Tuesday 27 March 2012

80's Party Ideje

Nakon što je tematski party, daje gosti, a vi priliku i da stranka sa kreativnošću. Jedan od takvih tema je 80-tema stranke. Ovo nije samo jedna tema za one rođene u 80-ih, ali i za gorljivim fanovima boja kasete, rock 'n' roll! Za noć nevjerojatne zabave, oživjeti scenu iz 80-ih s kostimima i dekoracije. Imati ga na otvorenom ili u zatvorenom prostoru, 80's party ideje nikada ne može uspjeti. Let's vidjeti što su neki od 80-party ideje koje možete isprobati.
80's Party Ideje Theme
Party dekoracije izradu 80's party isijavaju je sve oko dekoracije. Shiny Disco kugle visi nisko sa stropa, kasete, neonski natpisi i oblici će dodati retro izgled. Uklonite sve namještaj iz stranke područje za stvaranje plesnom podiju. Baloni i grozdovima balona u raznim bojama važan su dio 80-Party dekoracije. Stack neke filmove iz 80-ih i igrati na vašem TV dodati dekor.
Party Kostimi; stranka kostimi su važan dio bilo koje stranke. Kostimi donijeti dodatnih ukrasa za stranku i da tema izgleda pravi. Pobrinite se poziva dati dress code za stranku. Weird perika, izgubiti denims, duge košulje, sušilo bendova, točkicama i hipi odjeću su neke od 80-stranka nošnja ideje. Provesti ne-ulazak politike za one koji ne odjeveni ispravno. Bolje još uvijek imaju kazna za njih, što može biti prilično mnogo početak društvene igre za vas. Također možete dobiti neke nepobjediv ideje iz 80-ih odjeće trend.
Party Pozivnice, niti jedna stranka ne može početi bez stranke pozivnice. Cijela točka 80 stranke poziv je da se mora pobuditi znatiželju među sudionicima. Pozivnice mora prenijeti poruku i spomenuti dress code. Davanje perika ili bend šamar zglob je jedan od najboljih 80's party ideje. Pročitajte više na party pozivnica ideje.
Strana Glazba, glazba je neizostavni dio retro 80's party ideje. Najbolje pjesme iz 80-ih godina će dobiti gužve grooving za neke od najboljih 80-plesne pokrete. Možete skinuti ove pjesme ili kupiti CD-a. Igrajte se na glasnoće sa dobrom surround zvuk, da biste dobili gosti žurka teško.
Stranka Hrana, Budući da je rođendan, torta je najvažnija hrana predmet. Bilo je to 80's party ideje za djecu ili retro 80's party ideje za odrasle, torta je ljubio po jedan i sve. Ako stranka je za djecu možete isprobati čineći neke crtane filmove 80-ih godina na tortu i štap s čokoladni okus. Ako je za odrasle, možete ispeći neki alkohol temelji kolača, da bi ih u dobro raspoloženje.
Stranke favorizira, pokazuju zahvalnosti prema svojim gostima, za što stranka zabavu, pružit će sretan završetak za događaj. Budući da je 80's party ideje, davati retro stvari kao stranka favorizira. Ako pogledate kroz buha tržištima, naći ćete mnoštvo stvari koje treba ih pretvoriti u stranke favorizira. Jeftini retro stil sunčane naočale, sjaj t košulje, marame, bandannas, hipi suvenira i druge slične stvari funky, bi za velike stranke favorizira. Također možete kliknuti Polaroid fotografija, stavite ih u omotnicu, znak da može dati daleko kao stranke favorizira!
Provjerite jeste li dobro planirati unaprijed da bi sve ove slavne 80's party ideje dolaze istinito. Napravite pozivnice RSVP, tako da znate broj ljudi koji pohađaju stranke. To će vam pomoći da se nalog za hranu u pravo količinama. Niti jedna stranka je uvijek potpun bez društvene igre, tako da se svi koji su uključeni u zabavne igre za zabave!

No comments:

Post a Comment