Friday 16 March 2012

Bagrem Tree činjenice

Bagrem je rod mnogo drveća i grmlja koji pripadaju obitelji Fabaceae. Biljke ovih roda pokazuju karakteristike kao što su mahune ležaj sa SAP-om i lišće obično nose veliku količinu tanina, te su trnje. Riječ bagrem je izvedena od riječi akakia, koji je ime dobio po grčkom botaničar. Ime je izvedeno od grčke riječi Akis znači trn. Akacije su također poznat po mnogim drugim imenima; trn stabala, Wattles, žute groznice bagrem, zviždanje trnje i kišobran akacije. Ovdje su razne bagrem drvo činjenice o njegovom porijeklu, vrstama stabala bagrema i njegove koristi.
Zanimljive činjenice Bagremov Tree
Njegovo podrijetlo, a bagrem stablo je porijeklom iz Sjeverne Amerike, a smatra se da je njegova sjeme prvi put predstavljen u Europi u 1601, po travar to Henri IV, čiji je 'Histoire des Plantes "u 1620 je objavio njegov sin Vespazijan koji ga je rastao u Jardin des Plantes u toku 1635. Ovo stablo je još uvijek stajao promatranom Sir William Watson, kada je pregledao ostatke Tradescant vrt u godini 1749. Pročitajte više na, redbud stablo činjenice.
Folklor, klastera od čistoga bijelog cvjetovi bagrema stabla, koristi se u simboliku starosjedioce svojoj rodnoj zemlji. Sjeverno-američki Indijanci koriste procvat ogranak bagrem, i nuditi dama po svom izboru, kao i izjavu o svojoj ljubavi.
Vrste Bagremov stabla; Postoje mnoge vrste od bagremova stabla. Ovi stabala pripadaju velikoj obitelji Leguminosae, graška i graha plemena. Međutim, u obliku graška cvjetovi Robinia su uglavnom bijele boje, a može se promatrati kao mala, mnogi prašnik žuta, boca četka kao cvijeće na pravi bagrem drvo, stoga nazivaju kao bijeli bagrem. Mahuna Robinia stabala su ravne i biti opremljene projektiranje prirubnicom. Vrste poznate kao lažni bagrem, razlikuju se po svojim cvijećem koje su mirisne, uglavnom bijele i objesiti u labave clustere. Ove karakteristike su slične zanovet stablo. Više o, dud stablo činjenice.
Neki od istinske bagremova stabla imaju trnje, ali su dubi od plemena mrava koji štite od grmlja biljoždernih životinja. Afrička bagrem drvo činjenice, pokazati da je stablo je prilagođen na takav način da se spriječi životinja iz prehrane svoje lišće. Bagrem drvo adaptaciju pokazuju da stablo ima dugu i oštrih trnja, simbiozna odnos s žeže mravi. Ovi mravi žive unutar bagrem trnje koje su dubi, i hrane na nektar proizveden od stabla. Ako životinja ima malo lišća, to će također dobiti ljut žeže mravi s njom. Ove stabla također imaju oblik kupole zbog žirafe ispašu na vrhu stabla.
Razne namjene; ​​Bagremov je cijenjena kao drvo stabala u SAD-u, u Virginiji i New England, koji je korišten za izradu brodogradnji jer drvo od ovog stabla je tvrda, jaka, izdržljiva i neelastična. To je također bio korišten za gorivo, pa čak i uzgaja za svoje zelene krme za stoku. William Cobbett uzgaja tih stabala na velikom mjerilu, zamijeniti korištenje tvrdo stabala. On je popularizirao stablo nazvavši ga Locust, i dobio veliku prodaju za cijenu koja je šest puta više od svojih redovnih tržišne vrijednosti. Danas stabla se koristi u brodogradnji, za poljoprivredne svrhe, za izradu namještaja i igračaka. Ovo drvo je teži, teže, teže i više od kruto Engleski hrastovine. Dobra kvaliteta ovog drveta su poznati u Americi kao crveni skakavac. U San Domingo, njegova cvjetovi se koriste za izradu vrlo dobar liker. Saznajte više o tome, činjenica javor stablo.
Uzgoj Bagremov; stablo može biti uzgaja pomoću sjemena, od rezanja ili presađivanje tehnika. Ona preferira tla koja nije previše mokra. Iako, ova biljka raste vrlo brzo, to je kratkotrajan biljka. Kvaliteta drva varira ovisno o tipu tla raste u. To može doći do 70 stopa, i imaju promjer od 3 noge. Postoje mnoge sorte od bagremova stabla koja se uzgajaju za ukrasne svrhe.
To su različite akacije stablo činjenice. Danas, bagrem namještaja je vrlo popularan, a može se naći mnogo namještaj predmete izrađene pomoću svoje drvo. Također, može se vidjeti ukrasnog žuti cvjetanje stabla akacije.

No comments:

Post a Comment