim podijelite kosu u tri dijela, dva dijela preko ušiju i jedan dio na poleđini. Sada zafrkavati kose na kruni dati više volumena za leđa češljanje. Skupi kosu koja je prerezani u stražnjem dijelu glavu u konjski rep nisko. Opet backcomb kika stvoriti dodatni volumen i lagano razbarušen izgled. Povucite kika u niskim kolač tako da je uvijanje oko baze konjski rep i pričvrstite Bobby igle. Uzmi prednje dijelove vaše kose i rotor s curling željeza, tako da kovrče leže daleko od vaše lice. Uzmi dva inča uvijen dijelove vaše kose s obje strane krune područja i pin ti za pecivo. Neka druga kovrče padaju preko vaše lice. Nanesite spritz svjetla lak za postavljanje frizure u mjestu. Pročitajte više na korak po korak updos.
Ovdje je jednostavan brz updo koja je odlična za srednje kose s debelim teksture. Ovaj brzi updo također dobro radi za kosu koja je oprana dan ili dva prije. Prvo, backcomb vrh i kruna dio vaše kose stvoriti više volumena na tom području. Zatim podijelite ovaj odjeljak iz hramova, i uviti kosu na takav način da nema okrnuti u prednjem. Pin kosa odjeljak koji ste upravo upletena uz pomoć igle i Bobby ih kutom malo, tako da ostaju skriveni igle. Uzmi još dva dijela od samo iznad ušiju i uviti ih pin na isti način, samo ispod prvog dijela. Ponovite isti postupak dok sve dlake je zabodena leđa. Poprskajte cijelu brzo updo s styling sprej osigurati frizuru.
Pročitajte više na:; Elegantno updos, Casual updos, Easy updos za dugu kosu, tako, to su dva jednostavna, a slatka brzo updos koje se može obaviti u nekoliko minuta. Najvažnija stvar za zapamtiti, a styling brzo updo, je zadržati stil jednostavan i ne pokušavajte ga overstyle. Također možete koristiti različite pribor za kosu poput svjetlucavim igle, češljevi za kosu, pa čak i broševi kako bi vaš updo više zanimljiv. Brzo i updos vas izgledala mlada i sofisticiran i pomoći odrediti svoje mogućnosti. Eksperimentirajte s vaše kose u svoje slobodno vrijeme i kada ste sigurni da se s više brzo updo ideje. Zabavite se!

No comments:

Post a Comment