Sunday 4 March 2012

Tuš glava za čišćenje

Vi probuditi u rano jutro da biste dobili spreman za posao ili u školu. Vi ste oduvijek željeli započeti dan malo ranije nego inače, dobiti sve poslove u kući završio, tako da ništa ne čeka nakon što se vratite. Vi korak u tuš, skrenite na tuš i saznati da je pritisak vode je smanjen malo. Mlaznica je otvoren do kraja, ali do sada nije dovoljno vode dolazi kroz glavu tuša. Što bi moglo biti problem prouzročenja takve Čudno? Tu bi moglo biti mnogo mogućih razloga, ali jedna jednostavna stvar da se mnogi od nas može ureći je tuš glava za čišćenje. Glava tuša može dobiti začepljen nakon nekoliko godina zbog mineralnih depozita u vodu. Maleni rupe dobiti začepljen zbog vapna depozita i smanjiti protok vode. Dakle, čišćenje tuš glava postaje vrlo važno, i da je, u najkraćem mogućem roku. Prije glavu tuša pronalazi način da dobijete više začepljen i predstavljati kao veliki problem, krenimo čišćenje tuš glava bez korištenja opora kemikalija.
Tuš glava Čišćenje Savjeti
Ako živite u području pruža Vam tvrdu vodu, taj problem će se pojaviti i više nego često. Ponekad se, umjesto vode dolazi iz ravno dolje i na vas, ona će početi da se sprej u svakom smjeru. Da li ste za čišćenje tuš glava kao i po kućnim čišćenje posla ili težak da biste dobili osloboditi od klompe, ovdje je siguran pucao rješenje o tome kako očistiti tuš glava. Pročitajte više o kupaonica čišćenje.
Plastični tuš glava za čišćenje, za redovne tuš glava (bez obzira na oblik ili veličinu je to), ga odvrnuti prije čišćenja. Otpustiti glavu tuša, stavite krpu na vrhu bilo krom ili plastičnih dijelova, tako da se ne bi ispočetka maraka. Toplina neke ocat, ne kuhati ga i sipati u čistu, duboku posudu s jednakim dijelovima tople vode (veličina spremnika će ovisiti o tome koliko velika ili mala tuš glava). Nositi rukavice ruku gume i otvori vrata kupaonice i prozora za dobru ventilaciju. Sada držati glavu u toplom ocat i pustiti ga potopiti u trajanju od najmanje 12 sati. Ocat je jedan od najboljih glavu tuša otopina za čišćenje. Nakon dodijelili vrijeme je prošlo, provjerite rupice na glavi. Ako ste još uvijek pronaći da je začepljen, koristite tanke žice probiti u svaku rupu. Isperite glavu tuša s toplom vodom. Možete koristiti i staru četkicu za pročišćavati plijesan iznutra.
Zlato ili Brass tuš glava za čišćenje; Mnogi tuš glava sada su izrađeni od zlata ili mesinga dorade i obložene, tako da su zaštićeni od uzimajući oksidira. Bilo kakva trenje ili pročišćavati će uništiti završiti na glavu tuša. Ispunite sprej bocu s octom. Nosite gumene rukavice i otvorite vrata kupaonice i prozora za dobru ventilaciju. Za početak čišćenje tuš glava, sprej octa direktno na rupe i neka ga sjesti za oko 15 minuta. Ako zabrtviti i dalje ostaje, ponovite isti način ponovo. Pobrinite se da nalijevanje vrijeme za zlato ili mesing tuš glava ne premašuje 30 minuta na vrijeme. Ako se vrijeme ne prelazi, cilj može dobiti uništen.
Pročitajte više na:; Najbolji tuš glava, tuš Glave za niskog tlaka vode, Ako ne želite ukloniti tuš glava za čišćenje, prelijte jednaka dijela octa i vode u plastičnu vrećicu i kravatu oko glave. Neka ga potopiti preko noći i slijedite isti postupak čišćenja kao što je spomenuto gore. Tuš za čišćenje glava ne zahtjeva previše gnjavaže, ali zahtijeva malo strpljenja i vremena.

No comments:

Post a Comment