Sunday 11 March 2012

Onaj koji se gega Birthday Party Ideje

Dakle, vi ste planiranje rođendanski party za svoje malo jedan, ali su na gubitku kako to ide o tome? To je razumljivo da vi kao roditelj može biti jako napeti pogotovo ako je to njegov prvi ili drugi rođendan. Što bi željeli da sve ide desno. Dakle, kako bi stvari jednostavnije za vas i kako bi se osiguralo da imate veliki, zabavno party, u nastavku su neke vrlo korisne, u isto vrijeme zanimljivo toddler rođendan ideje.
Zanimljivi malu djecu Birthday Party Ideje
Tema i dekoracije, kada je u pitanju dijete ideje rođendana za djecu, što se tiče teme u pitanju, možete ići u za one koji se lako planirati istovremeno zabava za djecu. Neki od popularnih tema za dječjom rođendan stranke su Mickey Mouse, Životinjska farma, džungla, pisma, princeza i vila, glamur djevojka i duginih boja. Bez obzira što se odlučite na temu, plan stranke dekoracije, pozivnice i hrane imajući to na umu. Na primjer, ako odaberete Životinjska farma tema, tijesto rezati izlasci životinja na zidovima. Ako je rainbow tema, čine dekor kao šareni što je više moguće. Zanimljiva stvar za učiniti da bi se uključiti na temu u cijeloj stranci galanterije kao što su čaše, tanjure, stolnjake, itd. Neke od stvari koje možete koristiti za dekoriranje mjesto su baloni, kape stranka, konfete, centerpieces, streamers, party puhala i bannere.
Pozivnice, Za dijete je rođendan, roditelji često su zbunjeni kao da koga pozvati. Dobra ideja u tom smislu bi se pozvati nekoliko svojih prijatelja iz dana skrb ili za igranje pohađa. Ako je moguće, pobrinite se da roditelji prate djecu kao što će biti puno lakše za vas da ih obrađuju, kada njihovi roditelji su prisutni. Međutim, ako nekako osjećate da niste tako blizu bilo od roditelja, možete umjesto toga samo pozvati svoje članove obitelji na party. Na takve mlade dobi, vaša beba će biti uzbuđen na izglede za rezanje torte, a starješine mu daje toliko pozornosti. To neće biti važno tko ga je pozvao, a tko nije.
Poslati pozivnice rođendan barem tri tjedna unaprijed, tako da svatko pozvan čini na party. Da spasi sam sebe gnjavažu izrade pozivnica rođendana, ići na bilo koje opće dućan i kupiti gotove pozivnice dostupna tamo. Možete dobiti besplatan ispis poziva s Interneta, kao dobro. Međutim, ako ste spremni učiniti napor, a zatim zanimljiv dijete rođendana ideje za djevojčice Vis a Vis pozivnica je da ružičasta ili pastelne boje pozivnice. Ako je dječak, ići u za tamnije nijanse kao što su crvena i plava.
Hrana, Govoreći o toddler ideja rođendan kod kuće za hranu, morat ćete stvoriti dvije vrste izbornika, jedan za djecu i drugu za odrasle. Za djecu, možete držati stvari kao što su sir sendviča, kikiriki maslac sendviči, cupcakes, hrenovke, hamburgere i pizze. Za odrasle, možete ići u za pladnju rezano voće, sirovo povrće s umacima i krekere. Što se tiče pića su u pitanju, zadržati voćni sokovi za juniore i čaj / kava za odrasle. Kada je polaganje out party hrane, pobrinite se da su djeca poslužuju hranu na niskim stolovima. Konačno, dolazimo do najvažnije, odnosno rođendansku tortu. Budite kreativni kao što je to moguće, ići u za mačka u obliku torte ili gusjenice u obliku ili u obliku stabla. Držite ga kao off-beat što je više moguće i vaš klinac je jednostavno će ga voljeti!
Igre i aktivnosti; Za dijete stranke, osobito ako je pod tri, to je nemoguće očekivati ​​djecu da sudjeluju u bilo kakve organizirane djelatnosti ili rođendanski party igre. Dakle, morat ćete biti jako kreativni i doći do nekih zanimljivih aktivnosti kako bi ih zauzet. Jedna od aktivnosti koje možete uključiti je da bi puno običan bijeli papiri i bojice okolo, tako da mala djeca mogu nacrtati na ovih radova. Još jedna stvar koju možete učiniti je sakupiti nekoliko zdjele, posude i bilo koja druga stvar koja čini buku i dati ga na djecu tako da oni mogu napraviti glazbu i uživati. Možete pročitati više na rođendan party igara za malu djecu. Ako je moguće, dobiti neke opreme, igralište, kao što su slajda ili konjić za ljuljanje i stavite ga na rođendan mjesto. To će biti više nego dovoljno da zadrži djecu zauzet i okupirana.
Evo u nadi da su ove unutarnju i vanjsku toddler rođendan ideja će dokazati koristan za vas kada ste zapravo iz planirati svoj mali jedan stranke. Kao što je vaše dijete je još uvijek vrlo mali, a mogućnost je da se sjeća ničega od te stranke. Dakle, ja bih predlažemo da se puno fotografija i napraviti video cijelog događaja zadržati uspomene živ zauvijek.

No comments:

Post a Comment