Saturday 10 March 2012

Crno i bijelo stranke

Bacanje crno-bijeli stranka može biti zabavno, a kada je stranka Ispada kako je i planirano, svatko uživa stranka do maksimuma. Party tema bi stranke više zanimljiv za domaćina na bacanje i za goste da prisustvuju. Ima obilje od crne i bijele stranka ideje za izabrati iz. S obzirom na nastavku su neke od njih.
Što je crno i bijelo stranke?, Crno-bijeli party je party, gdje je sve bilo crno ili bijelo. Pozivnice, dekoracije, hrana (da, to je) je dress code i stranke favorizira previše. Cijeli party tema je crno i bijelo. Možete imati ovakav party za proslavu vašeg bachelorette party ili rođendan. Vaša stranka će postati elegantan i veliki hit s crno-bijelim party temu.
Što nositi crno-bijeli stranke?Ti se očekuje da nose kompletnu crno ili potpuno bijelo, ili crno-bijelo, oboje. Za eleganciju, možete se također može pokušati srebrna s crnim. To će vam izgledati drugačije, a ipak dio stranke. Ako ste domaćini, onda budite sigurni da nosite svoj crnoj haljini s nekim srebrnim nakitom. To će vam izgledati savršeno. Također možete nositi neke srebrne tragove kose u kosu. Nepotrebno je reći, svoje cipele i torbe treba nadopuniti svoju haljinu savršeno. Ako je vaša stranka, inzistirati na tome da svi gosti trebali nositi haljine u crno i / ili bijelo i da će biti zabranjen ulaz ukoliko se nositi bilo koje druge boje.
Crno i bijelo party pozivnica, crna i bijela stranka trebala imati crne i bijele pozivnice. Kako? Za početak, pokušajte koristiti bold font u bijelu boju na crnom papiru ili obratno. Font bi mogao biti curvy kao curvy font daje nostalgičan pogled na poziva. Možete napraviti mali satenske mašne u bijele boje vezati svoje stranke pozivnice. Ako se osjećate kao trošenje više, možete postati poetskih i dodati neke stihove na vaše pozivnice. Spomenuti temu na pozivu, iako sam siguran gosti će prepoznati temu minute su postavili svoje oči na pozivnice.
Crno i bijelo Party dekoracije, postoji obilje mogućnosti za ukras ta stranka. Možete dobiti sve vaše stranka pomagala u crne i bijele boje. Možete koristiti neke bijele satenske plahte ili crni saten listova ili alternativni između crne i bijele mat listove kao zavjesa. Alternativno, možete koristiti ljeskanje crne zavjese, a ostatak od dekor može ostati bijela. Nabavite neki crni deke i baciti ih na kauču i koristiti ih kao rugs. Crno-bijeli baloni i krep papira ukrase također se mogu koristiti. Ako se osjećate kao splurging, koristite crno satena ili baršuna stolnjak sa srebrnim ili delikatna bijelom čipkom. To će dodati eleganciju i šarm dekoracije. Alternativno, ići za crno-bijele checkered stolnjak. Prilično bijelih cvjetova može biti šarmantni crno-bijeli ukras stranke. Cvijeće i svijeće u crne i bijele boje može se clubbed na stol centerpieces. Možete objesiti neki papir lanterns od crnog i bijelog papira. Oni također izgledaju sjajno s bijelim žarulje u njih.
Crno i bijelo strana hrane; zabrinuti o tome što se hrani služiti na takav party? Ovdje su neke stranke hrana ideje. Tamna i bijela čokolada, čips s bijelim ili crnim dips, kavijar, bijele krekere može se koristiti kao predjelo. Glavno jelo mogu biti recepte od krumpira, riže, marshmallows, granatama tvrdo kuhana jaja, tjestenina u bijelom umaku, bijelu ribu, bijelo zdravice itd. desert može biti vanilije tortu, tamne čokolade kolač, šalica kolači, bijeli sirevi, kokos pudinge itd. bijelo vino, votka, crna kava, čokolada trese, mlijeko, crni soda sve može poslužiti kao idealno piće koje se poslužuje u crno i bijelo stranke. Alternativno, restorana pružaju ugostiteljske usluge, možete zatražiti za jednu i recite im svoje stranke tema za odgovarajući party hrane. Poslužite sva hrana u crno-bijele ploče s priborom za jelo.
Crno i bijelo stranke favorizira, stranke favorizira Kao što možete dati bijeli cvijet kao što je ruža, ljiljan i sl. na dame. Za muškarce, tu su i pucao naočale. Svijeće, bomboni također čine idealan stranke favorizira. Također imate mogućnost dobivanja neke stranke favorizira po mjeri za svoju stranku kao prilog setove s crnim ili bijelim kutije, okvire za slike, čokolada konzerve, naočale, torbe, sol i papar šejker, popis je dugačak. Možete iznajmiti jedan fotograf kliknuti na fotografije svojim gostima i poslati ih ove fotografije nakon što su razvijeni.
Možete uvesti neke igre party s crno-bijelu boju kod za različite timove. Možete stvoriti svoje vlastite ideje stranke previše. Sve gore navedene aspekte, kada je pokriven temeljito, učinit će vaš crno-bijeli party događaj za pamćenje.

No comments:

Post a Comment